Kilolar yarisiyor yuzde olarak en cok kilo veren takim kazanacakelimden geleni yapacağım
Bu hafta kilolar yarışıyor demi en çok kilo veren takım mı kazanacak şimdi ?
Aman bilmiyorum artık kısmet bu haftaCuma belki kilon daha fazlaydi :)))
Daha kaçamak yapmadım 3 tane mandalin daha yeni
Ekmek,peynir,patates kizartmasi ,recel gibiNormalde ne yiyordun
Kaptan olmalıyım yine heradeSen kaptanken nasil herkesin dikkat etmesini istediysen, seninde dikkat etmen lazim cnm
Sabah sabah nasıl miden aldı kuzu ya biberli ekmekle köfteyiBen biberli ekmek köfte yedim
Aaa yumurta yenmez mi kaptanımBen uzun zaman sonra yumurta yedim
Kirmizi kaptan olmak için güzel vermen lazimKaptan olmalıyım yine herade
Haftaya kırmızı kaptan olayım bari
Keşke adım olsaydı 8 bin yapmıştım bileKilolar yarisiyor yuzde olarak en cok kilo veren takim kazanacak
Daha kaçamak yapmadım 3 tane mandalin daha yeni5 biberli köfte yedim
Öğleden sonra da kaynanama gidicem komşu gelecek
İçli köfte yapmışkaçacak yol arıyorum eşim git diyor
Kolay gelsin tatlimgünaydın kızlar perşembe akşamdan beri yatılı misafirim var pazartesi sabah gidecek ancak uğrayıp haber verebiliyorum kusura bakmayın , pazartesiye görüşürüz inşallah
Adim yarisina devam ediyoruz kiKeşke adım olsaydı 8 bin yapmıştım bileEki Görüntüle 2942407
Emegine saglik kaptanim
MasterFit Yarışması 7.Etap Kırmızı Takım 1 @Noisy Girl Kırmızı Kaptan 59.4 2 @Cordeliaa Kırmızı 60.25 3 @fantastikaaa Kırmızı 93.7 4 @Pikachu_ Kırmızı 55.45 5 @fittanne Kırmızı 93.7 6 @60kiloyum Kırmızı 89.5 7 @VixenM Kırmızı 78.1 8 @Tutaste53 Kırmızı 73.2 9 @zeyneppk Kırmızı 83.2 10 @sardunya1038 Kırmızı 65.0 Kırmızı Takım Ortalaması Mavi Takım 1 Amine Busra Mavi Kaptan 71.8 2 Mefkurem Mavi 104.0 3 Zipzip- Mavi 57.15 4 @Li_zigi Mavi 63.9 5 Wilma11 Mavi 75.9 6 @Nehir im Mavi 70.8 7 @Zeynebim2020 Mavi 68.0 8 @aypare ackerman Mavi 60.0 9 @eceboce Mavi 69.3 10 Kahve __Kokusu Mavi 59.45 Mavi Takım Ortalaması
Oraya da ekliye bilirsiniz canım beniAdim yarisina devam ediyoruz ki
15.000 den fazlası sayılmıyor
Migime dikkat etmeliyiz hep birlikte mavi takim olarak
He valla ya cozutmadanMigime dikkat etmeliyiz hep birlikte mavi takim olarak
Yeşilliğim yoktu boyle oldu bu sabahKahvaltıda ne yesem acaba
Alabilir bugun icli kofteleri yerseHe valla ya cozutmadan2 kilo verdi onu da geri alacak
Afiyet olsun canim ❤Yeşilliğim yoktu boyle oldu bu sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?