Seni üzen incitenler............................Kusura bakmayın arkadaşlar sizi asla yari yolda bırakmazdım öyle kötü şeyler yaşadımki eşimle kavga ettik evdeki esyalari kirdi cocugu benden alip beni yolluyo bende annem gili cağırdım sorunlar sorunlar annesi gilin yaninda diyoki ben her siteye üyeymisim burayi kastediyo ben gizli gizli kullaniyomuşum güya bundan habersiz cocugumun dogum gununu zehir ettiler bana kisacasi boyle ağır şeyler yaşamasaydım enin olun gelip kilomu menumu atardim belki bidaha araniza katilirim eğer burda olursaniz baska zaman kısa sürede sizi cok sevdim
@Filiz16 @Zipzip-Cordelia @Li_zigi
Daha ilk günden zopa cikarmak istemem ama bu neeeBen biberli ekmek köfte yedim
Planlarim var tabikiii
Gözüm üstünde olucakMigime dikkat etmeliyiz hep birlikte mavi takim olarak
Tımarhaneye gitsin mikrop...delir delir sonra özür dileYine yakami kurtaramadim abla bide gelmis yap yap sonra özür dile
Tamamdır kaptanimMaVi Takımın Kraliçeleri
Ben sizden bu hafta aç kalmanızı istemiyorum. Sağlıklı seçimlerle açlık çekmeden kilo verelim
Hamur işi, tatlı dan uzak duralim.
Adım yarışı yok diye rehavete kapilmayalim, adım atalim, evde spor yapalim
Güzel alışverişimizi yapalim, bol yeşillik, sebze meyve olsun
Çarşamba ve Perşembe günleri detoks suyu hazırlayalım ödemler gitsin
Mefkurem
@Zipzip-
@Li_zigi
@Migim
@Nehir im
@Zeynebim2020
@aypare ackerman
eceboce
@masal3487
Gördüm yazamadim. Ne desemde bilemiyorum. Çocuk olmasa belki kurtulman daha kolay olurdu. Ama kendin için bazi adimlari atman gerek sanirimYine yakami kurtaramadim abla bide gelmis yap yap sonra özür dile
Her şeyi yaşa sinene çek ama çocuklarıni asla bırakma yavrum. Ben bir psikopattan kurtulmak için çocuklarımı yanına gönderdim ama ergenliklerinde yanında olamadım hala onun pişmanlığını yaşıyorum....Cocuguma iyi bakacaklarini bilsem benim gibi goturemiyorumda
Ah ablamHer şeyi yaşa sinene çek ama çocuklarıni asla bırakma yavrum. Ben bir psikopattan kurtulmak için çocuklarımı yanına gönderdim ama ergenliklerinde yanında olamadım hala onun pişmanlığını yaşıyorum....
Arti olursaAlabilir bugun icli kofteleri yerse
Tamamdır kaptanim
Daha ilk günden zopa cikarmak istemem ama bu neee
İçli köfte mevzusu var birdetok gidersen birşey yemeden donebilirsin. Aksam orda mi yemek yiceksin eve mi döneceksin? Dün kapuska zaten şişlik yapabilir dikkat et haftasonu
Planlarim var tabikiii
Afiyet olsun kaptanim ben de bunlari yiyorum simdi canimYeşilliğim yoktu boyle oldu bu sabah
Kaç yumurta yiyorsun cnmAfiyet olsun kaptanim ben de bunlari yiyorum simdi canim
Normal de iki tane ablacm akşam köfte yiyecegim diye bugün 1 tane yedimKaç yumurta yiyorsun cnm
Var adım yarışı. Sadece takımlarda yokKeşke adım olsaydı 8 bin yapmıştım bileEki Görüntüle 2942407
Tamamdır canımmKızlar menüleri paylaşın unutmayın sakın etiket yapmayida unutmayın
Cordelia
fantastikaaa
C Chikolata_gozlum
sardunya1038
fittanne
60kiloyum
zeyneppk
VixenM
North River
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?