Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canim yarin saatleri ile birlikte yazabilir misinn
Birde su miktarını eklersen sevinirim

Ne cok sey istiyorsunuz dicen biliyorum ama kurallar
Yemek saatleri mi olur canım yazarım sorun değil severim ben kuralları çok disiplinliyimdir bu yüzden istiyorum çok katılmak

Yemek saatleri mi olur canım yazarım sorun değil severim ben kuralları çok disiplinliyimdir bu yüzden istiyorum çok katılmak
Birşey soracam sadece meraktan yanlış anlama,sen sanki başka grupta da yarıştığını mı söylemiştin. Bende yanılıyor olabilirim.

Şuan acım canım hiç birşey yemedim
Aa olmaz kız öyle su icmissin spor yapmışsın aç karınla tartilman gerek su bile içmemiş olacaksın tartıda farkı çok olur pazartesi - cuma çok Fark eder içtiğin suyla daha fazla çıkmışsindir tartı günüde bişey yemeden içmeden tartilacaksin daha da az çıkarsın bişey yemeden içmeden baz alınması gerekiyor kilosu haksizmiyim Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

fantastikaaa 8 ler geliyorrrr. 8 için dans provası.

VixenM
fittanne
60kiloyum
C Chikolata_gozlum
MasterFit yarışmasına hoşgeldiniz. Bu hafta show yapacagiz gibi bir his var içimde.
C Chikolata_gozlum kırmızı kaptan ol lütfen ve beni mavi kaptan seç.
Seninle kapışmak çok keyifli olur.
Gurbettt42 p tesi Challenge i alman şart. Bir fikrim var. Alırsan özele gel.
zeyneppk eski Zeynebi bekliyorum.
North River sen kırmızı kaptan olabilirsin çikolatam ile kapısacagini düşünüyorum.
sardunya1038 bir sen birde ben ne yapacağız gerçekten tahmin edemiyorum.

Muhteşemsin muhteşemden de ötesin geliyorum özele

Çok geçmiş olsun canım derler ya tedbir bizden takdir Allahtan
0 adım. Saatin sarzi bitmiş. Ben annemdeyim. Sarz evde.
Yaaa kötü olmuş telefondan sayar adımların
Çekmeköydeyim umraniyenin neresindesin
Esenevlerdeyim canım sen neresindensin
@prensinin annesi geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun.
@Li_zigi doktora git mutlaka. Geçmiş olsun canım.
Çok sağol kuzum aldım randevu kasımın 2 sine salı gününe
Tayt kız o tayt ne donu
Taytın içinde ki don işte
Taryt mayt 100 gram 200gram eksilirdin
Benim saatim bile 100 gr geliyor

Birşey soracam sadece meraktan yanlış anlama,sen sanki başka grupta da yarıştığını mı söylemiştin. Bende yanılıyor olabilirim.
Baska grupta yarismiyor canim
Yarin tartilirsa onu baz alırız su icmeden

Yok kuzum ben sadece kadınlar yürüyor diye bir grup vardı orada adımlarımı atıyordum sayfaya hiç yarışmaya katılmadım ..

Dur kiz yavaş ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…