- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Tamam tatlım uyarın beni hata yaptığımda ilk deneyimim olacak bu ,Günlük menü yazman gerekiyor tatlim
Unutma
Yemek saatleri mi olur canım yazarım sorun değil severim ben kuralları çok disiplinliyimdir bu yüzden istiyorum çok katılmakAfiyet olsun canim yarin saatleri ile birlikte yazabilir misinn
Birde su miktarını eklersen sevinirim
Ne cok sey istiyorsunuz dicen biliyorum ama kurallar
Amin canım Amin şuan iyiyim ,geçti gitti. Malum gelince hemen dr yada dr hacemata gidiyorum.Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.
Sorun yok gibi ama cok bakamiyorum burayaSite mi donuyor yoksam ben mi
Birşey soracam sadece meraktan yanlış anlama,sen sanki başka grupta da yarıştığını mı söylemiştin. Bende yanılıyor olabilirim.Yemek saatleri mi olur canım yazarım sorun değil severim ben kuralları çok disiplinliyimdir bu yüzden istiyorum çok katılmak
Aa olmaz kız öyle su icmissin spor yapmışsın aç karınla tartilman gerek su bile içmemiş olacaksın tartıda farkı çok olur pazartesi - cuma çok Fark eder içtiğin suyla daha fazla çıkmışsindir tartı günüde bişey yemeden içmeden tartilacaksin daha da az çıkarsın bişey yemeden içmeden baz alınması gerekiyor kilosu haksizmiyimŞuan acım canım hiç birşey yemedim
KIRMIZI TAKIM'IN AZİMLİ KIZLARI
Şöyle gelin bakalım, hep birlikte girdik bir yola bu hafta, kazanmak istiyorsak dikkat edelim lütfen, ben elimden geleni yapacağım inşallah, sizlere de güveniyorum sadece yarış için zayiflamiyoruz kendimiz için yapıyoruz ne yapıyorsak...
NOT. İnternet sorunum çıktı kızlar görmüşsünüzdür eğer olaki gelemezsem yokluğumu belli ettirmeyin birbirinize, sizlere güveniyorum ben olmasam da kazanırsınız, inşallah çözülür şu net sorunu, destek olun birbirinize...
Yokluğum da E Elif_Eylul veCordelia ya emanetsiniz
Cordelia
C Chikolata_gozlum
fantastikaaa
60kiloyum
zeyneppk
sardunya1038
VixenM
North River
fittanne
Kırmızı takim'in çıtırları...
fantastikaaa 8 ler geliyorrrr. 8 için dans provası.
VixenM
fittanne
60kiloyum
C Chikolata_gozlum
MasterFit yarışmasına hoşgeldiniz. Bu hafta show yapacagiz gibi bir his var içimde.
C Chikolata_gozlum kırmızı kaptan ol lütfen ve beni mavi kaptan seç.
Seninle kapışmak çok keyifli olur.
Gurbettt42 p tesi Challenge i alman şart. Bir fikrim var. Alırsan özele gel.
zeyneppk eski Zeynebi bekliyorum.
North River sen kırmızı kaptan olabilirsin çikolatam ile kapısacagini düşünüyorum.
sardunya1038 bir sen birde ben ne yapacağız gerçekten tahmin edemiyorum.
Çok geçmiş olsun canım derler ya tedbir bizden takdir AllahtanBende de var annem gözlük kullanıyor uzak ve yakın kanser ve kalp hastası yüksek tansiyon.. Babamda migren vardı . Bende kan pıhtılaşma, migren var . Guatrım az çalışıyor. Doğarken ebe kalçalarımı çıkarmış zor doğum olmus . Bacaklarımda hissediyorum çok zorladığım zaman bu bildiklerim. O yüzden sık sık Dr a giderim. Erken teşhis iyidir her zaman. Sonradan ah tühler işe yaramıyor.
Yaaa kötü olmuş telefondan sayar adımların0 adım. Saatin sarzi bitmiş. Ben annemdeyim. Sarz evde.
Esenevlerdeyim canım sen neresindensinÇekmeköydeyim umraniyenin neresindesin
Çok sağol kuzum aldım randevu kasımın 2 sine salı gününe@prensinin annesi geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun.
@Li_zigi doktora git mutlaka. Geçmiş olsun canım.
Taytın içinde ki don işteTayt kız o tayt ne donu
Benim saatim bile 100 gr geliyorTaryt mayt 100 gram 200gram eksilirdin
Baska grupta yarismiyor canimBirşey soracam sadece meraktan yanlış anlama,sen sanki başka grupta da yarıştığını mı söylemiştin. Bende yanılıyor olabilirim.
Yarin tartilirsa onu baz alırız su icmedenAa olmaz kız öyle su icmissin spor yapmışsın aç karınla tartilman gerek su bile içmemiş olacaksın tartıda farkı çok olur pazartesi - cuma çok Fark eder içtiğin suyla daha fazla çıkmışsindir tartı günüde bişey yemeden içmeden tartilacaksin daha da az çıkarsın bişey yemeden içmeden baz alınması gerekiyor kilosu haksizmiyimZipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Yok kuzum ben sadece kadınlar yürüyor diye bir grup vardı orada adımlarımı atıyordum sayfaya hiç yarışmaya katılmadım ..Birşey soracam sadece meraktan yanlış anlama,sen sanki başka grupta da yarıştığını mı söylemiştin. Bende yanılıyor olabilirim.
Tamam canımYarin tartilirsa onu baz alırız su icmeden
Tartidanmi utaniyonUtaniram
Yarin kalkınca tekrar cekileyim o zamanBaska grupta yarismiyor canim
Yarin tartilirsa onu baz alırız su icmeden
Dur kiz yavaş olAa olmaz kız öyle su icmissin spor yapmışsın aç karınla tartilman gerek su bile içmemiş olacaksın tartıda farkı çok olur pazartesi - cuma çok Fark eder içtiğin suyla daha fazla çıkmışsindir tartı günüde bişey yemeden içmeden tartilacaksin daha da az çıkarsın bişey yemeden içmeden baz alınması gerekiyor kilosu haksizmiyimZipzip- E Elif_Eylul Cordelia
2 günün boşa gitmiş olacak ama neyseeeYarin kalkınca tekrar cekileyim o zaman
Evet saçma oldu birazTartidanmi utaniyon
Neden2 günün boşa gitmiş olacak ama neyseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?