Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Vallahi benim doktor hicbir sekilde detoks suyu ödem atmaz diyor
Cunku bana hicbiri fayda etmedi sadece yesil elme ve maydanoz karisimindan baska
Odem atmak istiyorsanız ,tuzdan vazgeçin arkadaşlar. en çok tuz vücutta ödem yapıyor. ben yıllardır Tuzsuz yerim
salataya bile tuz atman şişkinlik hissetmem hiç ..

Odem atmak istiyorsanız ,tuzdan vazgeçin arkadaşlar. en çok tuz vücutta ödem yapıyor. ben yıllardır Tuzsuz yerim
Bende diyete basladiktan sonra tuzu epey azalttim. Benim yemegimi yiyenler surekli tuz sepeler

Ben cok tuz sevmem zaten sekerde kullanmam

Bende diyete basladiktan sonra tuzu epey azalttim. Benim yemegimi yiyenler surekli tuz sepeler
Benim de eşim de Allah tan benim gibi. misafire sorun oluyordu onuda çözdüm şimdi , misafir olduğunda biraz atıyorum geçen fazla kaçırmışim KV geldi. çorba sap olmuş bana göre onlar bayıldı

Bazi insan su icmeyi sevmediği için bu yolu seciyorlar işte. Ben normalde ihtiyac duymuyorum çünkü gece bile kalkar su icerim. Sadece son birkac gündür dikkat edemedim hastaneye git gel vs durumundan
Belirli saatten sonra yani saat 10dan sonra icilen suda ödem yapıyor gece yarisi kalkip icilen suda bobrekleri tetikliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…