Afiyet olsun canim ❤Merhabalar hanimlar
29 ekim menüsü @CordeliaaAmine Busra
Kahvalti
1 yum omlet
Peynir zeytin domates
1 dlm tbe
Öğle
Çeyrek simit
Yarim kurabiye
Bir lokma kiymali börek
Akşam
1 kepçe sulu köfte
Yoğurtlu firin kabak
Salata
1 avuç fındık 1 avuc leblebi
Su 2lt
Spor
Eki Görüntüle 2942419
Pazartesini tartisini merakla bekliyorum ablaArti olursa
Yarislardan men ederiz
Tunaydin canim❤Tunaydinlarrr
Afiyet olsun canim ❤Afiyet olsun kaptanim ben de bunlari yiyorum simdi canim
Sağol kaptanım ❤Afiyet olsun canim ❤
Pazartesini tartisini merakla bekliyorum abla
Tunaydin canim❤
Afiyet olsun canim ❤
İnşallah canım güveniyorum sizlereTamamdır canımm
Bu hafta biz kazanacağız insallah
Resimde fazla görünüyorNormal de iki tane ablacm akşam köfte yiyecegim diye bugün 1 tane yedim
Geçen hafta, herkes arti diye sikayet ediyordu :))) bu hafta onu görelim bakalim :)Pazartesini tartisini merakla bekliyorum abla
O içli köfte yenecek o kadarGeçen hafta, herkes arti diye sikayet ediyordu :))) bu hafta onu görelim bakalim :)
Abla su kattım biraz kısık ateşte pişirince kabarıyor güzel oluyor öyleResimde fazla görünüyor
Ekmeksiz olunca 1 yumurta az gelir sanki
olsun canım hallolur. kusurluk birşey yok.Kızlar kusura bakmayın hepinizden teker teker özür diliyorum, asla bırakıp çıkmazdım, eşim gil modemin fişini koparmislar, ondan sonra da dışarı çıktılar, öylece kaldım sinirlerim bozuldu herkesi bekletince, çocuklarla alakası yok, yeni girdiler eve onların netine bağlandım, yarın yaptırırmi bilemiyorum, eğer ki gelemezsem @Cordeliaa sen seçersin benim yerime canım, veya isterseniz başka birini de kaptan yapabilirsiniz tekrar kusura bakmayın.
Allah yardımcın olsun canım. aralardaki mesajlarını da okudum. Allah kurtarsın.Kusura bakmayın arkadaşlar sizi asla yari yolda bırakmazdım öyle kötü şeyler yaşadımki eşimle kavga ettik evdeki esyalari kirdi cocugu benden alip beni yolluyo bende annem gili cağırdım sorunlar sorunlar annesi gilin yaninda diyoki ben her siteye üyeymisim burayi kastediyo ben gizli gizli kullaniyomuşum güya bundan habersiz cocugumun dogum gununu zehir ettiler bana kisacasi boyle ağır şeyler yaşamasaydım enin olun gelip kilomu menumu atardim belki bidaha araniza katilirim eğer burda olursaniz baska zaman kısa sürede sizi cok sevdim
E Elif_EylulZipzip- @Cordeliaa @Li_zigi
Menulerine de dikkat edelim abla gerekirse ceza verelimGeçen hafta, herkes arti diye sikayet ediyordu :))) bu hafta onu görelim bakalim :)
Sağol canım çok anlayışlısinizolsun canım hallolur. kusurluk birşey yok.
Şimdiden Kaybettik o yüzden hiç birşey yapmayacak@fantastikaaa 8 ler geliyorrrr. 8 için dans provası.
@VixenM
@fittanne
60kiloyum
@Pikachu_
MasterFit yarışmasına hoşgeldiniz. Bu hafta show yapacagiz gibi bir his var içimde.
@Pikachu_ kırmızı kaptan ol lütfen ve beni mavi kaptan seç.
Seninle kapışmak çok keyifli olur.
Gurbettt42 p tesi Challenge i alman şart. Bir fikrim var. Alırsan özele gel.
@zeyneppk eski Zeynebi bekliyorum.
@Tutaste53 sen kırmızı kaptan olabilirsin çikolatam ile kapısacagini düşünüyorum.
sardunya1038 bir sen birde ben ne yapacağız gerçekten tahmin edemiyorum.
Çok üşüyorum ya sağ memem yine şişti aynı yeri doktora gitmek istemiyorum artık antibiyotik verip gönderiyor regl de olamadım yok mu bana bi çare
Himmmm ne zaman başlıyacak canım benide eklermisinVar adım yarışı. Sadece takımlarda yok
Bende sorun yok canim yani inşallah öyledirZipzip- ikinizde doktora gidin canım. göğüs sağlığı önemli.
Tasdelendeyim canım bendeÇok geçmiş olsun canım derler ya tedbir bizden takdir Allahtan
Yaaa kötü olmuş telefondan sayar adımların
Esenevlerdeyim canım sen neresindensin
Çok sağol kuzum aldım randevu kasımın 2 sine salı gününe
Taytın içinde ki don işte
Benim saatim bile 100 gr geliyor
Neden kaybettiniz kiŞimdiden Kaybettik o yüzden hiç birşey yapmayacak
Eyvah eyvah nereye düştüm BENNNMenulerine de dikkat edelim abla gerekirse ceza verelim
Detoks suyu tarifi var mı sevdiğiniz ve gerçekten etkili olan kızlar lafı geçmişken sorayim☺MaVi Takımın Kraliçeleri
Ben sizden bu hafta aç kalmanızı istemiyorum. Sağlıklı seçimlerle açlık çekmeden kilo verelim
Hamur işi, tatlı dan uzak duralim.
Adım yarışı yok diye rehavete kapilmayalim, adım atalim, evde spor yapalim
Güzel alışverişimizi yapalim, bol yeşillik, sebze meyve olsun
Çarşamba ve Perşembe günleri detoks suyu hazırlayalım ödemler gitsin
Mefkurem
Zipzip-
@Li_zigi
@Migim
@Nehir im
@Zeynebim2020
aypare ackerman
@eceboce
@masal3487
Vallahi benim doktor hicbir sekilde detoks suyu ödem atmaz diyorDetoks suyu tarifi var mı sevdiğiniz ve gerçekten etkili olan kızlar lafı geçmişken sorayim☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?