Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kabul etmiyo asla yok patronun oglu mesajlaşmiş benim telefondan evliymişte lan ş.refsiz sen evli değilmisin patronu beni ariyo neymiş ben evli oldugum icin onun telefonundan ben yazdim bu evli degilmi inanmiyorum ben kocama
Özrü kabahatinden büyük kendinin aracı olarak kullanılmasına müsade etmesi masumluk mu yani ha yapmış ha yaptırmış ha aracı olmuş hüç farketmez

Kabul etmiyo asla yok patronun oglu mesajlaşmiş benim telefondan evliymişte lan ş.refsiz sen evli değilmisin patronu beni ariyo neymiş ben evli oldugum icin onun telefonundan ben yazdim bu evli degilmi inanmiyorum ben kocama
Canım çok üzgünüm ama yalan söylüyor. Geçen k.v evde kal demişti ya sana onların da var bir bildiği. Ben sana söyleyemedim. Ama kandırılmana göz yumamam. Maalesef anlattığın her konu bana bunu hissettirdi. Her erkek kardeşim kuzenim yada arkadaşım yazdı diyor. İnanma. Bu devirde kimse kimsenin telefonunu kullanmıyor. Sarzi bitti o oldu bu oldu hepsi yalan. Cook üzgünüm.

Dün kapuska yedim sabah wc den çıkamadım baya sislik gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…