Fantastika ve tutaste benim olmaliydialamadim onlari. Pazartesi avantajini almam lazım
Bugun başladı canım. 15.000 adım üst sınır.Himmmm ne zaman başlıyacak canım benide eklermisin
Ben bilmeden 10 bini yaptım deseneBugun başladı canım. 15.000 adım üst sınır.
Ben aldim sandım sözde yazdim birde kagida tam farkettim noisy aldi
Sizde de var.Sizinde guclu canim yeni diyete baslayanlar var
Özrü kabahatinden büyük kendinin aracı olarak kullanılmasına müsade etmesi masumluk mu yaniKabul etmiyo asla yok patronun oglu mesajlaşmiş benim telefondan evliymişte lan ş.refsiz sen evli değilmisin patronu beni ariyo neymiş ben evli oldugum icin onun telefonundan ben yazdim bu evli degilmi inanmiyorum ben kocama
Allah manyakları hayatımıza musallat etmesin ...Ah ablamcok zor şeyler yasamasaydin olur muydu böyle.. seviyorum seni
Aracı olarak kullanılmadı. Kendisi mesajlasti. Maalesef böyle.Özrü kabahatinden büyük kendinin aracı olarak kullanılmasına müsade etmesi masumluk mu yaniha yapmış ha yaptırmış ha aracı olmuş hüç farketmez
Canım çok üzgünüm ama yalan söylüyor. Geçen k.v evde kal demişti ya sana onların da var bir bildiği. Ben sana söyleyemedim. Ama kandırılmana göz yumamam. Maalesef anlattığın her konu bana bunu hissettirdi. Her erkek kardeşim kuzenim yada arkadaşım yazdı diyor. İnanma. Bu devirde kimse kimsenin telefonunu kullanmıyor. Sarzi bitti o oldu bu oldu hepsi yalan. Cook üzgünüm.Kabul etmiyo asla yok patronun oglu mesajlaşmiş benim telefondan evliymişte lan ş.refsiz sen evli değilmisin patronu beni ariyo neymiş ben evli oldugum icin onun telefonundan ben yazdim bu evli degilmi inanmiyorum ben kocama
Allah manyakları hayatımıza musallat etmesin ...
Amin insallahAllah bizi, ailemizi, sevdiklerimizi her zaman ve her yerde iyi insanlarla karşılaştırsın
Bence orda en cok veren cukulatayla noisy olur, kilolarida az :)) fittanne supriz yumurta onu bilemiyorumFantastika ve tutaste benim olmaliydialamadim onlari. Pazartesi avantajini almam lazım
Ben yeni baslmadim kizzz
Geçen hafta, herkes arti diye sikayet ediyordu :))) bu hafta onu görelim bakalim :)
Pazartesi o eksi buraya gelecek Migi hanimcim, baska yolu yok
Dün kapuska yedim sabah wc den çıkamadımDaha ilk günden zopa cikarmak istemem ama bu neee
İçli köfte mevzusu var birdetok gidersen birşey yemeden donebilirsin. Aksam orda mi yemek yiceksin eve mi döneceksin? Dün kapuska zaten şişlik yapabilir dikkat et haftasonu
Planlarim var tabikiii
Daha yemedim içli köftelerPazartesi o eksi buraya gelecek Migi hanimcim, baska yolu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?