Avantaji sen almicaksinki güzelimInsaAllah ablam ya regl yüzünden avantaj gitmesin
İner o merak etmeAy regl oldum ya tartı da 64.5 çıktım az önce üzüleyim mi sevineyim mi bilemedimpazartesi eksi gelmek istiyorum insaAllah gelirim dimi
Afiyet olsun canim ❤30.10.2021 Cumartesi yitikşifa 16. Günüm
Menüm
Sabah 10 da
1 fincan sade türk kahvesi
Kahvaltı 12.40
Eki Görüntüle 2942788
Ara 16.30
1 kupa bitki çayı
Akşam 18.35
Eki Görüntüle 2942786
2 lt su
Zipzip-
E Elif_Eylul
Amine Busra
Bu saatte tartida +600 cok normalAy regl oldum ya tartı da 64.5 çıktım az önce üzüleyim mi sevineyim mi bilemedimpazartesi eksi gelmek istiyorum insaAllah gelirim dimi
Orda ye o zaman. Yogurt süt yokmu bu evde yaGeç gidicez eve maalesef aç uyurum boŞver
valla bende de regl alarmları başladı. şişlik ve tatlı arayışlarıAy regl oldum ya tartı da 64.5 çıktım az önce üzüleyim mi sevineyim mi bilemedimpazartesi eksi gelmek istiyorum insaAllah gelirim dimi
Harika bunlar yaaa
Oynamayan bizden değildir. Haydiiiii.
Hiç canım istemiyor midem bulanıyo benimOrda ye o zaman. Yogurt süt yokmu bu evde ya
Çok tatlılar ne guzel oynamışlar.Harika bunlar yaaahepsi mi fit olur
Oyun havası kursuna gidecektim, erik dalı yok diye iptal ettim
Kesin nazar olmussun o zaman. Zaten onlar nazar etmistirEve gidip uyumak istiyorum şimdi kaynanamdayım başım da fena çatlıyo kaynanama dddim bana oku diye kendin oku diyor okumadımidem bulanıypr resmen kuscam o derece
niye öyle dedi ki?Eve gidip uyumak istiyorum şimdi kaynanamdayım başım da fena çatlıyo kaynanama dddim bana oku diye kendin oku diyor okumadımidem bulanıypr resmen kuscam o derece
Gelebildim sonunda kizlar...
Ilk önce dünki menümü yazayim...
Sabah yok
Ögle
1 tane tavuk pirzola
Mevsim salata
1 kepce sehriye corbasi
Aksam
1 servis kasigi menemen
2 dlm tb
Salata
Köz kapya yogurtlamasi
Zipzip- Gurbettt42 E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımBugünki menümü yazayim simdideee
Sabah
2 yumurtayla omlet
1 dilim pide
Ögle yok
Aksam
Tavuk sote 1 tabak
Salata
2 dlm tb
Zipzip- E Elif_Eylul Gurbettt42
Gelebildim sonunda kizlar...
Ilk önce dünki menümü yazayim...
Sabah yok
Ögle
1 tane tavuk pirzola
Mevsim salata
1 kepce sehriye corbasi
Aksam
1 servis kasigi menemen
2 dlm tb
Salata
Köz kapya yogurtlamasi
Zipzip- Gurbettt42 E Elif_Eylul
Bugünki menümü yazayim simdideee
Sabah
2 yumurtayla omlet
1 dilim pide
Ögle yok
Aksam
Tavuk sote 1 tabak
Salata
2 dlm tb
Zipzip- E Elif_Eylul Gurbettt42
Gecmis olsun canimEve gidip uyumak istiyorum şimdi kaynanamdayım başım da fena çatlıyo kaynanama dddim bana oku diye kendin oku diyor okumadımidem bulanıypr resmen kuscam o derece
Oturmak zorunda degilsinki cnm git evine az yogurt ye yada süt iç, yatEve gidip uyumak istiyorum şimdi kaynanamdayım başım da fena çatlıyo kaynanama dddim bana oku diye kendin oku diyor okumadımidem bulanıypr resmen kuscam o derece
Altlı üstlü degillermiydi bunlarOturmak zorunda degilsinki cnm git evine az yogurt ye yada süt iç, yat
Zayıflamışsın diyip durdu ondanKesin nazar olmussun o zaman. Zaten onlar nazar etmistireşin okusa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?