Masal cikinca 9 kişi kalmistiya cnm ortalamaya bakilacaktiBenim yerime avantaj alacak herhalde beni beğenmiyor
Ya depresyona girince yiyorsakMavi takım 9 kişi olduğu için takım ortalamasına bakilacakti ya canım neyse değişmiş o kural ben kaçırmışım orayı
afiyet olsun ablam arabesk müziğin iştah kapatma özelliği varsa takımca sabah akşam Müslüm baba Orhan baba dinleyelim
Ne zaman oldu ki ben görmedim yada gözümden kaçtıO zaman iyiyim iyi az sonra son suyu mu icip günü kapatacagim kaptanım
Bugün söz, ölsem de yemicemAbla akşam çok az olmuş. Patlamaya sebep olur sonra aç kalmayalim lutfen
Afiyet olsun
Canım sekersizlige gerçekten alıştım hiç canım çekmedi çok şükür sen de kazasız atlatirsin insaAllah
Ciklotammmm. Nirdeydin sen? Gelimivedin garı.İyi akşamlar kızlar
Afiyet olsun canım keske ekmek falan ekleseydin 1 dilimCumartesi Menüm
Sabah sade kahve
12.00
2 yumurta, az süt, 1 tk ketentohumu unuyla krep
Dereotu
Salatalik
Peynir
1 zeytin
16.00
3 hurma
2 ceviz
20.00
Salata
Yogurt
(eşim pizza yedi kendime bisey yapmak istemedim bide arabesk takilinca iştahım gitti :)))
Su 2 lt
Hosgeldin canimİyi akşamlar kızlar
Iyi geceler kaptanimIyi geceler kizlar❤ ❤
Adimlari sabah paylasirim
Ben yoktum o zaman galiba ablamKahve kokusu dahil oldu ya, eşitlendi
O da güzelmiş
Ay yok tövbe canım hiç olur mu öyle şey o manada demek istemedim sabah ki muhabbetten öyle devam ediyor sandımBenim yerime avantaj alacak herhalde beni beğenmiyor
Allah yardımcımız olsun canım depresyon çok zor iyi bilirim bunun için yardım alsanYa depresyona girince yiyorsak
Kendine uygun şeyler muhakkak bulursun bence abla. Karbon yemedikçe salata yeşillik bol yersen degisiklik olur sanadaBugün söz, ölsem de yemicem
Hem dün aksami telafi etmiş olurum :) bide eşim yarin kahvaltiya gidelim diyor
Hic istemiyorum aslinda
Ama her zaman hayır demek istemiyorum
Slow müzik dinleyince, depresyona giriyom, kısa süreli etki ediyorafiyet olsun ablam arabesk müziğin iştah kapatma özelliği varsa takımca sabah akşam Müslüm baba Orhan baba dinleyelim
Tamam olur
Tarti bildirimi ne olacak
Onada cozum buldum
Takim ortalamasina gore pazartesi degisim yapariz
Ben kendimi bildim bileli depresyondayimBen yoktum o zaman galiba ablam
O da güzelmiş
Ay yok tövbe canım hiç olur mu öyle şey o manada demek istemedim sabah ki muhabbetten öyle devam ediyor sandım
Allah yardımcımız olsun canım depresyon çok zor iyi bilirim bunun için yardım alsan
Canım bazen yediğin içtiğin şeyler de depresyona sokar insanı yaşanmışlıklar geçmiş peki hiç destek vermiyor mu ailenBen kendimi bildim bileli depresyondayim
burcun neydi?Ben kendimi bildim bileli depresyondayim
Sağol cnm, bugünlük böyle olsunAfiyet olsun canım keske ekmek falan ekleseydin 1 dilim
Zaten salatayi bol maydonoz, dereotuyla yaptim cnmKendine uygun şeyler muhakkak bulursun bence abla. Karbon yemedikçe salata yeşillik bol yersen degisiklik olur sanada
çocukları çok küçük ya bunalıyor canım. kendine zaman ayıramıyorCanım bazen yediğin içtiğin şeyler de depresyona sokar insanı yaşanmışlıklar geçmiş peki hiç destek vermiyor mu ailen
Senin kadar beynim yok valla benim sabah yedigimi unutuyorumKeşke benimde asistanım olsaydı. Bugün olanları özet geçerdi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?