Slow müzik dinleyip depresyona girmem için gece kulağımda kulaklık otobüs yolculuğu yapmam lazım ablam o ortam olmadan giremiyorumSlow müzik dinleyince, depresyona giriyom, kısa süreli etki ediyor
Sende kendine bi asistan tut cnmKeşke benimde asistanım olsaydı. Bugün olanları özet geçerdi bana
Ben çok geçmiş yapamadığım için görmemiştim. Yıldızlar takımı kalem müdürümüz nerede ki. galiba yakında ben ona özet hazırlamak zorunda kalacağım.Gurbettt42 gelemem dedigi icin dusunmusuz bunu
Masalda gelmeyince degisen olmaz ortalama alinacak demisim cuma gunu icin
Cordelia
Filiz kızarmış
Eline sağlık canım
MasterFit Yarışması 7.Etap Kırmızı Takım 1 Gurbettt42 Kırmızı Kaptan 59.4 2 Cordelia Kırmızı 60.25 3 @fantastikaaa Kırmızı 93.7 4 C Chikolata_gozlum Kırmızı 55.45 5 @fittanne Kırmızı 93.7 6 60kiloyum Kırmızı 89.5 7 @VixenM Kırmızı 78.1 8 @Tutaste53 Kırmızı 73.2 9 @zeyneppk Kırmızı 83.2 10 sardunya1038 Kırmızı 65.0 Kırmızı Takım Ortalaması Mavi Takım 1 @Aijoo Mavi Kaptan 71.8 2 Mefkurem Mavi 104.0 3 @Zipzip- Mavi 57.15 4 @Li_zigi Mavi 63.9 5 Wilma11 Mavi 75.9 6 @Nehir im Mavi 70.8 7 @Zeynebim2020 Mavi 68.0 8 aypare ackerman Mavi 60.0 9 @eceboce Mavi 69.3 10 @Kahve __Kokusu Mavi 59.45 Mavi Takım Ortalaması
Ah tabi olmuş bil@fantastikaaa 8 ler geliyorrrr. 8 için dans provası.
@VixenM
@fittanne
60kiloyum
C Chikolata_gozlum
MasterFit yarışmasına hoşgeldiniz. Bu hafta show yapacagiz gibi bir his var içimde.
C Chikolata_gozlum kırmızı kaptan ol lütfen ve beni mavi kaptan seç.
Seninle kapışmak çok keyifli olur.
Gurbettt42 p tesi Challenge i alman şart. Bir fikrim var. Alırsan özele gel.
@zeyneppk eski Zeynebi bekliyorum.
@Tutaste53 sen kırmızı kaptan olabilirsin çikolatam ile kapısacagini düşünüyorum.
sardunya1038 bir sen birde ben ne yapacağız gerçekten tahmin edemiyorum.
Tamam canımKızlar menüleri paylaşın unutmayın sakın etiket yapmayida unutmayın
Cordelia
@fantastikaaa
C Chikolata_gozlum
sardunya1038
@fittanne
60kiloyum
@zeyneppk
@VixenM
@Tutaste53
Sabahtan akşama görümcem bizdeydi çocuklar falan valla telefonu elime alamadım. Akşamda misafir gitmişdimCiklotammmm. Nirdeydin sen? Gelimivedin garı.
Hoşbuldum canımAfiyet olsun canım keske ekmek falan ekleseydin 1 dilim
Hosgeldin canim
Iyi geceler kaptanim
Sabah ne yedin?Senin kadar beynim yok valla benim sabah yedigimi unutuyorum
Çok hakli gerçekten Rabbim yardımcısı olsun önce ki sene şubatta aile boyu hasta olduk hepsinden en kötüsü bendim ama mecbur ayakta olmam lazımdı küçük kızım 1 yaşını az geçmiş gece 90 defa kalkıyor benim o kadar yüzüm şişti ki gözlerim açılmıyordu en son bir gece oturdum sabaha kadar küçüğü salladım ayağımda uyusun diye uyumadı bağırmamak için öyle sıktım ki dişlerimi çenem kitlenmisti o günler kabus gibi gerçekten geçecek diyemem geçmiyor çocuklar büyüdükçe derdi de büyüyor Allah sabır versinçocukları çok küçük ya bunalıyor canım. kendine zaman ayıramıyor
Cok tehlikeli bir soru?burcun neydi?
Bu haftanin kirmizi kaptan adaylarindansin bence :)) haftaya da listede olmak istiyormuyduntabi olmuş bilbugün bile 900 gram eksiyim
Ahanda unuttumSabah ne yedin?
Abla benim gibi not alsanSende kendine bi asistan tut cnm
Ben geçmişi hep okurum ama kusura bakma olamicam, çünkü unutuyorum
Günün raporunu vereyim
Hadi bi özet hazırla bugün içinBen çok geçmiş yapamadığım için görmemiştim. Yıldızlar takımı kalem müdürümüz nerede ki. galiba yakında ben ona özet hazırlamak zorunda kalacağım.
Iste onda bile aklımız çalışmıyoreAbla benim gibi not alsan
Asistanin asistanı himm.Sende kendine bi asistan tut cnm
Ben geçmişi hep okurum ama kusura bakma olamicam, çünkü unutuyorum
OkeyGünün raporunu vereyimkizlarla alışverişe gittik akşam geldik kıyma çıkarmıştım bozulmasın diye sulu köfte yaptım pancar turşusu yaptim 1 sepette çamaşır katlayip geldim
Kısmetse evet.Bu haftanin kirmizi kaptan adaylarindansin bence :)) haftaya da listede olmak istiyormuydun
Nasıl unuttun bacımAhanda unuttum
Canım adım sınırı var mi yarış var mi ?Cok tehlikeli bir soru?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?