Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gurbettt42 gelemem dedigi icin dusunmusuz bunu

Masalda gelmeyince degisen olmaz ortalama alinacak demisim cuma gunu icin

Cordelia
Ben çok geçmiş yapamadığım için görmemiştim. Yıldızlar takımı kalem müdürümüz nerede ki. galiba yakında ben ona özet hazırlamak zorunda kalacağım.

E Elif_Eylul C Chikolata_gozlum @eceboce anam hepiniz sarilanmisiniz kafam karışıyor kim kime yazdi
Filiz kızarmış
Eline sağlık canım
Başarılar kızlar
Ah tabi olmuş bil bugün bile 900 gram eksiyim
Tamam canım

Ciklotammmm. Nirdeydin sen? Gelimivedin garı.
Sabahtan akşama görümcem bizdeydi çocuklar falan valla telefonu elime alamadım. Akşamda misafir gitmişdim
Afiyet olsun canım keske ekmek falan ekleseydin 1 dilim

Hosgeldin canim

Iyi geceler kaptanim
Hoşbuldum canım

çocukları çok küçük ya bunalıyor canım. kendine zaman ayıramıyor
Çok hakli gerçekten Rabbim yardımcısı olsun önce ki sene şubatta aile boyu hasta olduk hepsinden en kötüsü bendim ama mecbur ayakta olmam lazımdı küçük kızım 1 yaşını az geçmiş gece 90 defa kalkıyor benim o kadar yüzüm şişti ki gözlerim açılmıyordu en son bir gece oturdum sabaha kadar küçüğü salladım ayağımda uyusun diye uyumadı bağırmamak için öyle sıktım ki dişlerimi çenem kitlenmisti o günler kabus gibi gerçekten geçecek diyemem geçmiyor çocuklar büyüdükçe derdi de büyüyor Allah sabır versin

Ben çok geçmiş yapamadığım için görmemiştim. Yıldızlar takımı kalem müdürümüz nerede ki. galiba yakında ben ona özet hazırlamak zorunda kalacağım.
Hadi bi özet hazırla bugün için

C Chikolata_gozlum bugün bendensin

@Li_zigi nin buzdolabı bozuldu. Annesinin dolabına taşıdı malzemeleri.

Wilma11 e nazar değdirdiler. hem aç kaldı hem de hastalandı

prensinin annesi nin eşiyle sıkıntısı oldu anlatınca kocalardan dert yanıldı, geçmişe dönüldü...

aypare ackerman erkeklerin hainliklerini okudukça hepten evlenmekten vazgeçti. bir sebep daha dedi.

Gurbettt42 neti koptu. geldi yaptılar.

Bir ara herkes AYNA grubuyla nostalji yaptı, ağlandı sonra halay çekildi

Başka da hatırlamıyorum. bu kadarı yeter sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…