hoşgeldin canım. nasılsın?Herkese merhaba
Bugün bir cesaret tartıldım kızlar :) Güncel kilom 74.6. Güncellemelerimi yapayım hemen. Fotoğraflı paylaşım gerekiyor mu?
çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versinKızlar ben bir kaç gün olmayacağım yarın tartı paylasabilecekmiyim bilmiyorum çok özür dilerim. Oğlumun hastalığı çoğaldı beta virüsü kapmış tekrardan. Kalbe zarar verdiği için acil koruyucu tedaviye başladık bulunduğumuz yerde çocuk kardiyoloji olmadığı için başka bir şehre sevk edildik. Şehir dışına çıkıyoruz. İnşallah daha çok çoğalmaz. Purple58 kusura bakma canım özür dilerim . Haftayada hazırlıkta olayım
Çok gecmis olsun canım. Allah acil şifalar versin. Hemen iyileşsin inşallah yavrucakKızlar ben bir kaç gün olmayacağım yarın tartı paylasabilecekmiyim bilmiyorum çok özür dilerim. Oğlumun hastalığı çoğaldı beta virüsü kapmış tekrardan. Kalbe zarar verdiği için acil koruyucu tedaviye başladık bulunduğumuz yerde çocuk kardiyoloji olmadığı için başka bir şehre sevk edildik. Şehir dışına çıkıyoruz. İnşallah daha çok çoğalmaz. Purple58 kusura bakma canım özür dilerim . Haftayada hazırlıkta olayım
Hoşgeldin kısaca Belma diyebilir miyimEllssa Boncuk2307
KATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ): Belmayne
Yaşınız : 40
Boyunuz : 1.60
Kilonuz : 74.6
Mesleğiniz : Akademisyen
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 1
Kilo Alma Nedeniniz : Hareketsizlik, yoğun çalışma, dengesiz beslenme
Hedef Kilonuz : 65
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : İyilik, sağlık, güzellik :)
Çok geçmiş olsun ne özrü ablacım çocuğun sağlığı her şeyden daha önemli, bizi habersiz bırakma lütfenKızlar ben bir kaç gün olmayacağım yarın tartı paylasabilecekmiyim bilmiyorum çok özür dilerim. Oğlumun hastalığı çoğaldı beta virüsü kapmış tekrardan. Kalbe zarar verdiği için acil koruyucu tedaviye başladık bulunduğumuz yerde çocuk kardiyoloji olmadığı için başka bir şehre sevk edildik. Şehir dışına çıkıyoruz. İnşallah daha çok çoğalmaz. Purple58 kusura bakma canım özür dilerim . Haftayada hazırlıkta olayım
Ay ben de çok özeniyorum ya tek başıma takayım kulaklığı ama yapamıyorumSayın bayanlar bayanlarşimdi de akşam yürüyüşündeyim. Aslında yürürken kafa dinliyorum. Sanırım yalnız kalabildiğim tek yer. Keşke diyorum daha önceden başlasaymişim bu yürüyüşlere.
Bende bendeAy ben de çok özeniyorum ya tek başıma takayım kulaklığı ama yapamıyorum
MASTERFİT 147. ETAP |
KIRMIZI TAKIM | 08.02.2025 | 15.02.2025 | FARK | ORAN |
| 103.90 | |||
@Sem2024 | 85.55 | |||
@Beklenen2 | 75.00 | |||
| 81.70 | |||
@Jou | 69.80 | |||
| 68.60 | |||
@bnnu | 64.00 | |||
@Deltavealfa | 67.55 | |||
TOPLAM ORAN | ||||
MAVİ TAKIM | | |||
| 64.50 | |||
@Nazlimuuu | 87.30 | |||
| 71.70 | |||
@Lavinia_98 | 64.00 | |||
| 74.90 | |||
@sibel_84 | 75.00 | |||
@Ilyusa | 74.40 | |||
| 81.40 | |||
TOPLAM ORAN | ||||
HAZIRLIK | ||||
@94bassuk | - | |||
@arke | - | |||
| 60.60 | |||
@Cicekbocekkaktus | 79.50 | |||
@aazra (08.02 bşlngç) | 58.40 | |||
@Dahlia_ (11.02 bşlngç) | - |
Bırakacak kimsen olmayınca insan bunalıyor bir yerde. Yalnız başına markete gitmeyi bile özlüyorBende bende
Dün alıntılayıp yazmayı unutmuşum nazlicimAyyy sormaa bu hafta bi yaprak dökümü, birşeyler var kesin
Canım 20 dakika Leslie ile mi bu kadar adım sayın oluyor yoksa extra yürüyüş yapıyor musun? Ben 1 saat spor yapıyorum toplamda bazen 10000 bile olmuyor.
Eee ben yayım bana ne oluyo acaba2 gündür daha iyi hissediyorum ama öncesi fenaydı.
Tartıya az kaldı canım, dikkat et yoksa o gün daha da bozulacak moralimiz. Ben de bu hafta yarım kilo bile versem yeter diyorum ama bakalım. Tartıya çıkma artık Cumartesiye kadar.
Haklısın hepinizin ruh hali sanki o tartıya bağlı.Cok iyi bilirim ne demişler kişi kendinden bilir işiçünkü bende öyleyim kuzum o yüzden tartilmiyorum artık insanı kötü etkiliyor bazen verdiğimi görünce bile hah veriyorum nasılsa diyip bile yiyebiliyorum
Ay ben de çok özeniyorum ya tek başıma takayım kulaklığı ama yapamıyorum
Kızlar inşallah sağlıklı sıhhatli büyütürsünüz de kendinize daha çok zaman kalır. Hem günler aslında öyle hızlı geçiyor ki. Bebeklik fotolarına bakıp özlüyorsunuz o günleri.Bende bende
Hahahaha ben de düşünmedim değil çok uzadı benimkiler deSaçlarımı filan mı biraz kessem acaba. Belki faydası olur yarınki tartıya
İçli köfte ve pasta olmasa iyiydi kaptanım ama oruç olunca kendime engel olamadımKuzum afiyet olsun ama sanki olmamış akşam menun benden böyle oldu bu hafta herkes bir salmış durumda hayr olsun
Amaaaan ne sevgililer günü bacım 10 yıl olacak evleneli 3 bebe sevgililik mevgililik kalmadı
Yaa harikasın soğukta yürümek daha çok kalori yaktiriyormus aferin sana
Canım 76 çıktım ama bugün mens günümmüşNasıl geçti canım yazmamışsin
Aminn canım inşallah aynen havalar ısınsın diye bekliyorum dört gözle ki azcık insan yüzü görelimDün alıntılayıp yazmayı unutmuşum nazlicim
Evet hem de artık daha da az kaldı tartıya. Yarını çok merak ediyorum.
Haklısın hepinizin ruh hali sanki o tartıya bağlı.
Bugün iyi geçti kaptancım ama bir ağırlık var üzerimde regl mi yaklaştı bilemedim.
Kızlar inşallah sağlıklı sıhhatli büyütürsünüz de kendinize daha çok zaman kalır. Hem günler aslında öyle hızlı geçiyor ki. Bebeklik fotolarına bakıp özlüyorsunuz o günleri.
Havalar ısınsın bebek arabasıyla çıkarsınız belki yürüyüşe herkese iyi gelir
Afiyet olsun canımBoncuk2307 Ellssa Purple58
Selamlar efem. Bugünkü menüm şöyle
Sabah 9:30 bir yumurta 6 zeytin
13.00 sütün içine chia tohumu atmıştım dünden. Öyle sade bir pudding oldu onu yedim bir küçük kase
Akşam 16.30-17 arası
2 avuç fıstık
Biraz kuzu eti (3-4 çatal) ve minik bir parça ekmek
Çay tabağında peynirli patates püresi
Sporum da yürüyüş
Yaa Allah kabul etsin canım haklısınİçli köfte ve pasta olmasa iyiydi kaptanım ama oruç olunca kendime engel olamadım
Ah canım bizde seni seviyoruz seninde günün kutlu olsunTüm güzelliklerin sevgililer gününü kutluyorum hepinizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?