Ayy inanmıyorum canim benim yaa çok geçmiş olsun Allah im şifalar versin inşallah cok uzuldum haber vermeyi ihmal etme merak ederim
çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin
Çok gecmis olsun canım. Allah acil şifalar versin. Hemen iyileşsin inşallah yavrucak
Çok geçmiş olsun ne özrü ablacım çocuğun sağlığı her şeyden daha önemli, bizi habersiz bırakma lütfen
Afiyet olsun kaptanımBugünkü menum
Sabah
Menemen
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
Yeşillik
1 ck bal
Ogle
1 kase sebze çorbası
Yarim armut
Ara
1 avuç fıstık
Akşam
1 tabak ıspanak yemeği üstüne yoğurt
Soğan
Su 3 lt
29 dk leslie
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Afiyet olsun canımsabah 09.30
hindi fümeli dil peynirli dukan tost, 3 zeytin, domates, kapya biber
ara 13.00
2 tuzlu, 1 tatlı kuru pasta
öğlen 14.30
100 gr tavuk, salata
ara 15.30
2 kuru kayısı
akşam 19.30
2 kepçe düğün çorbası, 8 yk ıspanak yemeği, 2 yk yoğurt, taze soğan, 1 dilim ekmek kadar pide
ara 21.30
1 meyveli activia yoğurt, 1/2 çb ay çekirdeği
1,5 lt su
12.000 adımbluegreeneyes Boncuk2307 Ellssa
Afiyet olsun canımBen de yazayım menümü. Bebek görmeye gittik orda 2-3 çubuk kraker yedim ama yazmadım listeye.
13.02.2025
Kahvaltı YOK
Ara Öğün 15.00
1 ayva
Akşam yemeği 19.00
1 tabak ıspanak yemeği, 3-4 çatal spagetti yoğurtlu, mor lahana ve turp
6876 adım
Ellssa bluegreeneyes Purple58
Afiyet olsun canımBugünkü menüm (13.02.2025)
Sabah(10.00)
2 dilim tb
5 mini mozarella topçuk
7 zeytin
4 çeri
Minnak bir parça beyaz peynir
Ara (14.00)
Hindistan cevizi cipsi( kurusu aslında)
Akşam(17.00)
3 kaşık bulgur pilavı
Fırında bezelye,havuc,patates ve köfteli yemekten 1 tabak
Cacık
Su: 2 lt yakın
Spor: 9920 adım
Boncuk2307 Ellssa bluegreeneyes
Eki Görüntüle 3544284
Afiyet olsun canımSelam kizlar dunki menüm sabah yok Karnıbahar sote tavuklu akşamda bir küçük çikolata
Bugünkü menum bir salatalik bir ceri bir tb ekmek biraz zeytin
Akşam Yeşil mercimek salatasi
bluegreeneyes
Ellssa
Boncuk2307
Afiyet olsun kaptanımIyi akşamlar kızlar bugün menum
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
Yeşillik
1 ck bal küçücük bir tahin helvası regl im.geliyor çok istedj canım
Ogle
1 kase sebze çorbası
2 kaşık yoğurt
Akşam
1 kase yoğurt çorbası
3 kaşık etli patlıcan yemeği
Salata
Su 3 lt
Afiyet olsun abla sakın bırakma sonuçta insanız iniş çıkışlar mutlaka olacak önemli olan pes etmemekCanım 76 çıktım ama bugün mens günümmüş
Gerginligim şişliğim ondanmış
700 Gr yağ gitmiş ama ödem durumları
Tatlı istiyorum dedim akşam serbest dedi
Sabah 3 dlm ananas ve 1 bardak kefir
Öğlen 9 badem 2 bardak ananas kabuklu çay
Akşam yarım kase çorba salata ve kadayıf tatlısı yedim ama midem bulandı akşam iptal oldu
Su 1 lt civarı
Adım 6bin
bluegreeneyes Boncuk2307 Ellssa
Diyetisyene ara vermeyi düşünerek gittim sorunları anlattım olsun yarın yeni bir gün dedi
Gelde vazgeç diyetten
Bu kadar yaklaşmışken hedeflerine neden vazgeçiyorsun ayrıca afiyet olsun ödülü yarına bıraksan daha iyi olurdu sankiCanım 76 çıktım ama bugün mens günümmüş
Gerginligim şişliğim ondanmış
700 Gr yağ gitmiş ama ödem durumları
Tatlı istiyorum dedim akşam serbest dedi
Sabah 3 dlm ananas ve 1 bardak kefir
Öğlen 9 badem 2 bardak ananas kabuklu çay
Akşam yarım kase çorba salata ve kadayıf tatlısı yedim ama midem bulandı akşam iptal oldu
Su 1 lt civarı
Adım 6bin
bluegreeneyes Boncuk2307 Ellssa
Diyetisyene ara vermeyi düşünerek gittim sorunları anlattım olsun yarın yeni bir gün dedi
Gelde vazgeç diyetten
Ay bu ne regl mis grup resmen benimle birlikte regl bahane edip herkes bişey yemişIyi akşamlar kızlar bugün menum
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
Yeşillik
1 ck bal küçücük bir tahin helvası regl im.geliyor çok istedj canım
Ogle
1 kase sebze çorbası
2 kaşık yoğurt
Akşam
1 kase yoğurt çorbası
3 kaşık etli patlıcan yemeği
Salata
Su 3 lt
Canım çok güzel, Türkiye'de Züberin vardı onu buldukça alıyordum. Burada her markette var. Çok seviyorum ben kalori olarak da çok iyi bence.Hek de doyurucu.Hindistan cevizi kurusu güzel mi? Hani şu küçük yaprakçık şeklinde olanlardan di mi
Bir de afiyet olsun canım
CanımmBir 14 Şubat sabahından günaydın herkese
Var mı bakalım sevgililer günü kutlayacak olanlar
HoşgeldinnEllssa Boncuk2307
KATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ): Belmayne
Yaşınız : 40
Boyunuz : 1.60
Kilonuz : 74.6
Mesleğiniz : Akademisyen
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 1
Kilo Alma Nedeniniz : Hareketsizlik, yoğun çalışma, dengesiz beslenme
Hedef Kilonuz : 65
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : İyilik, sağlık, güzellik :)
Canım çok geçmiş olsun kuzucuga. Rabbim sizin de yardımcınız olsun güç versin inşallahKızlar ben bir kaç gün olmayacağım yarın tartı paylasabilecekmiyim bilmiyorum çok özür dilerim. Oğlumun hastalığı çoğaldı beta virüsü kapmış tekrardan. Kalbe zarar verdiği için acil koruyucu tedaviye başladık bulunduğumuz yerde çocuk kardiyoloji olmadığı için başka bir şehre sevk edildik. Şehir dışına çıkıyoruz. İnşallah daha çok çoğalmaz. Purple58 kusura bakma canım özür dilerim . Haftayada hazırlıkta olayım
Marketi geç rahatça tuvalete gitmeyi bile özlüyordum oğlum küçükken. Sonra her şey yoluna giriyor amaBırakacak kimsen olmayınca insan bunalıyor bir yerde. Yalnız başına markete gitmeyi bile özlüyor
Filizzz alemsin yaaSaçlarımı filan mı biraz kessem acaba. Belki faydası olur yarınki tartıya
Canım biz de kaç haftadır kalabalık ortama girmiyoruz bu yüzden ya. En yakın arkadaşlarımız hasta 1 aya yakındır görüşmüyoruz. Sonra olan cocuklarimiza oluyor çünkü. İnşallah oğlun da en kolay şekilde hızlıca atlatır canım benimSagolun kızlar doktor çok büyük salgın var dedi. Bu beta virüsü çocukları çok etkiliyor . Şuan oğlumun sınıfının yarısı hasta. Lütfen boğaz enfeksiyonlarında özellikle tekrar ediyor ise boğazdan beta virüsü testi isteyin. Cok küçük çocukları oyun alanlarına şu süreçte götırmeyin ,hatta misafir kabul etmeyin. Büyüklerde virüs taşıyor ama çocukları etkiliyor. Çok kolay bir test ama çoğu çocuk doktoru yaptırmıyor direkt ilaç veriyor.
Oğlumla bakışarak yapıyoruz her şeyi maalesefCanım çok güzel, Türkiye'de Züberin vardı onu buldukça alıyordum. Burada her markette var. Çok seviyorum ben kalori olarak da çok iyi bence.Hek de doyurucu.
Canımmben kutlamadım ama eşim gelip ufak bir konuşmayla kutladı günümüzü. Sevgililer gününü önceden beri hiç kutlayasim gelmiyor. Bizim iliskimizde özel bir gün değil diyorum zorlama bir gün.
Hoşgeldinnkesinlikle doğru yerdesin. Ben de akademisyenim bu arada
Canım çok geçmiş olsun kuzucuga. Rabbim sizin de yardımcınız olsun güç versin inşallah
Marketi geç rahatça tuvalete gitmeyi bile özlüyordum oğlum küçükken. Sonra her şey yoluna giriyor ama
Filizzz alemsin yaaçok mantıklı olması dışında sorun yok
Canım biz de kaç haftadır kalabalık ortama girmiyoruz bu yüzden ya. En yakın arkadaşlarımız hasta 1 aya yakındır görüşmüyoruz. Sonra olan cocuklarimiza oluyor çünkü. İnşallah oğlun da en kolay şekilde hızlıca atlatır canım benim
Bunu alabilirsiniz. Önümüzdeki haftadan itibaren de cumartesileri tartılırım.Yarın tartı günümüz aslında yarın tekrar atar mısın yoksa bu tartıyı mı baz alayım
Hoş buldumhoşgeldin canım. nasılsın?
Aslında yıllar önce Simbelmayne şeklinde Nick almaya çalışıp alamayınca Belmayne diye almıştımHoşgeldin kısaca Belma diyebilir miyimAlmanca hocamın ismiydi, çok severdim onu.
Umarım kolayca inersin hedeflediğin kiloya. Daha önce hiç cuma yarışmalarına katılmış mıydın? İnsan alışınca arıyor kilo verme sürecinde böyle bir destek. O yüzden doğru yerdesin bence.
Ben de filiz. Çok olmadı gruba katılalı. İng. öğretmeniyim. 2 kızım var. Yaşım 43 ve ben de uğraşıyorum ideal kiloya inmeye
Hoş buldum.Hoşgeldinnkesinlikle doğru yerdesin. Ben de akademisyenim bu arada
Yarınlar bitmiyor diye devam edebilirdi canımBu kadar yaklaşmışken hedeflerine neden vazgeçiyorsun ayrıca afiyet olsun ödülü yarına bıraksan daha iyi olurdu sanki
Gunaydin. Kas agrisi icin magnezyum ve d3k2 vitamini kullanmani siddetle tavsiye ederim. Ben gebelikte vitamin eksikligim yok diye vitamin destegi kullanmadim ve doguma 3 gun kala bacagim kırıldı herhalde diye ortopediye gittim.oyle kötu bir agri yani. Gece yarisi baslayan agri yiyip icince de ögleye gectiGittim verdiler bişeyler ama işte ağrısı her daim orda
Uykusuz kaldım evet. Kilomu etkileyebilir doğru diyorsun
Kas ağrısı evet. Ara ara çıkıyor sonra birden geçiyor. Ne tetikliyor bilmiyorum
Var belimde korse şu an o da darlıyor beni. Geçecek bu da geçecek
Kas ağrısı canım. Çok canımı yakıyor. Her hareketimde ben burdayım diyor
Bir haftadır aynı şeyi yaşıyoruz canım. Size de geçmiş olsun.Sagolun kızlar doktor çok büyük salgın var dedi. Bu beta virüsü çocukları çok etkiliyor . Şuan oğlumun sınıfının yarısı hasta. Lütfen boğaz enfeksiyonlarında özellikle tekrar ediyor ise boğazdan beta virüsü testi isteyin. Cok küçük çocukları oyun alanlarına şu süreçte götırmeyin ,hatta misafir kabul etmeyin. Büyüklerde virüs taşıyor ama çocukları etkiliyor. Çok kolay bir test ama çoğu çocuk doktoru yaptırmıyor direkt ilaç veriyor.
Afiyet olsun canım
Vaaay o kadar kaçamak yaptın bide eksi harikasın maşallah ama gerçi diğer günler yemedin bise
Yaaa harikasın kaptanım maşallah sanaKilon bildirimi
Geçen hafta 64.5
Bu hafta 63.45
Fark -1. 05
Boncuk2307 Ellssa Purple58
Kızlar misafirim var akşam uğrarım perşembe cuma menü lerini de akşam yazacam not aldım ama buraya yazamamıştım öpüldünüz
Herkese bol eksilerEki Görüntüle 3544833
Cok geçmiş olsun canimmBir haftadır aynı şeyi yaşıyoruz canım. Size de geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?