Geçmiş olsun canım. Önemli olan çocuklarKızlar özür dileyerek başlıyorum. Şu bir haftadır doğru düzgün giremedim. Çocukların ikisi de hasta iki gün hastanede geçti günümüz. Halen daha da geçmiş değil. Bol öksürük halen daha var. Ama en azından ateslerini düşürdük.
Geçmiş olsun canım. İnşallah çabuk toparlarlar. Salgın demek ki baya.Çok üzgünüm kaptanlarımm 4gündür acillik olduk gecem gundüzüm karıştı oğlumun ateşi inmek bilmedii şu 2 gundur dengesiz beslendim bu tartı çıktı ne yazıkkigüzel gidiyordum iradeliydim bugece çok su içtim 1litre oda etkisi vardır diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 3544842
Şuanki kahvaltımm tonbalıklı salata hafif bigün geçireceğim inşaallahh
Eki Görüntüle 3544843
Purple58 Ellssa Boncuk2307
Geçmiş olsun bebişlere. Acil şifalar canimGünaydın kızlar 2 gecedir çok zor geçiyor benim için bebenin biri hastaydı o iyi oldu derken diğerine geçti oda mahvediyor 2 gecedir beni uykusuzluk bide regl im yakın ondan sanırım daha fazla eski bekliyordum ama buda iyidir
Gecen hafta 103.9
Bugun 103
Fark -900 gr
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Evdeyizz hep sırf birsey olmasin diye biryere gitmiyordum nerden geldi çatttı anlamadım ama buaylarda enfeksiyon yaşanıyor benim kızımda 8 aylıkken böyleydiGeçmiş olsun canım. İnşallah çabuk toparlarlar. Salgın demek ki baya.
Ayyy sorma ya ben de öyleydimOğlumla bakışarak yapıyoruz her şeyi maalesef
Ekside olman çok iyi canım
Tebrikler kaptanim, çok iyi vermişsin.Kilon bildirimi
Geçen hafta 64.5
Bu hafta 63.45
Fark -1. 05
Boncuk2307 Ellssa Purple58
Kızlar misafirim var akşam uğrarım perşembe cuma menü lerini de akşam yazacam not aldım ama buraya yazamamıştım öpüldünüz
Herkese bol eksilerEki Görüntüle 3544833
Çok geçmiş olsun canımKızlar özür dileyerek başlıyorum. Şu bir haftadır doğru düzgün giremedim. Çocukların ikisi de hasta iki gün hastanede geçti günümüz. Halen daha da geçmiş değil. Bol öksürük halen daha var. Ama en azından ateslerini düşürdük.
Çocuklar hasta olunca tüm düzen,moral bozuluyor canım ya çok nirmalKilo bildirimimi de yapayım . Regl de geldi dün.
Geçen hafta75.00
Bugün 75.600
Fark +600
Nasıl bir salgın yaa, herkes hasta çok geçmiş olsun canım benimGünaydın kızlar 2 gecedir çok zor geçiyor benim için bebenin biri hastaydı o iyi oldu derken diğerine geçti oda mahvediyor 2 gecedir beni uykusuzluk bide regl im yakın ondan sanırım daha fazla eski bekliyordum ama buda iyidir
Gecen hafta 103.9
Bugun 103
Fark -900 gr
İnşallah hemen toparlarsin kaptanımEki Görüntüle 3544841
Geçen Cumartesi 71.7
Bugün 71.7
Fark 0
bluegreeneyes Boncuk2307
Ağrılı hareketsiz kabız nefretlik bir haftaydı. Ben hala düzelemedim maalesef
Çok geçmiş olsun canım, herkes nasibini almış hastalıktan.Çok üzgünüm kaptanlarımm 4gündür acillik olduk gecem gundüzüm karıştı oğlumun ateşi inmek bilmedii şu 2 gundur dengesiz beslendim bu tartı çıktı ne yazıkkigüzel gidiyordum iradeliydim bugece çok su içtim 1litre oda etkisi vardır diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 3544842
Eki Görüntüle 3544843
Filizcim tebrikler canım, ekside olman çok iyi.Geçen hafta: 81,7
Bu hafta 81,3
Fark:-400
Oran:0,48
Cok geçmiş olsun canim bizde aynen soğuk bi yerde çıkmıyoruz ama abimiz okuldan babamız is yerden getiriyor napalim böyle geçecek bu kış da sanırımÇok üzgünüm kaptanlarımm 4gündür acillik olduk gecem gundüzüm karıştı oğlumun ateşi inmek bilmedii şu 2 gundur dengesiz beslendim bu tartı çıktı ne yazıkkigüzel gidiyordum iradeliydim bugece çok su içtim 1litre oda etkisi vardır diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 3544842
Eki Görüntüle 3544843
Sagol canım benimGeçmiş olsun bebişlere. Acil şifalar canim
Harikasın canım bu hafta kilo veren nadir kişilerdenGeçen hafta: 81,7
Bu hafta 81,3
Fark:-400
Oran:0,48
Süpersin canım benim hosgeldinKilo bildirimi
2 hafta önceki cumartesi 83.3
Bugün 83.2
Fark -100 gr
Oran %0.120
Eki Görüntüle 3544880
Ellssa Boncuk2307
Kilo almadan dönmüşüm çok şükür, izne ayrıldığım hafta çok yemiştim ama kilo yapmamış. Bugün takımlara dahil olmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?