- 5 Haziran 2021
- 5.021
- 20.942
- 298
Valla bence hepsi çok olmuşHosgeldin canim
Harikasin canim
Harika bi menu canim
Afiyet olsun
Benden bi buyuk dilim pasta gelsin kirmizi takima ozma
Hadi yine iyisiniz kirmizi takim
Pastalar benden
Yarim paket biskuvi mi canim
tum gun bisey yemeyip birden 3 tane kahmacun cok olmus
İlk sayfaya yonlendirelim öyleyse. Oradaki formu doldurabilir misiniz.
Çok ozledim hepsinidoğru nick @Cordelia olucak. en son 16 haziranda girmiş. @fesang @pastelfit @minerva1998 @Elhan @sara_28 @Hallederiz da yok ortalarda
Hosgeldin aramızaGünaydın kızçeler
Başlangıç Tarihi: 16.02.2025
Başlangıç Kilosu: 98,2 kg
Hedef Kilo : 75
Ellssa ve Boncuk2307
teşekkür ederim çokkkkHarika olmuş canım, spor acayip motive ediyor çünkü. İnsan o kan ter içinde kaldığı hali unutmuyor, çektiği acı boşa gitmesin diye yemek istemiyor. Ben sana güveniyorum, hemen toparlayacaksın.
Yerinde olsam hiç detoksla başlamam, sağlıklı beslendiğin zaman fazlalıklar topluca ve hızlıca gidecek zaten.
Selam canım hoşgeldin. Seni hatırlatıyorum eskiden 4. takımdan. Adını hatırlayamıyorum ama nicknamein ve resmin aynıSelam kızlar,
Geçtiğimiz sene özel hayatımda çok zorlayıcı süreçler yaşadım, aslında son birkaç senedir devam eden. Yavaş yavaş daha iyi hissediyorum ama çok kilo aldımve her yerim ağrıyor, sabah yataktan zor uyanıyorum, hayat kalitem çok düştü. Günlük yazmak beni kontrol eder diye umuyorum. Aranıza katılabilir miyim?
Aynen öyle. Kurt yedigi ayazı unutmaz misali bu soğuklarda yurumelerimi unutamıyorumHarika olmuş canım, spor acayip motive ediyor çünkü. İnsan o kan ter içinde kaldığı hali unutmuyor, çektiği acı boşa gitmesin diye yemek istemiyor. Ben sana güveniyorum, hemen toparlayacaksın.
Yerinde olsam hiç detoksla başlamam, sağlıklı beslendiğin zaman fazlalıklar topluca ve hızlıca gidecek zaten.
Gel tabi Basakcim. Zaten ben anlayamadım sen niye hazirliktasin. Uzaklaşma gruptan öyle oldukça salıyor sonra insan kendini.teşekkür ederim çokkkkben de çok kararsız kaldım detoks konusunda bugün kendime bir haftalık yemek hazırlığı yaptım, gidişata göre karar vereceğim şimdilik detoks yok gibi. (hazırladığım yemek lahana kavurması bayağı dümdüz detoks aslında dhdhgjgf)
İnşallah gelecek hafta da takımlara dönerim
Güzel menü15 Şubat
Sabah 10 civarı 2 haşlanmış yumurta, biraz maydanoz, beyaz peynir, çavdar dilimi ve zeytin
Ara 12 kremalı kahve + hindistancevizi cipsi
15:30 adana bir porsiyon. Yanında yesillik
16:30 iki kuru incir
18:00 bir dilim ananas
Spor kısa bir yürüyüş yaptım bugün. Hava çok soğuk geldi döndüm o yüzden
Boncuk2307 Ellssa bluegreeneyes
13 şubat menü
09.30 2 yumurta ile biberli omlet, 1 dilim peynir, yarım avakado, 1 portakal, turp yeşillik
13.30 1 kase çorba 1 bardak ayran
18.30 çeyrek kıymalı çeyrek peynirli pide salata, haşlanmış karnabahar 1 bardak ayran
3 litre su 5.700 adım
Ellssa Boncuk2307 Eki Görüntüle 3545191
14 şubat menü
09.30 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 10 zeytin, yeşillik turp 1 dilim tb ekmek
13.30 1 kase çorba, 1 bardak ayran
18.30 2 parça fırında somon, haşlanmış karnabahar, salata
3 litre su
11.00 adım
Eki Görüntüle 3545192
Afiyet olsun kaptanım15 şubat menü
11.30 2 yumurta ile salata, 2 dilim peynir, 1 orta patates kadar fırında patates, 5 zeytin 1 tk fıstık ezmesi
15.00 3 çiğ köfte yeşillik 1 bardak ayran
19.00 4-5 parça ızgara incik kanat, salata közlenmiş biber domates
3 litre su 13.000 adım
Ellssa Boncuk2307 @Ilyusa Eki Görüntüle 3545195
Çok güzel boncukumSayfayı açtığımda 65 bildirim vardı özlemişim bu kadar çok bildirim gelmesiniBu hafta @Ilyusa kaptanım ve maviş takım için çabalayacağım tabi kendi adıma en çok.
Kahvaltı 13.00
Karahindibalı kahve, 4 hurma, bir avuç leblebi
Akşam Yemeği 19.00
2 dilim çavdar ekmeği, mantarlı yumurta, peynir, salatalık
Bugün böyle oldu.
2 lt yi geçik su + 1 lt dukan + zencefilli limonlu su + chialı su
Ellssa bluegreeneyes @Ilyusa
Bugün spor yok ama yarın tam gaz başlıyorum.
Sanki kaçamaklı olmuş ödül günü galibaIYi aksamlar
15 subat culartesi
11.30
Sekersiz sutlu kahve
12.30dan 14.00 a kar 10 tane sarma yemisimdir
17.00
1 tane halley
1 avuc fistik
Yarim avuc kabak cekirdegi
20.00
1 catal kek
Adim YAtana kadar 6000 e tamamliycam
Ellssa
Boncuk2307
bluegreeneyes
Tabiki katılabilirsin canım. İlk sayfamızda formu doldur bir de tartı resmi işte bu kadarSelam kızlar,
Geçtiğimiz sene özel hayatımda çok zorlayıcı süreçler yaşadım, aslında son birkaç senedir devam eden. Yavaş yavaş daha iyi hissediyorum ama çok kilo aldımve her yerim ağrıyor, sabah yataktan zor uyanıyorum, hayat kalitem çok düştü. Günlük yazmak beni kontrol eder diye umuyorum. Aranıza katılabilir miyim?
Tabiki alırız. İlk sayfada formu doldurur musun canım
Pazar
Bugün birşey yemedim desem doğru olur. Hastalık bana bulaştı herhalde. Gece boyunca uyumadım. Saat 13 gibi bir ısırım ekmek aldım. Mide bulantima iyi gelsin diye. Akşam da iki kaşık bulgur pilavı yedim. Başka da birşey yok canım. Ama bolca su tukettim.
Canım çok geçmiş olsun. Beta testi yapıldı mı ?
Size de çok geçmiş olsun canım, Allâh tez zamanda şifa versin.
Sağolun kizlar. Sıra bana geldi herhalde . Dünden beri kötüyüm. Yarın okul var ve nöbetçiyim. Regl de geldi. Salı günü de il milli egitimde toplantı var. Karma karışık bir hafta olacak. Babam bu hafta anjiyo olacak. Tempolu bir hafta yine beni bekliyor.Hoşgeldin canım
Çok teşekkür ederim canım. Evet düzenli kullanıyorum.
Sana da gelmiş geçmiş olsun. Acı bir tecrübe olmuş
Tebrikler
Çyarinok tebrik ediyorum kaptanım
Hastalıkla uğraşırken yine iyi canım. Önümüzdeki günlerde telafi edersin. Çocuklar iyi olursa kafan da daha rahat olur
hoşgeldin canım aramızailk sayfadaki formu doldurursan seni daha iyi tanırız
Hosgeldin canim
Harikasin canim
Harika bi menu canim
Afiyet olsun
Benden bi buyuk dilim pasta gelsin kirmizi takima ozma
Hadi yine iyisiniz kirmizi takim
Pastalar benden
Yarim paket biskuvi mi canim
tum gun bisey yemeyip birden 3 tane kahmacun cok olmus
Ay kuzum senin profil foton değişmiş galiba ama ben de nickten tanıdım şimdi. Valla nerede o eski günlerimSelam canım hoşgeldin. Seni hatırlatıyorum eskiden 4. takımdan. Adını hatırlayamıyorum ama nicknamein ve resmin aynıGel tabi bereber yeniden başlayalım. İnsan sağlıklı yaşadıkça hayatı da daha bir düzene giriyor. Kaptanlar söyler zaten, ilk sayfada form ve kurallar var.
Aynen öyle. Kurt yedigi ayazı unutmaz misali bu soğuklarda yurumelerimi unutamıyorumbugün vlbulgur pilavinda ikinci tabağa gecmemi engelleyen şey emekler
Gel tabi Basakcim. Zaten ben anlayamadım sen niye hazirliktasin. Uzaklaşma gruptan öyle oldukça salıyor sonra insan kendini.
Lahana detoksuyla sahalara dön lütfen
Ya çok tatlısınız, teşekkür ederimTabiki katılabilirsin canım. İlk sayfamızda formu doldur bir de tartı resmi işte bu kadar
Hosgeldin aramıza
Güzel menü. Afiyet olsunSelamlar kizlar gelemedim bugün buraya hemen menü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
Yeşillik
1 ck bal
Ogle
2 kaşık ıspanak yemeği
1 kase sebze çorbası
2 kaşık yoğurt
Ara
2 tane yulafli bisküvi
Akşam
1 tabak tavuk güveç
1 kase yyoğurt
Su 2.5 lt
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Afiyet olsun. Güzel bencebluegreeneyes Boncuk2307 Ellssa
sabah 12.30
1 yumurta, beyaz peynir, 7 zeytin, 1 tk sos, 1 tk petek bal, domates, kapya biber, 2 dilim ev yapımı tahıl ekmeği
ara 13.30
1 kuru cennet hurması, 1 kupa filtre kahve
ara 15.00-16.30
1 kase patlamış mısır, 1/2 paket züber acılı nohut cipsi, 1 tk yoğurt, tarçınlı yeşil çay
akşam 19.00
tavada barbun (derileri sıyrıldı), brokoli salatası, kırmızı soğan turşusu, 1 dilim tbe
az sonra madensuyu içeceğim
ara 21.00-21.30
belki biraz çekirdek yerim
1,5 lt su
16 ŞubatBoncuk2307 Ellssa bluegreeneyes
Sabah 10:30 bir dilim ekmek yanında peynir çeşitleri, + 1 rafadan yumurta
11.30 kahve yanında bir kuru incir bir muz
15:00 biraz kıyma bir galeta
16:00 bir tatlı tabağında bulgur pilavı (tepeleme değil ) biraz çekirdek
Bir dilim ananas
Sporum bir saat yürüyüş
Canım ben de yeni geldim. Hep beraber güzel kilolar vereceğiz inşallah. Bazen düşsek de hep birlikte güzel günler bizi bekliyor inşallahAy kuzum senin profil foton değişmiş galiba ama ben de nickten tanıdım şimdi. Valla nerede o eski günlerimbaktım o gruba da ama hareket kalmamış artık, burası güzel
Ya çok tatlısınız, teşekkür ederim
Kendime çok güvenemiyorum, zor şeyler yaşadım, şekere karbonhidrata anormal düştüm, bilmiyorum nasıl yapıcam yapabilecek miyimYarın Pazartesi, inşallah hem yeni bir hafta hem yeni bir dönem olsun hepimiz için
Yarın tartılıp, bilgilerimle giricem kaptanım burayaEllssa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?