Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Valla bence hepsi çok olmuş

Selamlar kizlar gelemedim bugün buraya hemen menü yazayım

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
Yeşillik
1 ck bal

Ogle
2 kaşık ıspanak yemeği
1 kase sebze çorbası
2 kaşık yoğurt

Ara
2 tane yulafli bisküvi

Akşam
1 tabak tavuk güveç
1 kase yyoğurt

Su 2.5 lt
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes

Eklentiler

• 20250216_184135.webp
    21 KB · Görüntüleme: 4
teşekkür ederim çokkkk ben de çok kararsız kaldım detoks konusunda bugün kendime bir haftalık yemek hazırlığı yaptım, gidişata göre karar vereceğim şimdilik detoks yok gibi. (hazırladığım yemek lahana kavurması bayağı dümdüz detoks aslında dhdhgjgf)

İnşallah gelecek hafta da takımlara dönerim

Selam canım hoşgeldin. Seni hatırlatıyorum eskiden 4. takımdan. Adını hatırlayamıyorum ama nicknamein ve resmin aynı Gel tabi bereber yeniden başlayalım. İnsan sağlıklı yaşadıkça hayatı da daha bir düzene giriyor. Kaptanlar söyler zaten, ilk sayfada form ve kurallar var.
Aynen öyle. Kurt yedigi ayazı unutmaz misali bu soğuklarda yurumelerimi unutamıyorum bugün vlbulgur pilavinda ikinci tabağa gecmemi engelleyen şey emekler
Gel tabi Basakcim. Zaten ben anlayamadım sen niye hazirliktasin. Uzaklaşma gruptan öyle oldukça salıyor sonra insan kendini.
Lahana detoksuyla sahalara dön lütfen

bluegreeneyes Boncuk2307 Ellssa

sabah 12.30
1 yumurta, beyaz peynir, 7 zeytin, 1 tk sos, 1 tk petek bal, domates, kapya biber, 2 dilim ev yapımı tahıl ekmeği

ara 13.30
1 kuru cennet hurması, 1 kupa filtre kahve

ara 15.00-16.30
1 kase patlamış mısır, 1/2 paket züber acılı nohut cipsi, 1 tk yoğurt, tarçınlı yeşil çay

akşam 19.00
tavada barbun (derileri sıyrıldı), brokoli salatası, kırmızı soğan turşusu, 1 dilim tbe

az sonra madensuyu içeceğim

ara 21.00-21.30
belki biraz çekirdek yerim

1,5 lt su

Güzel menü

Afiyet olsun kaptanım
Çok güzel boncukum
Sanki kaçamaklı olmuş ödül günü galiba

Tabiki katılabilirsin canım. İlk sayfamızda formu doldur bir de tartı resmi işte bu kadar

16 Şubat Boncuk2307 Ellssa bluegreeneyes

Sabah 10:30 bir dilim ekmek yanında peynir çeşitleri, + 1 rafadan yumurta

11.30 kahve yanında bir kuru incir bir muz

15:00 biraz kıyma bir galeta

16:00 bir tatlı tabağında bulgur pilavı (tepeleme değil ) biraz çekirdek
Bir dilim ananas

Sporum bir saat yürüyüş

Eklentiler

• 1000167287.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 6
Canım çok geçmiş olsun. Beta testi yapıldı mı ?

Size de çok geçmiş olsun canım, Allâh tez zamanda şifa versin.

Sağolun kizlar. Sıra bana geldi herhalde . Dünden beri kötüyüm. Yarın okul var ve nöbetçiyim. Regl de geldi. Salı günü de il milli egitimde toplantı var. Karma karışık bir hafta olacak. Babam bu hafta anjiyo olacak. Tempolu bir hafta yine beni bekliyor.

hoşgeldin canım aramıza ilk sayfadaki formu doldurursan seni daha iyi tanırız

Ay kuzum senin profil foton değişmiş galiba ama ben de nickten tanıdım şimdi. Valla nerede o eski günlerim baktım o gruba da ama hareket kalmamış artık, burası güzel
Tabiki katılabilirsin canım. İlk sayfamızda formu doldur bir de tartı resmi işte bu kadar
Ya çok tatlısınız, teşekkür ederim
Kendime çok güvenemiyorum, zor şeyler yaşadım, şekere karbonhidrata anormal düştüm, bilmiyorum nasıl yapıcam yapabilecek miyim Yarın Pazartesi, inşallah hem yeni bir hafta hem yeni bir dönem olsun hepimiz için

Yarın tartılıp, bilgilerimle giricem kaptanım buraya Ellssa

Hosgeldin aramıza

Hoşbulduk canım

Güzel menü. Afiyet olsun

Afiyet olsun. Güzel bence

Menü güzel . Spor ise şahane

Canım ben de yeni geldim. Hep beraber güzel kilolar vereceğiz inşallah. Bazen düşsek de hep birlikte güzel günler bizi bekliyor inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…