Lahana kavurması muhteşem bence, yanına protein eklersen normal bir menüye çevirmiş olursun. Karar senin tabiki ama detoks sonrası toparlama zor oluyor, insan normal diyet şeklinde beslenmeye geçince bile tartıda artı oluyor o da ayrıca moral bozuyor. Çok elzem bir durum olmadıkça detoks mantıklı gelmiyor bana artık (eskiden çok yapardım)teşekkür ederim çokkkkben de çok kararsız kaldım detoks konusunda bugün kendime bir haftalık yemek hazırlığı yaptım, gidişata göre karar vereceğim şimdilik detoks yok gibi. (hazırladığım yemek lahana kavurması bayağı dümdüz detoks aslında dhdhgjgf)
İnşallah gelecek hafta da takımlara dönerim
Sorduğun için teşekkür ederim canım ama iki haftalık çalışmayla bir şey olmuyor maalesef. Bir dahaki sınava artıkarke canım sınavın nasıl geçti
Aynen öyle canım kurt hemen kalorili sofralara dönmeyecek artıkSelam canım hoşgeldin. Seni hatırlatıyorum eskiden 4. takımdan. Adını hatırlayamıyorum ama nicknamein ve resmin aynıGel tabi bereber yeniden başlayalım. İnsan sağlıklı yaşadıkça hayatı da daha bir düzene giriyor. Kaptanlar söyler zaten, ilk sayfada form ve kurallar var.
Aynen öyle. Kurt yedigi ayazı unutmaz misali bu soğuklarda yurumelerimi unutamıyorumbugün vlbulgur pilavinda ikinci tabağa gecmemi engelleyen şey emekler
Gel tabi Basakcim. Zaten ben anlayamadım sen niye hazirliktasin. Uzaklaşma gruptan öyle oldukça salıyor sonra insan kendini.
Lahana detoksuyla sahalara dön lütfen
Sen de hoşgelmişsin kuşum. İnşallah ya umut yükledin bünyeye, sağ olasınCanım ben de yeni geldim. Hep beraber güzel kilolar vereceğiz inşallah. Bazen düşsek de hep birlikte güzel günler bizi bekliyor inşallah
Geçmiş olsun canım. Hepiniz tez zamanda şifa bulun inşallah.Bugün birşey yemedim desem doğru olur. Hastalık bana bulaştı herhalde. Gece boyunca uyumadım. Saat 13 gibi bir ısırım ekmek aldım. Mide bulantima iyi gelsin diye. Akşam da iki kaşık bulgur pilavı yedim. Başka da birşey yok canım. Ama bolca su tukettim.
Sağolun kizlar. Sıra bana geldi herhalde . Dünden beri kötüyüm. Yarın okul var ve nöbetçiyim. Regl de geldi. Salı günü de il milli egitimde toplantı var. Karma karışık bir hafta olacak. Babam bu hafta anjiyo olacak. Tempolu bir hafta yine beni bekliyor.
Dikkat et canım sana bulaşmasın. Şu an ben ateşler içinde yanıyorum.Bizde sabahtan beri acildeyiz biraz önce gelebildik. kızımada bulaştı ateşi 40 hastanede düşürdüler eve geldik yine çıktı. Bu gece yine uyku yok.oğlumda ishale döndü 2 kere kan aldılar bugün. Kız sürekli ağlıyor, oğlum aç duruyor delirmek üzereyim. Allah beterinden korusun
Allah şifa versin inşallahBizde sabahtan beri acildeyiz biraz önce gelebildik. kızımada bulaştı ateşi 40 hastanede düşürdüler eve geldik yine çıktı. Bu gece yine uyku yok.oğlumda ishale döndü 2 kere kan aldılar bugün. Kız sürekli ağlıyor, oğlum aç duruyor delirmek üzereyim. Allah beterinden korusun
Canım keşke elimizden bir şey gelse de bir yardımımız dokunsa. Allah sana güç kuvvet versin, bir an önce yavrular iyileşsinBizde sabahtan beri acildeyiz biraz önce gelebildik. kızımada bulaştı ateşi 40 hastanede düşürdüler eve geldik yine çıktı. Bu gece yine uyku yok.oğlumda ishale döndü 2 kere kan aldılar bugün. Kız sürekli ağlıyor, oğlum aç duruyor delirmek üzereyim. Allah beterinden korusun
Canım sana da çok geçmiş olsun aman sağlığına dikkat ondan önemlisi yokSabah yok
Saatt 14 de bir ödem atıcı smhooti
Akşam ciğer sote 4 5 kaşık karnı bahar fırın 3 çatal ve bir kase corba
Su 3 litre bulmuştur
Eğer spor neden yapmıyor diye sorarsaniz korkuyorum yapmaktan kalp problemi var diye sadece yürüyüş yapıyor um onuda uzun süre yapamıyorum vaktim yok malesef
Ellssa
bluegreeneyes
Boncuk2307
Selamlar Hoşgeldiniz aramıza, buralar gayet iyi geliyor insana. Bir iki haftaya siz de bağımlısı olursunuz tekrarSelam kızlar,
Geçtiğimiz sene özel hayatımda çok zorlayıcı süreçler yaşadım, aslında son birkaç senedir devam eden. Yavaş yavaş daha iyi hissediyorum ama çok kilo aldımve her yerim ağrıyor, sabah yataktan zor uyanıyorum, hayat kalitem çok düştü. Günlük yazmak beni kontrol eder diye umuyorum. Aranıza katılabilir miyim?
Ben atmıştım dünkünü kaptanım bugünkünü de şimdi atacağım.
Hoşgeldiniz tabi ki
Burda hareket sıkı, spor yarışlarımız var, atışmalarımız varAy kuzum senin profil foton değişmiş galiba ama ben de nickten tanıdım şimdi. Valla nerede o eski günlerimbaktım o gruba da ama hareket kalmamış artık, burası güzel
Ya çok tatlısınız, teşekkür ederim
Kendime çok güvenemiyorum, zor şeyler yaşadım, şekere karbonhidrata anormal düştüm, bilmiyorum nasıl yapıcam yapabilecek miyimYarın Pazartesi, inşallah hem yeni bir hafta hem yeni bir dönem olsun hepimiz için
Yarın tartılıp, bilgilerimle giricem kaptanım burayaEllssa
Sen zaten neredeyse ideal kilondasın ablacım zorlama bence de hiç yapabildiğin şeyi yap sadeceSabah yok
Saatt 14 de bir ödem atıcı smhooti
Akşam ciğer sote 4 5 kaşık karnı bahar fırın 3 çatal ve bir kase corba
Su 3 litre bulmuştur
Eğer spor neden yapmıyor diye sorarsaniz korkuyorum yapmaktan kalp problemi var diye sadece yürüyüş yapıyor um onuda uzun süre yapamıyorum vaktim yok malesef
Ellssa
bluegreeneyes
Boncuk2307
Kaptanım I Ilyusa bu dünkü.Sayfayı açtığımda 65 bildirim vardı özlemişim bu kadar çok bildirim gelmesiniBu hafta I Ilyusa kaptanım ve maviş takım için çabalayacağım tabi kendi adıma en çok.
Kahvaltı 13.00
Karahindibalı kahve, 4 hurma, bir avuç leblebi
Akşam Yemeği 19.00
2 dilim çavdar ekmeği, mantarlı yumurta, peynir, salatalık
Bugün böyle oldu.
2 lt yi geçik su + 1 lt dukan + zencefilli limonlu su + chialı su
Ellssa bluegreeneyes I Ilyusa
Bugün spor yok ama yarın tam gaz başlıyorum.
Çoook teşekkür ederim canım, inşallah yapabilirimSelamlar Hoşgeldiniz aramıza, buralar gayet iyi geliyor insana. Bir iki haftaya siz de bağımlısı olursunuz tekrartartı resmi attığınız an menü ve spor paylaşımlarına başlarsınız. Formu da doldurursanız tanışmış oluruz
Hoşgeldiniz tabi kiEllssa kaptanım yazdı mı dikkat etmedim ama ilk sayfadaki formu doldurursanız tanışmış oluruz. Tartı fotoğrafını da atınca tamamen başlarsınız
Burda hareket sıkı, spor yarışlarımız var, atışmalarımız varsu çok güzel
Sen zaten neredeyse ideal kilondasın ablacım zorlama bence de hiç yapabildiğin şeyi yap sadece
Zaten sadece 60 i gormem yeterli olucak insanlahSelamlar Hoşgeldiniz aramıza, buralar gayet iyi geliyor insana. Bir iki haftaya siz de bağımlısı olursunuz tekrartartı resmi attığınız an menü ve spor paylaşımlarına başlarsınız. Formu da doldurursanız tanışmış oluruz
Hoşgeldiniz tabi kiEllssa kaptanım yazdı mı dikkat etmedim ama ilk sayfadaki formu doldurursanız tanışmış oluruz. Tartı fotoğrafını da atınca tamamen başlarsınız
Burda hareket sıkı, spor yarışlarımız var, atışmalarımız varsu çok güzel
Sen zaten neredeyse ideal kilondasın ablacım zorlama bence de hiç yapabildiğin şeyi yap sadece
Cumartesi menusu oyle oldu birazSanki kaçamaklı olmuş ödül günü galiba
Bence guzel olmus canim afiyet olsun16 ŞubatBoncuk2307 Ellssa bluegreeneyes
Sabah 10:30 bir dilim ekmek yanında peynir çeşitleri, + 1 rafadan yumurta
11.30 kahve yanında bir kuru incir bir muz
15:00 biraz kıyma bir galeta
16:00 bir tatlı tabağında bulgur pilavı (tepeleme değil ) biraz çekirdek
Bir dilim ananas
Sporum bir saat yürüyüş
Baya bi kacamakli olmusPazar
8
1 minik kare cikolata, kahve
Sabah 11
3 d ekmek ile serpme kahvalti ayrinti vermiyim
17
2 d cavdar ekmegi ile tavuklu tost
Ayran
6 yk Pirasa
1 kase Mercimek corba
18
1 elma
80 kalorilik atistirma
2 pirinc patlagi
Spor . 5500 adım
15 dk agirlik egzersizi
Cok gecmis olsun canimBugün birşey yemedim desem doğru olur. Hastalık bana bulaştı herhalde. Gece boyunca uyumadım. Saat 13 gibi bir ısırım ekmek aldım. Mide bulantima iyi gelsin diye. Akşam da iki kaşık bulgur pilavı yedim. Başka da birşey yok canım. Ama bolca su tukettim.
Afiyet olsun canim cok guzel kapamissin gunu16 şubat pazar menüsü
13.00 kahvaltı
Yulaf tost, kara buğday tost (toplamda elim kadar iki parça), domates salatalık şekersiz çay.
18.15 akşam
11 adet gümüş hamsi ve 1 kase çoban salata.
Su 3 lt
Spor
40 dk yüzme
Eki Görüntüle 3545464 özellikle yürüyüşe çıkamadım, adımlar az oldu.
Eki Görüntüle 3545465 iple atlama
Ellssa Boncuk2307 I Ilyusa
Saglik olsun canimSorduğun için teşekkür ederim canım ama iki haftalık çalışmayla bir şey olmuyor maalesef. Bir dahaki sınava artık
Sanada cok gecmis olsun canimBizde sabahtan beri acildeyiz biraz önce gelebildik. kızımada bulaştı ateşi 40 hastanede düşürdüler eve geldik yine çıktı. Bu gece yine uyku yok.oğlumda ishale döndü 2 kere kan aldılar bugün. Kız sürekli ağlıyor, oğlum aç duruyor delirmek üzereyim. Allah beterinden korusun
Kusura bakma canim gozumden kacmisBen atmıştım dünkünü kaptanım bugünkünü de şimdi atacağım
Aksamki ekmek tum degilse yinede iyi benceKaptanım I Ilyusa bu dünkü.
Kahvaltı 14.00
2 dilim çavdar ekmeği arasına bir yumurtadan omlet, salatalık, domates, peynir
Ara Öğün 17.00
1 protein bar
Akşam yemeği 18.30
Arkadaşlarla mangala gittik. 1 sucuk ekmek, 1 parça da kanat yedim
Dün kaçamak yapmamıştım ama bugün böyle oldu.
2 lt su + zencefilli limonlu su + chialı su
6326 adım
Ellssa I Ilyusa bluegreeneyes
TeşekürlerCanım sana da çok geçmiş olsun aman sağlığına dikkat ondan önemlisi yok
Boğazımı kötü etti canım mandalina portakal.Cumartesi menusu oyle oldu biraz
Bence guzel olmus canim afiyet olsun
Baya bi kacamakli olmus
Sali olmasa bike culartesiye eksi bekliyorum senden canim
Cok gecmis olsun canim
c vitamini meyve felan da yeseydin canim sifa niyetine
Afiyet olsun canim cok guzel kapamissin gunu
Saglik olsun canim
Bidakine kazanirsin insallah
Sanada cok gecmis olsun canim
Yavrucaklarada rabbim safi ismiyle sifa versin
Kusura bakma canim gozumden kacmis
Aksamki ekmek tum degilse yinede iyi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?