Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

eline sağlıkkkk,
sabah tartıldım 74.65 shdfkdhsd valla ben artık kendimden bıktım. neyse 2 hafta var, hallederim sanırım. amin.
Gel tabi Basakcim. Zaten ben anlayamadım sen niye hazirliktasin. Uzaklaşma gruptan öyle oldukça salıyor sonra insan kendini.
Lahana detoksuyla sahalara dön lütfen
canım karmaşık günler geçirdim ya çocuk hastalandı ben hastalandım annem geldi vsvs derken toparlayamadım. geçen hafta tam bu hafta tamam dönüyorum dedim yine bişeyler çıktı olmadı. cumartesi geçerim artık gruplara.
protein olarak yoğurt ekleyeceğim, bir öğün sebze bir öğün protein ağırlıklı beslenmemi oturtmaya çalışıcam bakalım kendimden ümidi bayağı kestim bu aralar. detoks ben de aslında hiç sevmem ama başlamak için bi gaza ihtiyacım vardı acaba detoks mu yapsam dedim de yok vazgeçtim ya. gruba ilk başladığım zaman öyle bi detoks arkasıydı hatırlar mısın? bi daha asla o kiloyu görmedim hep moralim bozuluyor dediğin gibi

günaydın kızlar

Canım ben de soracaktım iş konusunu ama burada açıklamanı gördüm. Daha insani şartlara çok sevindim inşallah çok çok mutlu olursun
İnşallah canım çok teşekkür ederim, çok yoruluyorum herşey aynı anda gitmiyor , umuyorum ki daha iyi olsun
Dediğin gibi oryantasyonu bi atlatsam. En az 6 ay o da .
Hayat zor walla sürekli bi savaş :)
Teşekkür ederim tatlım
Bazen geceden yemek yapıyorum bazen yiyemiyorum bazen üç beş atıştırıyorum ve dinlenmeye vakit yok koltukta gidiyorum bazen :))
Türkiyedeyim canım. Türkiye şartları :))
Hadi inşallah şu süreci bir atlatayım da düzene gireyim darmadumanım şu an :))
Üst üste geldi hepsiii
Bu haftayi iyi kapatmaya çalışayım .
Hepsi istem dışı
Ya gideceğim die arkadaşlarla çıktık dışarıya. Ya birşey ısmarlıyorlar . Yiyorum yemiyorum düzen sıfır.
İki haftam kaldı .
Tahminimce bu hafta daha sakin geçer ben de biraz toparlarım :)

Sorduğun için teşekkür ederim canım ama iki haftalık çalışmayla bir şey olmuyor maalesef. Bir dahaki sınava artık
Ah canım benim bozma moralini dediğin gibi 2 hafta ile olmuyor malesef ama sen caliskanliginla yaparsın bu isi de inanıyorum
Canım benim yaaa keşke elimden bise gelse inan çok üzgünüm inşallah rabbim şifa versin size tüm hastalara sadece dua etmek geliyor elimizden burdan
Günaydın herkese...
Günaydın canım nasıl oldunuz
Yaa ben seni niye yurt dışında sanıyorum.hemde Türkiye şartları ile o saatlerde eve gelmek çok kotuuu kuzum neler yaşamışsın. Ne işle meşgulsün canım söylemen de sakınca yoksa

Afiyet olsun kaptanım ❣
Afiyet olsun canim guzel menu
Adimda xok iyi
Teşekkür ederim kaptanım❤
Canm geriye dönüp canını sıkma hedefe odaklan sağlıklı beslenmeye çalış gerisi gelir yavaş olsun ama kalıcı olsun mantığımdaym ben kaçamaklar olabilir sonuçta kilo verme dönemi bitince de yiyip al ver dönemlerimiz olacak o yüzden rahat ol
Afiyet olsun canm
Afiyet olsun abla
Afiyet olsun kaptanım
Teşekkür ederim kaptanım❤
Afiyet olsun spor da var
Geçmiş olsun canm şimdi nasıl oldu kuzucuklar
Dikkat et canım sana bulaşmasın. Şu an ben ateşler içinde yanıyorum.
Geçmiş olsun canm fena salgın var pandemiden beter şuan hastaneler imkan olsa da biraz dinlensen daha iyi olursun ama
Afiyet olsun canm önce sağlik sen de uygun olursan kalbini yormadan azar azar yürüyüş ekleyebilrsin
Afiyet olsun kaptanım
Afiyet olsun kaptanım güzel menü olmuş

FitFiliz
Purple58
Ellssa
Jou
Mthn83
Lavinia_98
60kiloyum
Kırmızı takımın güzelleri yedik içtik hafta sonunu bitirdik güzel bir hafta başladı tüm takım arkadaşlarım öncelikle bireysel sonra takım için elinden geleni yapacağımıza eminim sarkmamak ve aynada mutlu bir görüntü için spor şart ki ilerde yaşlanınca bizi ayakta tutacak olan kas iskelet sistemimiz için de güçlenmek lazım az da olsa hareket eklersek harika sonuçlar gelecektir hepinizi öpüyor bol motivasyonlar diliyorum

Full devam ediyoruz kaptaniçe

Yok diger gün devam ettim hiç bozmadım

Hahahaha haftasonu yedik içtik

İnşaat mühendisiyim alanım geoteknik . Projeciyim sahaya proje yetiştiriyoruz :))
Onun dışında evim iş yerime de uzak , git gel yolda saatler geçiyor
Mesleğimi seviyorum ama yetişmek artık zor geliyor hem ev hem iş hem oğlum :))

Allah yardımcın olsun canım inşallah gönlüne göre olur hersey

Ah canım ya çok geçmiş olsun
Bu ara bizde de hastalıklar yine başladı
Şimdiki hastalıklar hep 40 dererce ateş
Müthiş salgın var
Çabuk atlatırsınız umarım

Full devam ediyoruz kaptaniçe

Yok diger gün devam ettim hiç bozmadım
Harikasın canm
Hahahaha haftasonu yedik içtik
Yemeyeni tebrik ederim
Stresten mi anlamıyorum yiyesim geliyor habire
Bu spora işaret spor yapmamm lazımm
Yeni ortam stresi olur canm spor yap hem kafan dağılır hatta imkanın varsa çık dışarıya yürü biraz yoksa da lesli mesli hopla zıpla

sen de kayboldun
merhaba canım uzun zaman oldu gelemedim ama bu süre zarfında saglık sorunlarım vardı bayağı bir rahatsızdım neyseki şimdi iyiyim bugün itibarıyla yeniden diyete aşladım çünkü çok fazla kilo aldım ve tartıya çıkmaya korktuğumdan tartıya hiç bakmadım.cumartesi gününe kadarda bakmayacam ama akşamlar gelip menü yazacam
sen nasılsın kaç kilosun çıtır olmuşsundur sen şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…