Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

En iyi terapi kız arkadaşla yapılan terapidir, üstüne tanımam. Çok iyi yapmışsın canım, inşallah daha da çok yaparsın ama bi dahakini mümkünse çocuksuz planlayıp harika olur.
Canım geçen bı paylaşım vardı
Erkekler çocuklarla çıkınca çocuk bakmış oluyor
Kadınlar çocuklarla çıkınca gezmiş oluyor diye. O yüzden benim çocuksuz program biraz zor

Herkese selam tekrar,
Sabah tartıldım, ben nerelere gidem, çok utanıyorum yazmaya ya nasıl bu kadar almışım

KATILIM FORMU
Yaşınız : 38
Boyunuz : 1.70
Kilonuz : 86.45
Mesleğiniz : Danışman
Medeni Durumunuz : Boşanma aşaması
Çocuk Sayısı : 0
Kilo Alma Nedeniniz : Boşanma (
Hedef Kilonuz : 65

Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : Yeni bir hayat

Ellssa kaptanım budur tablo

Çok mutsuzum, 20 küsür kilo almışım son birkaç yılda

Merhaba, hoşgeldiniz
Düzenli beslenme ile aldıklarının hepsini verirsin kararlı olmak işin özü

60kiloyum Boncuk2307 Cakinin Gelini arke kızlar nasılsınız?
Ben 2 ileri 1 geri devam ediyorum şu yoğunluğumu bir atlatabilirsem başlayacağım ben de
Canııımm etikeki görünce nasıl mutlu oldum anlatamam çok teşekkür ederim ben ipin ucunu fena kaçırdım toparlayıp nasipse bayramdan sonra başlıyım diye düşünüyorum sen nasılsın oğlan nasıl umarım hepiniz çook iyisinizdir

Gayet iyiyim canım oğlan sabah akşam insülin ilacı devam daha iyi
Bir aksilik olmazsa ben de işe başlayacağım ilk haftayı atlatıp bir yeme düzeni oluşturayım geleceğim ben de

Gayet iyiyim canım oğlan sabah akşam insülin ilacı devam daha iyi
Bir aksilik olmazsa ben de işe başlayacağım ilk haftayı atlatıp bir yeme düzeni oluşturayım geleceğim ben de
Ohh çok şükür iyi olmanıza çok sevindim
İşe başlarsan da şimdiden hayırlı olsun inşallah bayram sonu tüm kızçeler toplanırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…