- 5 Haziran 2021
- 5.027
- 20.947
- 298
Yani bir kaçamak yok ama kiloma göre fazla geldi çünkü direnç kilolarima geldim bunlar biraz ağır gidiyorO zman bu hafta kırmızı kaptan olmak için hedef koyalım sana
Ooooo hoş geldin kaptanım özledik seni
hedef koyup oluyoruz canm
Afiyet olsun canım bol su iç yarını da hafif geçirmeye çalış
Evet dikkat ediyorum artık kaptaniçe bu iki hafta çok sıkı diyet yapmam lazım dirençleri kırmak içinÇok güzel
Ödül günü olmuş hiç üzülme. Sonra güzel menülerle telafi edersin
Harika
Bir tane daha harika
Harikamüthişsiniz canlarım
Bir harika daha
Sanki kalori hesaplayarak gitmişsin. Güzel canım
bir an önce gel canım bekliyoruz seni60kiloyum Boncuk2307 @Cakinin Gelini @arke kızlar nasılsınız?
Ben 2 ileri 1 geri devam ediyorum şu yoğunluğumu bir atlatabilirsem başlayacağım ben de
hoşgeldin saracım özledik senimerhaba canım uzun zaman oldu gelemedim ama bu süre zarfında saglık sorunlarım vardı bayağı bir rahatsızdım neyseki şimdi iyiyim bugün itibarıyla yeniden diyete aşladım çünkü çok fazla kilo aldım ve tartıya çıkmaya korktuğumdan tartıya hiç bakmadım.cumartesi gününe kadarda bakmayacam ama akşamlar gelip menü yazacam
sen nasılsın kaç kilosun çıtır olmuşsundur sen şimdi
Daha başlayamadım başlasam eve erken geleceğim için sporu da düzene sokarım diye planlıyorum :)Harikasın canm
Yemeyeni tebrik ederim
Yeni ortam stresi olur canm spor yap hem kafan dağılır hatta imkanın varsa çık dışarıya yürü biraz yoksa da lesli mesli hopla zıpla
Kıyamıyorum harcadığım kaloriye :)) o kadar yoruldum diyorum şimdi şununla heba mı edeyim diyorum :)Spor yapmak işe yarıyor bence. Spor yapınca insan yiyemiyor
Ah planlar ah :)Geçmiş olsun canım
Sen rapor mu alsan acaba zaten hastasın. Önemli birşey değilse meb.deki toplantı rapor al bence hem kimseye bulastirmamis olursun hem de toparlarsin canim
Evet yaa o zamanlar ne güzeldi. Baya kilolar vermiştik takımda. Ne yazık ki dağılmış takımların hepsi. Allah'tan burdaki kaptanlar bir şekilde devam etmiş.
Ben daha önce döndüm baktım aslında yeniden gireyim 4. takıma beni onlar paklar diya ama yoktu. Neyse sonra öyle kaldı bir sene filan. Baktım kilolar filan durum fena yeniden check edince burasını buldum.
O zamanlar zayifmişiz kız cinecinresmen zayiflen kilo vermeye ugrasiyormuşuz. Şimdi ben de çok aldım.
Ne sinaviydi arke dil filan mı? Yeniden denersin ve olur inş.
Çok geçmiş olsundualarımız kuzucuklarla canım
Yine girersin düzene canını sıkmabak burdasın yavaş yavaş artıyor mesajlarin
Oo kaptişrın rıınnn...
Sen baya yoğunsun o zaman canim. Kolaylıklar diliyorum çokkonu dışı ama madem expatliga uygun meslegin var Hollanda'ya gelsenize
Çok doğru valla
Önemli olan başlamak.
Geçmiş olsun canım. Yeniden moda girmişsin bile üzülme
SelamKııızzlaarrr selammm napıyorsunuz
Spor daha faydaliDaha başlayamadım başlasam eve erken geleceğim için sporu da düzene sokarım diye planlıyorum :)
Kıyamıyorum harcadığım kaloriye :)) o kadar yoruldum diyorum şimdi şununla heba mı edeyim diyorum :)
Ah planlar ah :)
Eve geldim şimdi , ne yapayım ben hadi deyiverin bu saatte
Spor mu yapayım kitap mı okuyayım film mi seyredeyim
Pazartesi menüm@FitFiliz
@Purple58
Ellssa
Jou
@Mthn83
Lavinia_98
60kiloyum
Kırmızı takımın güzelleri yedik içtik hafta sonunu bitirdik güzel bir hafta başladı tüm takım arkadaşlarım öncelikle bireysel sonra takım için elinden geleni yapacağımıza eminim sarkmamak ve aynada mutlu bir görüntü için spor şart ki ilerde yaşlanınca bizi ayakta tutacak olan kas iskelet sistemimiz için de güçlenmek lazımaz da olsa hareket eklersek harika sonuçlar gelecektir hepinizi öpüyor bol motivasyonlar diliyorum
Döndüğüne sevindimmerhaba canım uzun zaman oldu gelemedim ama bu süre zarfında saglık sorunlarım vardı bayağı bir rahatsızdım neyseki şimdi iyiyim bugün itibarıyla yeniden diyete aşladım çünkü çok fazla kilo aldım ve tartıya çıkmaya korktuğumdan tartıya hiç bakmadım.cumartesi gününe kadarda bakmayacam ama akşamlar gelip menü yazacam
sen nasılsın kaç kilosun çıtır olmuşsundur sen şimdi
Menü güzel, spor da var daha ne olsun16 şubat pazar menüsü
13.00 kahvaltı
Yulaf tost, kara buğday tost (toplamda elim kadar iki parça), domates salatalık şekersiz çay.
18.15 akşam
11 adet gümüş hamsi ve 1 kase çoban salata.
Su 3 lt
Spor
40 dk yüzme
Eki Görüntüle 3545464 özellikle yürüyüşe çıkamadım, adımlar az oldu.
Eki Görüntüle 3545465 iple atlama
Ellssa Boncuk2307 I Ilyusa
Menü müthiş.Sabah yok
Saatt 14 de bir ödem atıcı smhooti
Akşam ciğer sote 4 5 kaşık karnı bahar fırın 3 çatal ve bir kase corba
Su 3 litre bulmuştur
Eğer spor neden yapmıyor diye sorarsaniz korkuyorum yapmaktan kalp problemi var diye sadece yürüyüş yapıyor um onuda uzun süre yapamıyorum vaktim yok malesef
Ellssa
bluegreeneyes
Boncuk2307
Afiyet olsun canımKaptanım I Ilyusa bu dünkü.
Kahvaltı 14.00
2 dilim çavdar ekmeği arasına bir yumurtadan omlet, salatalık, domates, peynir
Ara Öğün 17.00
1 protein bar
Akşam yemeği 18.30
Arkadaşlarla mangala gittik. 1 sucuk ekmek, 1 parça da kanat yedim
Dün kaçamak yapmamıştım ama bugün böyle oldu.
2 lt su + zencefilli limonlu su + chialı su
6326 adım
Ellssa I Ilyusa bluegreeneyes
Afiyet olsunIyi geceler kizlar
16 subat pazar
14.30
3yk et sote
2dll ekmek
Yesillik
Ara
3 kucuk kare findikli cikolata
Aksam
EL buyuklugunde firinda tavuk
3 tane patates kizartmasi
Su 1.5 l
Adim 6.100
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Süpersin kaptanım16 şubat menü
10.30 2 kaşık menemen, 2 dilim peynir 10 zeytin yeşillik turp 2 dilim tb ekmek
15.00 6 kaşık zeytinyağlı karnabahar 1 bardak kefir
18.30 8 kaşık nohut, salata 1 dilim ekmek
3 litre su 9.000 adım
Ellssa Boncuk2307 I Ilyusa
Eki Görüntüle 3545615
167 boy ideal kiloayım şükür koruma deniyorum ama pek becerebildiğim söylenemezZaten sadece 60 i gormem yeterli olucak insanlahçünkü diyete ara verince +2 kilo rahat alıyor um ardından onu baz alınca 62 civarı falan oluyor senin boyun kaçtı sen de ideal kilonda görünüyor sun
Ayyy kimleri görüyorum hoşgeldin canım kaptanım, gönlümüzün kaptaniçesiKııızzlaarrr selammm napıyorsunuz
Gönüllü kaptanlık olabilir mavi takım kaptanlığıHaftaya birileri beni kaptan yapsa bende gaza gelsemm iyice bi versem kiloşları
Mutsuz olmaa, ne kilolar verdik burda sen de vereceksin yine, önceden yapmışsın yine yaparsın bu sefer biz de yanındayızzHerkese selam tekrar,
Sabah tartıldım, ben nerelere gidem, çok utanıyorum yazmaya ya nasıl bu kadar almışım
KATILIM FORMU
Yaşınız : 38
Boyunuz : 1.70
Kilonuz : 86.45
Mesleğiniz : Danışman
Medeni Durumunuz : Boşanma aşaması
Çocuk Sayısı : 0
Kilo Alma Nedeniniz : Boşanma(
Hedef Kilonuz : 65
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : Yeni bir hayat
Ellssa kaptanım budur tablo
Eki Görüntüle 3545828
Çok mutsuzum, 20 küsür kilo almışım son birkaç yılda
İyiyiz kaptanım, seni özledik60kiloyum Boncuk2307 @Cakinin Gelini @arke kızlar nasılsınız?
Ben 2 ileri 1 geri devam ediyorum şu yoğunluğumu bir atlatabilirsem başlayacağım ben de
167 boy ideal kiloayım şükür koruma deniyorum ama pek becerebildiğim söylenemez
Ayyy kimleri görüyorum hoşgeldin canım kaptanım, gönlümüzün kaptaniçesi
Gönüllü kaptanlık olabilir mavi takım kaptanlığı
Mutsuz olmaa, ne kilolar verdik burda sen de vereceksin yine, önceden yapmışsın yine yaparsın bu sefer biz de yanındayızz
İyiyiz kaptanım, seni özledikkorece işi nasıl gidiyor, bir an önce gel artık tamamen.
Evettt maviyi dedim aşkom kırmızıyı alamam eskidi gibi ben değilim167 boy ideal kiloayım şükür koruma deniyorum ama pek becerebildiğim söylenemez
Mutsuz olmaa, ne kilolar verdik burda sen de vereceksin yine, önceden yapmışsın yine yaparsın bu sefer biz de yanındayızz
İyiyiz kaptanım, seni özledikkorece işi nasıl gidiyor, bir an önce gel artık tamamen.
O zaman kırmzı kaptan kabul ederse en çok kilo veren kişi olur . Mavi kaptan herkes kabul ederse belliEvettt maviyi dedim aşkom kırmızıyı alamam eskidi gibi ben değilim
Merhaba, hoşgeldiniz
Düzenli beslenme ile aldıklarının hepsini verirsinkararlı olmak işin özü
Afiyet olsun guzel olmus canim
Hosgeldin canim
Uzulme canim azmin elinden hic bisey kacmaz
Benimde vermem gereken 20 kg vardi
11 kg gitti bile
Biraz zaman aliyo ama gidiyo insallah
Selam canimm hoşgeldin nasılsın
Hosgeldiniz veririz inşallah birlikte hayırlısı olsun hakkınızda kötü bir dönemden gecmissiniz inşallah yeni çok güzel bir hayatınız olur
Valla kız ya 60 kilo yoktum herhalde o grupta, kendimi kilolu sanıyordum, kafamaGeçmiş olsun canım
Sen rapor mu alsan acaba zaten hastasın. Önemli birşey değilse meb.deki toplantı rapor al bence hem kimseye bulastirmamis olursun hem de toparlarsin canim
Evet yaa o zamanlar ne güzeldi. Baya kilolar vermiştik takımda. Ne yazık ki dağılmış takımların hepsi. Allah'tan burdaki kaptanlar bir şekilde devam etmiş.
Ben daha önce döndüm baktım aslında yeniden gireyim 4. takıma beni onlar paklar diya ama yoktu. Neyse sonra öyle kaldı bir sene filan. Baktım kilolar filan durum fena yeniden check edince burasını buldum.
O zamanlar zayifmişiz kız cinecinresmen zayiflen kilo vermeye ugrasiyormuşuz. Şimdi ben de çok aldım.
Ne sinaviydi arke dil filan mı? Yeniden denersin ve olur inş.
Çok geçmiş olsundualarımız kuzucuklarla canım
Yine girersin düzene canını sıkmabak burdasın yavaş yavaş artıyor mesajlarin
Oo kaptişrın rıınnn...
Sen baya yoğunsun o zaman canim. Kolaylıklar diliyorum çokkonu dışı ama madem expatliga uygun meslegin var Hollanda'ya gelsenize
Çok doğru valla
Önemli olan başlamak.
Geçmiş olsun canım. Yeniden moda girmişsin bile üzülme
167 boy ideal kiloayım şükür koruma deniyorum ama pek becerebildiğim söylenemez
Hayırlısı canım nasıl uygun görürsenizzO zaman kırmzı kaptan kabul ederse en çok kilo veren kişi olur . Mavi kaptan herkes kabul ederse belli
Kahvaltı 09.00O zman bu hafta kırmızı kaptan olmak için hedef koyalım sana
Ooooo hoş geldin kaptanım özledik seni
hedef koyup oluyoruz canm
Afiyet olsun canım bol su iç yarını da hafif geçirmeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?