Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

bugün neler yaptığımı yazayım:

Öğlen:
Küçük sandiviç ton balıklı

Ara:
Küçük sandiviç pesto ve peynir vardı içinde az

Akşam:
200 gr kadar somon + fırında sebze (19:30 civarı, bunu erkene çekmeye çalışıcam)

Son:
1 muz

+ bitki çayı + 1 capuccino gün içinde
2lt su içmişimdir.

5.500 adım atmışım

Karbonhidrat yemişim bu kötü ama şeker yemedim bu iyi, aşırı şekerli şeyler tüketiyordum, ama bildiğiniz gibi değil eroinman gibi.

Şu anda nasıl zırıl zırıl aç hissediyorum anlatamam, bir az önce akşam yemeği sonrası, çikolatlı waffle sipariş etmeye teşebbüs ediyordum az daha (itiraf.com) birileri kafamdan aşağı çikolata dökse hayır demem

Ah canım ya çok geçmiş olsun
Bu ara bizde de hastalıklar yine başladı
Şimdiki hastalıklar hep 40 dererce ateş
Müthiş salgın var
Çabuk atlatırsınız umarım

Allahım çok üzülüyorum inşallah bir an önce iyileşirler
Kızlar hepinize teşekkür ederim Rabbım razı olsun. Korkunç bir salgın var hastanelerin acilleri küçük çocuklarla dolu. Hatta sigmayanlari büyüklerin olduğu odalara aldılar.hatta biz koridorda durduk daha acil hasta geldi o yatsın istedik. Hepsi ateş, boğaz ağrısı, ishal ,kusma. 4gun kuluçkaya yapıyormuş virüs çocukların dillerini kontrol edin hastalık öncesi rengi değişiyor ertesi gün yatırıyor . 3 gündür uykusuzum diyet vs yapmıyorum ama keyfim iştahımda çok yok, bulduğumu yiyorum modundayim..Dün tartilayim dedim tartı elimden düştü tuz buz oldu ,gelince hersey üst üste geliyor. Sanırım uykusuzluktan elime aldığım düşüyor kırılıyor çok sakarım . Oğlan toparlanmaya başladı, kızda gelişme yok dün gece sabaha kadar kustu üstüne birde ishal oldu. Korkudan uyuyamadım. Allahim kimseyi sevdikleri ile sınamasın. Doktor büyüklerin üstünde bu virüs var dolaşıyor, ama çocukları etkiliyor dedi. Mont vs eve gelince balkona koymalı,havalandırmalı, duş almalıymis . Öpüyorum hepinizi

İnşallah kızında bi an önce toparlar canimm oğlunun iyi olmasına sevindim sende kendini bırakma ki sana bise olursa kim bakacak onlara seviyorum seni

Çok çok geçmiş olsun canım
Allah tez zamanda şifa versin inşaAllah
Çok zor anlıyorum ama azıcık da olsa kendine dikkat etmeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…