Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ah canım benim bozma moralini dediğin gibi 2 hafta ile olmuyor malesef ama sen caliskanliginla yaparsın bu isi de inanıyorum
Yok canım üzülmüyorum zaten, aşırı acelesi olan bir sınav değildi bu yüzden tembellik yapıyorum aslında. Sadece bir an önce aradan çıkarsam iyi olacak. Teşekkür ederim desteğin için

Kızın da oğlun da toparlicak inşallah canım Allah kolaylık versin. Yeniden çok geçmiş olsun.
Bence sen çok iyi bir insansin. Mesajlarından anlıyorum. Kendi derdinin yanında, siz bari dikkat edin, yakalanmayın bu hastalığa gibi şeyler de yazıyorsun. Allah acil şifalar versin canım yavrularina

Boy ve kilon çok iyi evet tabi koruma diyetten daha zor olan bişey ben zamanında 58 kilodan 75 oldum da buralara geldim

Canım geçen bı paylaşım vardı
Erkekler çocuklarla çıkınca çocuk bakmış oluyor
Kadınlar çocuklarla çıkınca gezmiş oluyor diye. O yüzden benim çocuksuz program biraz zor
Evde çocuklarıyla oturan babalar lazım kadınlara. Çok acı ama kadının özellikle evde yaptıkları hiç görünür olmuyor başkaları tarafından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…