Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hoşgeldin aramıza. Boyun da uzunmuş maşallah. Geldiği gibi gidecek inşallah kilolar

Teşekkür ederim bitanem burdaki herkes iyi vicdanlı. Hatta tuhaf bir şekilde çevremdeki herkesten iyi insanlar tanıdım

Cumartesi 68.95
Bugün 68.45
- 500 Gr
Ellssa Boncuk2307 I Ilyusa

Tartıyı paylaşayım.

Cuma: 74.6
Salı: 73.8
Fark: -800 gr

Ellssa Boncuk2307

Selamlar, tartı güncellemesi:

Cuma-95
Salı-93,25
Canım hatırlayamadım seni. Form doldurmuşmuydun?
Salı bildirimi Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes

81,3 ten 79,7 ye sevgili kaptanlarim
Ooo maşallah

Ses tamamen gitti canım. Borazan dan çıkar gibi çıkıyor sesim.
Canım bugün izinliyim. Saat birde toplantim vardı. Onu da zoom üzerinden yapacaklarmış. Dün mesaj geldi. Müdür bey de zaten idari izinli siniz hocam evden katılın hem de toparlandım dedi.
Online olacakmış canım dün ogleden sonra mesaj geldi zoom uzerind n gerceklestirilecek diye. Evdeyim gitmedim okula izinli olduğum için.

Canım aramıza hoş geldin, başlangıcın hayırlı uğurlu olsun ve diğer güzel başlangıçların ilki olsun inşallah. Boşanma sürecinde kolaylıklar diliyorum.

@60kiloyum Boncuk2307 @Cakinin Gelini arke kızlar nasılsınız?
Ben 2 ileri 1 geri devam ediyorum şu yoğunluğumu bir atlatabilirsem başlayacağım ben de
Çok şükür iyiyim canım, aynı düzen devam ediyoruz bakalım. Ben de çok hızlı gitmesem de vazgeçmiyorum en azından. Dönmene çok sevindim. Senin yavru nasıl oldu bu arada? İnşallah çok iyidir.

17 Şubat pazartesi menüsünü de yazıvereyim.

11.30 öğle yemeği (diyet listemdeki sabahla akşamı yer değiştirdim çalıştığım için)
1 kepçe ezogelin çorbası, 1 parça panelenmiş tavuk göğsü, yeşil salata ve ayran (yemekhane yemeği)

15.00 ara
3 tam ceviz

17.30 akşam
3 karabuğday patlağı, 2 tatlı kaşığı labne, 1 tatlı kaşığı pesto sos, 2 dilim peynir, 1.5 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, şekersiz çay.

22.30 ara
Ödem çayı

Su 2.5 litre
Spor 4500 civarı adım (dün regl olunca ağrı yüzünden spor yapmadım)

Ellssa Boncuk2307 I Ilyusa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…