Hoşgeldin canım. Bir yerlerden başlamışsın bak ne güzel.Selamlar yeniden,
Bilgilerimi paylaşmamıştım.
KATILIM FORMU
Yaşınız : 29
Boyunuz : 1.75
Kilonuz : 95
Mesleğiniz : Öğretmen
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 0
Kilo Alma Nedeniniz : tatlı ve abur cubur
Hedef Kilonuz : 77
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : Eski kiloma dönmek
Geçmiş olsun canım. Menün güzel. Böyle devamKızlarcım selamlar,
Ben bugün biraz rahatsızdım, soğuk algınlığı gibi ondan çok uğrayamadım buraya ama yediklerimi yazayım atlamıyım.
Öğlen:
200 gr fırın tavuk göğsü + sebzeler + 1 dilim ekmek esmer + 1 mandalina
Akşam:
Koca salata + 2 haşlanmış yumurta + 1 dilim peynir + 8 zeytin + 1 glutensiz wasa
Son ara öğün:
1 muz
Totalde 2.2 lt falan su içtim.
Gece yatmadan az kefir içip günü bitiricem inşallah
Şekersizlikle mücadelem devam ediyor.
Ellssa Boncuk2307 I Ilyusa
Eki Görüntüle 3546492
Eki Görüntüle 3546489
pasif stres....
neyse üzülme canım verirsin hepsini burada
Ahahaha artık uzun sayılmıyor sanırım ama sağ ol kuşumHoşgeldin aramıza. Boyun da uzunmuş maşallah. Geldiği gibi gidecek inşallah kilolar
Yukarıdaki 3 arkadaşıma dün teşekkür etmemişim, sağ olun kızlarcım desteğiniz için, inşallah hep beraberCanım aramıza hoş geldin, başlangıcın hayırlı uğurlu olsun ve diğer güzel başlangıçların ilki olsun inşallah. Boşanma sürecinde kolaylıklar diliyorum.
Canım benim çok sağ ol, inşallah devam edebilirimGeçmiş olsun canım. Menün güzel. Böyle devam
Özür dileyerek bugün çok kötü bir menüm olduğu için paylaşmak istemiyorum ama yarına düzelteceğim inşallahCumartesiye eksi gelir canim
Eline saglik canim
transfer hakkimiFitFiliz den yana kullaniyorum canim
Karsi takimada @Cicekbocekkaktus ugurlayim
Cogu kisi bildirim yapmadi
Tek arti olandasensin canim @Cicekbocekkaktus kusura bakma canim
insanin aklinda is guc olunca aklida yemege gitmiyo
Senin için her şeyin en güzeli olur inşallahÇok teşekkür ederim canım .
Başka bir yere geçiyorum iş değişikliği .
Şu an bulunduğum firmada bir takı sıkıntılarım vardı . Buna saat 21de eve gelmek de dahil. Menülerime hep yorum alırdım neden 20.30da 21 de yemek yiyorsun diye :))
Şu an geçmeyi planladığım firmamda daha erken saatlerde evde olacağım yani daha insani şartları var .
Böyle bir süreç, rayına oturana kadar biraz debeleniyorum. Bazı akşamlar hiç yemedim bazı akşamlar arkadaşlarla çıktık, düzensizim şu an , desteğin için teşekkür ederim
Cook geçmiş olsun, seninle tanışıp çok fazla denk gelemedik ama gecmis olsun dilemek istedim. Umarım ablan daha iyidirHerkesi tebrik ediyorum kızlar. Fazla bakamıyorum buraya, yoldayım. Ablam ameliyat oldu. Bugün, yarın refakatçi olacağım.
Canım çok geçmiş olsun, her şey çok güzel olacak hiç moralini bozmaKızlar hepinize teşekkür ederim Rabbım razı olsun. Korkunç bir salgın var hastanelerin acilleri küçük çocuklarla dolu. Hatta sigmayanlari büyüklerin olduğu odalara aldılar.hatta biz koridorda durduk daha acil hasta geldi o yatsın istedik. Hepsi ateş, boğaz ağrısı, ishal ,kusma. 4gun kuluçkaya yapıyormuş virüs çocukların dillerini kontrol edin hastalık öncesi rengi değişiyor ertesi gün yatırıyor . 3 gündür uykusuzum diyet vs yapmıyorum ama keyfim iştahımda çok yok, bulduğumu yiyorum modundayim..Dün tartilayim dedim tartı elimden düştü tuz buz oldu ,gelince hersey üst üste geliyor. Sanırım uykusuzluktan elime aldığım düşüyor kırılıyor çok sakarım . Oğlan toparlanmaya başladı, kızda gelişme yok dün gece sabaha kadar kustu üstüne birde ishal oldu.Korkudan uyuyamadım. Allahim kimseyi sevdikleri ile sınamasın. Doktor büyüklerin üstünde bu virüs var dolaşıyor, ama çocukları etkiliyor dedi. Mont vs eve gelince balkona koymalı,havalandırmalı, duş almalıymis . Öpüyorum hepinizi
Dönüşüm muhteşem oldu diyorsun Arke
Tebriklerr
Teşekkür ederimHoşgeldiniz. Birlikte güzel kilolar verelim inşallah
Adımlara bayıldım. Darısı başıma :)
Tebriklerr
Vayyyy bu ne hız Filizzz
Çok iyi Boncukum, hızlı gelen hızlı gittiBen de yazayım tartımı tablo işine geçeceğim
Cumartesi : 61.40
Bugün : 61.15
-250 gr şimdilik
Ellssa bluegreeneyes I Ilyusa
Cook geçmiş olsun canımkızlarım öyle bir hastayım ki. yataktan kalkamıyorum. kaçtı sanmayın diye haber veriyim dedim, menümü toplu yazarım yarın izninizle
Çok iyi canım menün, afiyet olsun18 şubat
I IlyusaEllssa Boncuk2307
9:30 peynirli yumurta, peynir küçük bir dilim ekmek
12:00 kahve + bir kuru incir+ yabanmersini, bir kaşık yoğurt
14:00 pırasalı yumurta (bir çay tabağı kadar)
16:00 haşlanmis tavuk, bir avuç findik,
Spor olarak yürüyüş
Afiyet olsun ama makarna ve ciğer sotenin miktarı ve öğünlerin saatleri yazmıyor. Sütlaçta evet yenmeli ama gün ortası olsa daha iyi olurdu bence. Yine de 3 kaşık gayet kararında olmuş şifa olsunSabah çeyrek tost salatalık domates iki kaşık kaymak
Ara 3 hurma bir avuc fıstık
Akşam ciğer sote salata tambugdayli makarnadan yoğurtlu salata
3 kaşık sütlaç arada böyle seylerede yer vernek lazım ama kararında
Su 3 litreBoncuk2307
bluegreeneyes
Ellssa
Her biri bir kepçe kadar di canım evet biraz fazla geldi menüm bana göre ama çok aç kalınca da vücud açlığa alışıyor kilo vermekte zorlanıyorum sonra en azından böyle sevdiğim şeylerden yiyerek azar azar gidiyor kilomÇok iyi canım menün, afiyet olsun
Afiyet olsun ama makarna ve ciğer sotenin miktarı ve öğünlerin saatleri yazmıyor. Sütlaçta evet yenmeli ama gün ortası olsa daha iyi olurdu bence. Yine de 3 kaşık gayet kararında olmuş şifa olsun
Kız bende şini gelebildim arke anlatmışSağolun kızlar. Regl öncesi şişmiştim biraz, o gitti sanırım topluca. İyi ki salmamişim geçen hafta.
Hoşbuldum canım. Mavilendim şirin oldum
Ay çok merak ettim şu olayı bir anlatsanjz ya
Güzel anlattın sabah sabah güldümmKimse yazmamış henüz ben anlatayım canım.Jou mavi takım kaptanı olmuştu ve kilo verenlere bikini ve mayo , veremeyenlere de şu mavi donu giydirecegini söyleyip aşşırı motive etmişti bizi sanırım mavi takımdaki hepimiz eksi gelmiştik
HosgeldinizSelamlar yeniden,
Bilgilerimi paylaşmamıştım.
KATILIM FORMU
Yaşınız : 29
Boyunuz : 1.75
Kilonuz : 95
Mesleğiniz : Öğretmen
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 0
Kilo Alma Nedeniniz : tatlı ve abur cubur
Hedef Kilonuz : 77
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : Eski kiloma dönmek
Afiyet olsun canım geçmiş olsunKızlarcım selamlar,
Ben bugün biraz rahatsızdım, soğuk algınlığı gibi ondan çok uğrayamadım buraya ama yediklerimi yazayım atlamıyım.
Öğlen:
200 gr fırın tavuk göğsü + sebzeler + 1 dilim ekmek esmer + 1 mandalina
Akşam:
Koca salata + 2 haşlanmış yumurta + 1 dilim peynir + 8 zeytin + 1 glutensiz wasa
Son ara öğün:
1 muz
Totalde 2.2 lt falan su içtim.
Gece yatmadan az kefir içip günü bitiricem inşallah
Şekersizlikle mücadelem devam ediyor.
Ellssa Boncuk2307 I Ilyusa
Eki Görüntüle 3546492
Eki Görüntüle 3546489
Demi demi herkesler öğretmenHoşgeldin canım. Bir yerlerden başlamışsın bak ne güzel.
Yalnız kızlar bir şey farkettim. Grrubun yarısı öğretmen sanki. Yakında zümre toplantısı bile yaparız o derece
bu dizinin adını çok duyuyorum son zamanlarda ben de mi başlasam ki nasıl bişeyHahahah kiz iki gün cassandra diye bi dizi izledikarada kaçmış olabilir vallahii
valla çok istiyorum, ipin ucunu saldık mı kaçıyor.Yine girersin düzene canını sıkmabak burdasın yavaş yavaş artıyor mesajlarin
geçen haftadan beri şu soruyu sorucamNe sınavıydı canım?
ah boncuk ya ben de boyuma göre ideal kilodayım mesela iş korumaya geldi mi düzen bozuluyo dengeler değişiyo evet ideal kilodayım ama 66-67 kilolarda vücut yağ oranı düşmüş haldeki spor yapan fiziğimle şuanki halime bakıp üzülüyorum167 boy ideal kiloayım şükür koruma deniyorum ama pek becerebildiğim söylenemez
öncelikle emeklerine sağlık. ben kural dışı olarak pazartesi kilo bildirimi yaptım ctesi tartılamamıştım ama o sayılmıyo tabii. bu cumartesi kilo bildirimi yaparak gruplara geliyorum inşşş, üzgünümSevgili MASTERFİT Ailesi
Bu hafta kontrol tartısında en çok kilo veren ve bir yarışmacı transfer etme hakkını kazanan takım kaptanı I Ilyusa KAPTAN oluyoorrrKaptanım transferini gerçekleştirebilirsin.
bluegreeneyes kaptanım sen de çok iyi yarışıyorsun Cumartesiye inşallah çok daha güzel eksiler görürüz.
ÖNEMLİİİ !!!
Çok eksik bildirim var. Lütfen daha dikkat edelim en azından tartı bildirimlerini yapalım. Mazereti olanlar hariç.
13.30' a kadar bekledim ama gelmeyince paylaştım.
Öpüyorum sizii
bluegreeneyes
15.02.2025 : 63.45
18.02.2025 : 63.30
FARK : -0.150 GR
Eki Görüntüle 3546217
I Ilyusa
15.02.2025 : 73.30
18.02.2025 : 72.80
FARK : -0.500 GR
Eki Görüntüle 3546226
Masterfit 145.Etap
KIRMIZI TAKIM 15.02.2025 18.02.2025 FARK bluegreeneyes Kırmızı Takım Kaptanı 63.45 63.30 -0.150 ORAN 0.236 FitFiliz 81.30 79.70 -1.600 Purple58 103.00 104.20 +1.200 Ellssa 71.70 71.30 -0.400 Jou 70.60 @Mthn83 74.50 Lavinia_98 63.60 @60kiloyum 81.70 MAVİ TAKIM I Ilyusa Mavi Takım Kaptanı 73.30 72.80 -0.500 ORAN 0.682 arke 83.20 82.40 -0.800 @Cicekbocekkaktus 79.30 79.50 +0.200 N Nazlimuuu 87.70 @sibel_84 75.60 75.60 0 Boncuk2307 61.40 61.15 -0.250 @Azmet5255 68.95 68.45 -0.500 B Beklenen2 75.10 75.10 0 HAZIRLIK 94bassuk - @aazra - @belmayne 74.60 73.80 -0.800 @bnnu 65.10 @Dahlia_ 80.90 80.50 -0.400 @Deltavealfa - @Sem2024 -
teşekkür ederim <3Yaa çok geçmiş olsunnn canım dikkat et dinlenmeye çalış
teşekkür ederim <3Geçmiş olsun canım
teşekkür ederim <3 boğazım iltihaplanmış. mahvoldum 2 gündür, dün işten eve döndüm çalışamadım, yattım bütün gün biraz kendime geldim. antibyotik başladım şimdi, toparlarım 2 güne diye umuyorum.Geçmiş olsun canım. Neyin var.
teşekkür ederim <3Cook geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?