Teşekkür ederim kaptanımRegl maalesef kötü etkiliyor ama geçici bir durum
Tebrik ederim kaptanım
Tebrik ederim harika bir dönüş oldu
Sebebi belli canm takılma
Tebrik ederim canm
Tebrik ederim
Tebrik ederim
Harikasın canm
Un çuvalını saklamadın mı sen yoksa
Ama fazla bir artı değil kolaylıkla eksiye dönecektir
Sabit de güzel canmm
Tebrik ederim canm
Gayet güzel sonuç tebrik ederim canm
Cumartesi eksi geleceği belli canm
İyiyim çok şükür canım bi hastalandik evcek ama şimdi toparlıyoruz sen nasılsın canım nasıl gidiyorben de sizi çok özledim
nasılsın canım ne var ne yok?
Yaa çok geçmiş olsunnn canım dikkat et dinlenmeye çalışkızlarım öyle bir hastayım ki. yataktan kalkamıyorum. kaçtı sanmayın diye haber veriyim dedim, menümü toplu yazarım yarın izninizle
çok çok geçmiş olsun canımm, ben de iyiyim şükür, hayat koşturmacası işteİyiyim çok şükür canım bi hastalandik evcek ama şimdi toparlıyoruz sen nasılsın canım nasıl gidiyor
çok çok geçmiş olsun canımm, ben de iyiyim şükür, hayat koşturmacası işte
Tamam canım hak ettimCumartesiye eksi gelir canim
Eline saglik canim
transfer hakkimiFitFiliz den yana kullaniyorum canim
Karsi takimadaCicekbocekkaktus ugurlayim
Cogu kisi bildirim yapmadi
Tek arti olandasensin canimCicekbocekkaktus kusura bakma canim
insanin aklinda is guc olunca aklida yemege gitmiyo
Sedece un değil ki lavaş da satılıyor, makarna da pilav da varRegl maalesef kötü etkiliyor ama geçici bir durum
Tebrik ederim kaptanım
Tebrik ederim harika bir dönüş oldu
Sebebi belli canm takılma
Tebrik ederim canm
Tebrik ederim
Tebrik ederim
Harikasın canm
Un çuvalını saklamadın mı sen yoksa
Ama fazla bir artı değil kolaylıkla eksiye dönecektir
Sabit de güzel canmm
Tebrik ederim canm
Gayet güzel sonuç tebrik ederim canm
Cumartesi eksi geleceği belli canm
Geçmiş olsun canımkızlarım öyle bir hastayım ki. yataktan kalkamıyorum. kaçtı sanmayın diye haber veriyim dedim, menümü toplu yazarım yarın izninizle
Ne güzel 80den kurtulmuşsunn, darısı başıma :)
Sağolun kızlar. Regl öncesi şişmiştim biraz, o gitti sanırım topluca. İyi ki salmamişim geçen hafta.Aman Allah im gözlerime inanamıyorum harikasın maşallah bu haftanın kırmızı kaptanı şimdiden belli oldu diyelim mi
Hoşbuldum canım. Mavilendim şirin oldumFitFiliz hosgeldin canim yeni takima
Ay çok merak ettim şu olayı bir anlatsanjz yaAyy evet güzeldii ama yaa herkeside mavi donseninle güzeldi kuzum teşekkür ederimm
bu aralar biraz dağınık beslendim ama yarından itibaren toparlayacağım.bende sizi özledim canım
ne güzel 10 kilo çok iyi bir rakam maşallah canım
Güzel motivasyonduAaa bak sen demeden 2 dk önce aklıma geldiydihiçkimsede mavi don giymedii
Geçmiş olsun canım. Neyin var.kızlarım öyle bir hastayım ki. yataktan kalkamıyorum. kaçtı sanmayın diye haber veriyim dedim, menümü toplu yazarım yarın izninizle
Kimse yazmamış henüz ben anlatayım canım.Sağolun kızlar. Regl öncesi şişmiştim biraz, o gitti sanırım topluca. İyi ki salmamişim geçen hafta.
Hoşbuldum canım. Mavilendim şirin oldum
Ay çok merak ettim şu olayı bir anlatsanjz ya
Kimse yazmamış henüz ben anlatayım canım.Jou mavi takım kaptanı olmuştu ve kilo verenlere bikini ve mayo , veremeyenlere de şu mavi donu giydirecegini söyleyip aşşırı motive etmişti bizi sanırım mavi takımdaki hepimiz eksi gelmiştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?