Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım yazın başlamıştık sen azimle geliyordun peşimden ve istikrarla da benden iyi durumdasın ben al ver gel gitlerle geride kaldım azimle devam hiç bırakmayalım bırakınca daha zor aynı yolları tekrar geçmek

Aç bir hafta gecirdim ama wc cıkamadım da - 400
63.70
63.30
Demmeki açlık yaramadı direnç kiloları nasıl kırcm bilmiyorum
Boncuk2307
Ellssa
Canım bu kilolarda bu eksi gayet güzel hiç canını sıkma, tebrik ederim
100 gr bile olsa eksi olman iyi canım, en azından tekrar artılarla uğraşmayacaksın
Tebrik ederim canım çok güzel bir eksi
Geçen cumartesi 75.60
Bugün 77.35
Fark+1750 gram.
Ellssa Boncuk2307 @bluegreeneyes
Canım bu gerçek bir artış değil zaten, haftaya fazlasıyla gidecektir
Kızlar selam
Ben bekleme salonundayım ama kilo bildirimi yapmalı mıyım . Foto çektim -200 gr dayım ama paylaşayım mı
Kaptanlarım
Ekside olman güzel canım tebrik ederim
Neyse ki büyük bir artı değil canım
Tebrikler kaptanım çok güzel eksi.
Geçen hafta 68.95
Bugün 67.75
- 1.200 Gr
Ellssa Boncuk2307 @Ilyusa
Harika bir eksi canım tebrik ederim
Boncuk2307 Ellssa @Ilyusa

Geçen hafta 81.3
Bu hafta 80.6
Fark 700
Oran:86

Kızlar hızlı bi bildirim yapayım. Sonra yine gelirim
Tebrikler canım 7lere son adım, çok güzel eksi
Kilo bildirimi
Geçen hafta 83.2
Bugün 82.2
Fark -1 kg
Oran %1.201

Ellssa Boncuk2307 @Ilyusa
Eki Görüntüle 3548379
Aferin kız arke güzel kilo vermişsin bu hafta
Maşallah canım 6lar hoşgeldi, sakın bir yere kaybolma
Sporlar boşa gitmiyor canım öyle düşünme, hatta bu hafta spora başladığın için kasların şişiyor ve o yüzden yeterince eksi görmüyorsun ama kısa zamanda kas yapıp güzel eksiler de göreceksin
Tebrik ederim canım güzel eksi, sınavında da şimdiden başarılar diliyorum Ben de plan yaptım düzenli olarak çalışmaya başlayacağım. Son dakikaya bırakmayacağım bu sefer.
Yılbaşından önce 72,300 olan kiloyu 2 ayda 11 kilo alarak 83,500 e nasıl çıkardım

Bende katılayım, son kararım

Eki Görüntüle 3548392
Hızlı gelen hızlı gider fezacım, buralara dönmene sevindim aldıklarını hemen vereceksin

Harikasın canım kendine yorum yapan süper arke

Eğer gerçekten istersen yapabilirsin. Öncelikle istemen ve kendini gerçekten sevmen önemsemem, hedef koyman lazım.Çünkü kilo sadece dış görünüş değil sağlık icin kötü birsey. Ben diş görünüş icin değil sağlığımı geri kazanmak için mecburum. belki oyuzden uzun süreli bırakma şansı görmüyorum kendimde. Gerçekten istersen karar verdiysen yaparsın bundan eminim

Teşekkür ederim güzeller güzelim

Aynen canım sabah 84 du görünce gidip boy aynasına baktım bir hoş oldum
Jennifer a bağlandım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…