Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

çok geçmiş olsun arkecim

Canimmm çok geçmiş olsun. Bol sirke sarımsak turşuya dayan. Çocuklarda 2 çeşit virüs aynı anda dedi doktor dün. Hem beta virüsü hem inflanza ayni anda geciriyorlarmiş ani ateş yükselmesi olabilir ateş takibi yap muhakkak kendinede.. Bol bol takviye yap . Artmadan uçsun gitsin inşallah.

Geçen hafta ben gitmedim canım okula. Çünkü bende çok kötü oldum. Ses falan da kalmamış idi. Az önce bir öğrencim rahatsizlandi. Sevgi evlerinden gelen. Aradım gelin götürün çünkü çocuk kafasını kaldıramıyor.

Sağol canım benim. Ne kadar kacabilirsek artık.

Dün nöbetçi idim. Yiyecek zamanım da olmadı. Akşam yedi gibiydi eve geçtim o saatten sonra da yemek istemedim. Gerçi bugün de nöbetçiyim. Çift nöbet var bu hafta.
Kolaygelsin canım
Hoşgeldin
Geçmiş olsun canım ikinize de. Geldiği gibi gitsin virüsler

Cumartesi 80,6
Bugün 80,9

+300 malesef. Ama dediğim gibi midem bağırsaklarım biraz rahatsız. Dün gece iyi uyuyamadım midem ağrıdı. Sanırım i şişkinlik yüzünden. Ödülü saymazsak kaçamak yapmadım.
Bir de şimdi tatil ya dün okula gitmedim ondan da olabilir. Çünkü okul o kadar yoğun geçiyor ki hep ayakta oluyorum.
Cumaya kadar yürüyüşü arttiricam inşallah faydası olur
arke Ellssa Boncuk2307

Canımm çok geçmiş olsun gelemediginden belliydi

hemen dün ki menüyü yazayım
sahur yok
sabah öğle yok
aksam 19.00//
8 adet köfte küçüktü boyutları
bi kase salata

aksam üstü 20.30 gibi// misafirlikteydik
cay yanına
bir avuç cerez
5 gofret
bir avuç cipsi yedim

su 2 lt
spor
öğlen 15 dk leslie yaptım ama saatim yoktu resim atamıyorum
aksam 105 adet ip atladım
4560 adım akşam 22.00 da yaptım (leslie 3 mile ama adımın daha çok puanı varmış baktım hahah:) )
Ellssa Jou Boncuk2307 bocuğum hiç seni göremiyorum buralarda iyi misin koruman nasıl gidiyor seninde

Eklentiler

• IMG_20250224_223804.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 10
Afiyet olsun canım. Kızın için çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin.
Afiyet olsun canım, hem geç yemişsin hem de bulgur şişkinlik yapabilir.
İnşallah bu ilaçlar iyi gelir canım, artık toparlansınlar çok yoruldunuz. Menün güzel afiyet olsun.
Afiyet olsun kaptanım çok güzel menü, suyun çok az kalmış.
Afiyet olsun canım menü de spor da güzel.
Afiyet olsun canım, menü de spor da çok güzel.
Afiyet olsun canım çok güzel olmuş.
Afiyet olsun canım menü de spor da güzel.
Afiyet olsun canım menün de sporun da güzel.

Ohh be şükürler olsun, bu doktoru yaz bir kenara canım. En azından böyle durumlar için ona gidersin artık, sürekli birilerine dert anlatmak zorunda kalmazsın.

Ohh be şükürler olsun, bu doktoru yaz bir kenara canım. En azından böyle durumlar için ona gidersin artık, sürekli birilerine dert anlatmak zorunda kalmazsın.

Aynen canım yazdım adını. Allah yüzden kere razı olsun. İnan dün ağladım sevinçten. Rabbım onun evlatlarının karşısında iyi insanlar çıkartsın diye dua ettim hep.

cumartesi 49.10
salı 49.30
+200
sebebini biliyorum bu sefer sabah sahur yaptım yarım litrede su içtim çok aç uyandım akşam spor yapıp da yatmıştım yemeden de tutamam diye atıştırdım bir iki bişi bi de su da içtim ondan artı muhtemelen cumartesi daha iyi bir sonuç gelecek muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…