Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben de aynıyım canım, düzen kuramıyorum. Gündüz çalışıyorum ama eve gidince iftar öncesi uyuya kalacağım büyük ihtimalle. Bu ayı da böyle çıkaracağız yapacak bir şey yok..

Ben de diyorum bu yer kirazı ne altın çilekmis ya bir zamanlarin popüler zayıflama şeysi tüm tuşlara basıyorsun bakalim
Bayram için bana da fikir veriyon
Yokk beee o değil bence. Yani ben zayıflama şeyi olduğunu bilmiyorum eğer oysa da. Kalorisi yüksektir diye de az yemeye çalışıyorum
Bak benim yediğim bu, hafif mayhoş bir şey.

Yokk beee o değil bence. Yani ben zayıflama şeyi olduğunu bilmiyorum eğer oysa da. Kalorisi yüksektir diye de az yemeye çalışıyorum
Bak benim yediğim bu, hafif mayhoş bir şey.
Eki Görüntüle 3561297
Bu cranberry, ayı üzümü vs hepsi birbirine benziyor. Altın çilekin de kurusu biraz turuncumsu birşey. İnternetten baktım da kilosu epey pahalı. Kuru meyve olduğu için şeker içeriğine güvenemedim.
Bayramda inşallah diyeti biraz hafifleticem ama hiç un ve şekere başlayalım yok. Alternatif tarifler bakıyorum

Merhaba, 2 gündür yoğun mide ağrısı ve ishal ile uğraşıyorum. Pek birsey yiyemedim ağrıdan.

Sabah kahvaltilarinda; enerji vermesi için tahin pekmez 1 dilim ekmek

Akşam: Kuru fasulye, bulgur pilavı ( 1 porsiyon şeklinde)

Bugünde diş doktorundan çıktım yeni. Yine pek bisey yiyemicem zannedersem

2 bebek peşinde koşmakta zaten beni yeteri kadar yoruyor. Bazen ekstra spor yapmaya halim kalmıyor

Ama bugün 30 dakika leslie yapmak istiyorum.

Okuduğum kitapta; Kardeşini doğurmak.

Geçmiş olsun

İyi akşamlar
Bugünkü menü

Kahvaltı
1 yumurta
2 dilim.peynir
1 dilim.ekmek
Çeri domates 4 tane

Öğle
Tost
2 kuru incir

Akşam
1 kase mercimek çorbasi
3_4 köfte
1 dilim börek

Ara öğün
Elma, mandalina
Bitki çayı
2.5 lt su
8280 adım

Bugünde bogazlarim ağrımaya başladı ağrı kesici aldım ama başımda ağrı var şimdide halim yok yatıyorum
Ramazan girdi beri hastalık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…