- 7 Ağustos 2016
- 4.994
- 19.857
- 208
Hafta sonu yorucu ve kalabalık geçti kaptanım inşallah akşam iftar sonrası başliyorum sporumaEvet çok şükür 7 ler geliyor artıksenin sporsuz halin bile Hepimizi geçiyor maşallah. Bu hafta daha da güzel olsun canım
Eneemm hayırlı olsun canimm olup biter kolayca inşallah. Darısı damatliginaKızlar bugün pek görünmeyebilirim oglum sünnet oluyor 9da
Geçmiş olsun canımEvet dikkat ettim bugün menuyu yazcm birazdan da ben rahatsızdım düzgün beslenemedim yani
Kaptanligim bitince yiyeceğim canımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun kaptanim
Oyle olmaz ama bak hastasın da biseler Yemen lazım
Az daha biseler ye kaptanim bu kadar az yememelisinAfiyet olsun
Ben de aynıyım canım, düzen kuramıyorum. Gündüz çalışıyorum ama eve gidince iftar öncesi uyuya kalacağım büyük ihtimalle. Bu ayı da böyle çıkaracağız yapacak bir şey yok..Sahura kalktım. Gece yatmadan çocukların yiyeceklerini pişirip kenara koymuştum.
Çok uykum vardı. Çocuklari çağırıp yatayım dedim. Sonra uykum açıldı.
Çay demlemek istemedim filtre kahve ile vazgeçilmezim yer fıstığı yedim
Ya oruçta şu gün içindeki uykulu sersem halimi atlatmak için çare arıyorum . Hadi Ramazan neyse de kaza oruçlarından bu sebeple kaçıyorum
Sahura kadar uyumamayi sahuru de erken yapıp yatmayı denedim, o zaman da sabah namazına kalkılmıyor. Ramazan'da saat 24u geçmeden yatıp sahura kalkmak daha iyi oldu. Ama gün içinde en çok da sabah bomboş geçiyor. Çarşıya çıkıp yürüdügumde falan da ikindin de uyuyorum.
Şimdi bugün sahurdan sonra işlerimi yapıp çocukları okula gönderip yatmayı deneyeceğimöğleden sonra artık çarşı matket yemek işleri için mecbur ayaklanicam
Siz nasıl düzen kurdunuz
Yokk beee o değil bence. Yani ben zayıflama şeyi olduğunu bilmiyorum eğer oysa da. Kalorisi yüksektir diye de az yemeye çalışıyorumBen de diyorum bu yer kirazı ne altın çilekmis yabir zamanlarin popüler zayıflama şeysi tüm tuşlara basıyorsun bakalim
Bayram için bana da fikir veriyon
Sen yaparsın sana güveniyorumOrtalığın alasını koyacağızzzzzz
Çiçek yandı deseneCicekle başlıyorummmm
Oyyy maşallah kuzuya. İnşallah tüm süreçleri kolaylıkla atlatirsiniz canım benim, hayırlı uğurlu olsunKızlar bugün pek görünmeyebilirim oglum sünnet oluyor 9da
Afiyet olsun canım, büsküvili pastanın miktari haricinde güzel menü15 mart menü
Sahur
2 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, domates salatalık, 2 wasa,10 zeytin, 1 bardak süt
İftar
1 kase çorba, 3 kaşık pilav, 5 kaşık taze fasulye, 3 kaşık sebzeli et, salata
Ara, 2 dilim büsküvili pasta
2 litre su 9.000adım
Ellssa Boncuk2307 arke Eki Görüntüle 3561111
Afiyet olsun canim16 mart menü
Sahur
4 kaşık yoğurt içine muz yulaf chia keten tohumu tahin bal, 2 dilim peynir 5 zeytin roka domates salatalık
İftar
1 kase çorba, 6 kaşık kuru fasulye, 1 dilim börek, 4-5 nohutlu sarma, salata
Ara 4 tane lokma tatlısı
2.5 litre su 11.000adım
Ellssa Boncuk2307 arke Eki Görüntüle 3561116
Bu cranberry, ayı üzümü vs hepsi birbirine benziyor. Altın çilekin de kurusu biraz turuncumsu birşey. İnternetten baktım da kilosu epey pahalı. Kuru meyve olduğu için şeker içeriğine güvenemedim.Yokk beee o değil bence. Yani ben zayıflama şeyi olduğunu bilmiyorum eğer oysa da. Kalorisi yüksektir diye de az yemeye çalışıyorum
Bak benim yediğim bu, hafif mayhoş bir şey.
Eki Görüntüle 3561297
Geçmiş olsunMerhaba, 2 gündür yoğun mide ağrısı ve ishal ile uğraşıyorum. Pek birsey yiyemedim ağrıdan.
Sabah kahvaltilarinda; enerji vermesi için tahin pekmez 1 dilim ekmek
Akşam: Kuru fasulye, bulgur pilavı ( 1 porsiyon şeklinde)
Bugünde diş doktorundan çıktım yeni. Yine pek bisey yiyemicem zannedersem
2 bebek peşinde koşmakta zaten beni yeteri kadar yoruyor. Bazen ekstra spor yapmaya halim kalmıyor
Ama bugün 30 dakika leslie yapmak istiyorum.
Okuduğum kitapta; Kardeşini doğurmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?