Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun kuşum sanki akşam ciko ve incir fazla olmuş gibi geldi gözüme bide yarın tartı
Afiyet olsun canım oolong cay ne ola ki ne kadan cahalim

LenaG lenacım dün akşam foruma girmişsin. niye gelmiyorsun özledik seni. ayrıca bayramdan sonra burada devam edeceğim demiştin.
Merhaba canım gelemedim kuzucuklarımdan biri çok hasta ve her gün onu kaybetme korkusuyla uyanıyoruz
Ayrıca premenapoz dan menapoza geçiş yapıyorum sanırım hormonal sıkıntılarım da var
Arada bakmaya çalışıyorum buraya gözden kaçırdığım birşey varsa kusura bakmayın

Ah canimm inşallah şifa bulsun kısa zamanda korktuğun olmasın. Sana da çok geçmiş olsun canım özledik seni

Afiyet olsun kuşum sanki akşam ciko ve incir fazla olmuş gibi geldi gözüme bide yarın tartı

Afiyet olsun canım oolong cay ne ola ki ne kadan cahalim
çay yaprağının; okside edilmemiş hali yeşil çay, %100 okside edilmiş hali siyah çay, % 30 okside hali yeşil oolong ve % 70-80 okside edilmiş hali siyah oolong oluyor canım.

yok canım ne kusuru. özledik seni de, Elhan ı da ondan yazdım.
pisiciğin nesi var? inşallah şifa bulur.
premenapoz u atlatmanın en güzeli spor, yürüyüş, kendini rahatlatacak meşgale vs. ben de o dönemdeyim.

gel hadi yarın tartı bildirimi yap burada devam edelim. diyeti ne yaptın? kaç kilosun şu an?

çay yaprağının; okside edilmemiş hali yeşil çay, %100 okside edilmiş hali siyah çay, % 30 okside hali yeşil oolong ve % 70-80 okside edilmiş hali siyah oolong oluyor canım.
Valla çok iyi açıklamışsin aydınlattığın için teşekkür ederim
Kızlaaaaarrrr iyi akşamlar ben geldim. Ekran sürem başladı
hosgeldinnn canım

Iyiyimm çok şükür sen nasılsın canım özlüyoruz seni
Valla yeniden öğrenci oldum canım, dün sabah bir oturduk öğleden sonraya kadar 75 tane geometri sorusu çözdük. Zamanında tıp okumak istemiştim ama babam beni meslek lisesine yazdırmıştı, asla isteğimi kabul etmemişti. Matematik ve geometri konusunda haliyle bir şey öğrenemedim. Şimdi oğlumla çalışınca öğrendim ve belki de gerçekten tıp kazanabilirmişim diye üzüldüm (derdime de bakın hele ) öğrenmenin yaşı yokmuş diyip teselli oluyorum.

İnan bana sizi burayı çok özlüyorum ama böyle devam edeceğiz bakalım canım. O toparlanınca yine daha çok gelirim.

İyi akşamlar kızlar

1 Mayıs 2025

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmek
1 tabak mevsim salata
1 dilim peynir
5 zeytin

Ara 1 bardak kefir

Akşam 1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 kase mevsim salata

2,5 litre su
3272 adım

02 Mayıs 2025

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmek
1 domates 1 salatalık 1 biber
1 dilim peynir
5 zeytin

Ara 1 bardak kefir

Akşam 1 kase tavuk çorbası
3 yemek kaşığı patates yemeği
1 kase salata

2 litre su
4688 adım

_Zeze Boncuk2307 Ellssa

Eklentiler

• IMG_7333.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_7332.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 4
Allah zihin açıklığı versin inşallah canım oglusuna da maşallah çok ilgileniyorsun inşallah karşılığını da alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…