Afiyet olsun kuşum sanki akşam ciko ve incir fazla olmuş gibi geldi gözüme bide yarın tartıMenü
11.30
1 dilim tb ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 çk labne
3 4 zeytin
2 ceviz
Kibrit kutusundan az büyük beyaz peynir
17.00
5 kepekli galeta
Küçük kase baharatlı yoğurt
1 avuç sarı leblebi
19.00
1 tbk Fırında karışık sebze
1 kase yoğurt
20.30
Sade Türk kahvesi
3 kare bitter
2 buzlu yaş incir
Su
2 lt reye yakın (1 lt si limonlu tarçınlı )
Spor
Az sonra ekleyeceğim
Ellssa
Boncuk2307
Cicekbocekkaktus
Afiyet olsun canım oolong cay ne ola kiBoncuk2307 Ellssa Mthn83
sabah 11.00
az sucuktan omlet
30 gr peynir
domates biber
1 dilim karakılçık tbe
ara 14.30
15 kaju
öğlen 15.00
5 kaju
6 yk enginarlı pilav
1/2 domates, 2 yk yoğurt
ara 16.10
1 hurma, 1 kupa sütlü filtre kahve
akşam 19.20
1 ev yapımı lahmacun (hamuru sorgum unundan)
domates salatalık biber
1 sb kefir
şimdi siyah oolong çayı içiyorum.
1,5 lt su
13.000 adım
Merhaba canım gelemedim kuzucuklarımdan biri çok hasta ve her gün onu kaybetme korkusuyla uyanıyoruzLenaG lenacım dün akşam foruma girmişsin. niye gelmiyorsun özledik seni. ayrıca bayramdan sonra burada devam edeceğim demiştin.
Ah canimm inşallah şifa bulsun kısa zamanda korktuğun olmasın. Sana da çok geçmiş olsun canım özledik seniMerhaba canım gelemedim kuzucuklarımdan biri çok hasta ve her gün onu kaybetme korkusuyla uyanıyoruz
Ayrıca premenapoz dan menapoza geçiş yapıyorum sanırım hormonal sıkıntılarım da var
Arada bakmaya çalışıyorum buraya gözden kaçırdığım birşey varsa kusura bakmayın
çay yaprağının; okside edilmemiş hali yeşil çay, %100 okside edilmiş hali siyah çay, % 30 okside hali yeşil oolong ve % 70-80 okside edilmiş hali siyah oolong oluyor canım.Afiyet olsun kuşum sanki akşam ciko ve incir fazla olmuş gibi geldi gözüme bide yarın tartı
Afiyet olsun canım oolong cay ne ola kine kadan cahalim
yok canım ne kusuru. özledik seni de,Merhaba canım gelemedim kuzucuklarımdan biri çok hasta ve her gün onu kaybetme korkusuyla uyanıyoruz
Ayrıca premenapoz dan menapoza geçiş yapıyorum sanırım hormonal sıkıntılarım da var
Arada bakmaya çalışıyorum buraya gözden kaçırdığım birşey varsa kusura bakmayın
Valla çok iyi açıklamışsin aydınlattığın için teşekkür ederimçay yaprağının; okside edilmemiş hali yeşil çay, %100 okside edilmiş hali siyah çay, % 30 okside hali yeşil oolong ve % 70-80 okside edilmiş hali siyah oolong oluyor canım.
Kızlaaaaarrrr iyi akşamlar ben geldim. Ekran sürem başladı
Cicekbocekkaktus hadi kaptanım bizim takım yatmadan herkes içsin öyle yatsın
Hoşbuldum mor menekşemValla çok iyi açıklamışsin aydınlattığın için teşekkür ederim
hosgeldinnn canım
Iyiyimm çok şükür sen nasılsın canım özlüyoruz seniHoşbuldum mor menekşemNasılsın bakalım.
ohhhh sonunda beklediğim o an geldi hadi hemen bizimle ilgilenKızlaaaaarrrr iyi akşamlar ben geldim. Ekran sürem başladı
Valla yeniden öğrenci oldum canım, dün sabah bir oturduk öğleden sonraya kadar 75 tane geometri sorusu çözdük. Zamanında tıp okumak istemiştim ama babam beni meslek lisesine yazdırmıştı, asla isteğimi kabul etmemişti. Matematik ve geometri konusunda haliyle bir şey öğrenemedim. Şimdi oğlumla çalışınca öğrendim ve belki de gerçekten tıp kazanabilirmişim diye üzüldüm (derdime de bakın heleIyiyimm çok şükür sen nasılsın canım özlüyoruz seni
Hadi hemen ilgileneyimohhhh sonunda beklediğim o an geldi hadi hemen bizimle ilgilen
Allah zihin açıklığı versin inşallah canım oglusuna da maşallah çok ilgileniyorsun inşallah karşılığını da alırsınızValla yeniden öğrenci oldum canım, dün sabah bir oturduk öğleden sonraya kadar 75 tane geometri sorusu çözdük. Zamanında tıp okumak istemiştim ama babam beni meslek lisesine yazdırmıştı, asla isteğimi kabul etmemişti. Matematik ve geometri konusunda haliyle bir şey öğrenemedim. Şimdi oğlumla çalışınca öğrendim ve belki de gerçekten tıp kazanabilirmişim diye üzüldüm (derdime de bakın hele) öğrenmenin yaşı yokmuş diyip teselli oluyorum.
İnan bana sizi burayı çok özlüyorum ama böyle devam edeceğiz bakalım canım. O toparlanınca yine daha çok gelirim.
Sağlıklı, mutlu, huzurlu, fit yıllar dilerimGunaydin
Hayirli cumalar
Bugun dogumgunu cocuguyumkac yasina gelirseniz gelin dogumgunleri hep önemli oluyor galiba
Guzel saglikli mutlu huzurlu bir yil diliyorum hepimize
Amin canım çok teşekkür ederim, eski haline dönsün yeter diye uğraşıyorum.Allah zihin açıklığı versin inşallah canım oglusuna da maşallah çok ilgileniyorsun inşallah karşılığını da alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?