Kaptanım bu ara sağlık durumlarım elvermiyor yoksa ip atlamayı seviyorum
tabiki anlatırım. burcun ne canım?Seni yormak istemem ama ben de çok merak ettim. seni yormayayım diye de internetten bakayım dedim ama anlayamadım. Ben sana yüzümün gözümün rengini de söylerim hiç dert değil, bana da azıcık anlatır mısın cancağızım
sen hangi burçtun canım?Kuzucuğuna şifalar diliyorum canım, sende iyi ol, çabuk gel
Ben daha açımÇoookk açımmm
Oğlak burcuyum, kendimi balgamiye çok yakın hissediyorumsen hangi burçtun canım?
Sağlıklı, mutlu, huzurlu, fit yıllar dilerim
Tesekkur ederim canlarimYeni yaşın huzur mutluluk sağlık getirsin canım. Doğum günün kutlu olsun
Doğum günün kutlu olsun canımaaaa bugün benim de doğum günüm
doğum günün kutlu olsun canımm, güzelliklerle geçireceğin şahane bir yaş olsun inşallah
Afiyet olsun canımBen dünkü m3numu yazayım kızlar ev temizliğine giriştim dün bugün de devam ederim
Sabah 9 gibi iki ceviz 8kayisi çekirdeği
Öğlen kahvaltımı güzel yaptım
Sucuklu yumurta yarim porsiyon, haşlanmış yumurta,domat3s salatalık, 6zeytin , bir dilim 3kmek,kk az süzme peynir, bir tatlı kaşığı kadar tahin pekmez
Akşam
6Civarı küçük kase sütlaç baya azdı
Yürüyüş ,_Zeze Boncuk2307
Ellssa Eki Görüntüle 3585483
Geçmiş olsun canım acil şifalar kızına iyidir umarımGünaydınn
Kusura bakmayın gelemedim doğru düzgün. Kızım hastaydı onla ilgilenirken elime telefon alamadım hiç. Dün gece 3 te geldik hastaneden. Dikkat de edemedim 2 gündür..
Boncuk2307 Ellssa
Askerlerim!!!! Bugün size açlıkla savaşmayı değil açlıktan ölmeyi emrediyorum
@94bassuk
gezegenfeza
@Mthn83
bluegreeneyes
@belmayne
@Jasminium84
@Gurbettt42
@Dil-i bitab
@Candysisters
@FitFiliz
Bugün cumaaa, yani tartı öncesi son gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?