- 30 Mart 2017
- 12.025
- 17.809
- 298
AminAllahim o irade den bize de nasip et
Nazar olsun o da
melisa çayı varsa iç canım ya da papatya. yat uyu dinlenirsin. çalışırken evde yatılı misafir zor oluyor.Kayınvalimdeler bende yatıdaydı, çocuk hastaydı. Onlar gitti sonra evde yastık, çarşaf yıka evi temizle, hafta içi işe hazırlık derken ben bi tık bittim.. Kalp rahatsızlığım da var molasız iş yaptığımdan bugün çarpıntım da çok çarpıntı olunca sinir de yüksek oluyor aşırı da gerginim.. 15 güne kendi anne babam gelecek 13 aydır görmüyorum onları çok özledim inşallah onlar bana iyi gelecek …
İkisi de yok bi şöyle evin üstünden geçip yatacağım yârına kalmasın bir şeuy diye.. iyi geceler hepinizemelisa çayı varsa iç canım ya da papatya. yat uyu dinlenirsin. çalışırken evde yatılı misafir zor oluyor.
Afiyet olsun canımBugünkü menüm
Kahvaltı 1 lavaş 2 yumurtalı omlet,yeşillik salatalık domates
Aran1 bardak ayran 3 bisküvi
Akşam tavuk patates yemeği dünden kalma yedim ziyan olmasın . Salata
Su 3 litre
Yeşil çay 1
Spor
1000 zıplama
30 dk leslie
Eki Görüntüle 3586812
Ellssa Boncuk2307 Gurbettt42
Çok iyi canım cumartesiye kadar ödem filan da kalmaz diyete de dikkat edersen bence tartıda çok güzel bir rakam göreceksinRegl oldummm
Aynen canım veririz hep birlikte kiloları inşAllahNazar olsun o daKiloları verelim de
Börek dışında menü güzel canım afiyet olsun12:00
2 dilim peynirli börek
Şekersiz çay
Domates salatalık biber
18:00
Fırında sebzeli tavuk (1but, 3 kaşık kadar karışık sebze)
3-4 yk bulgur pilavı
Yoğurt
Ellssa Boncuk2307 Gurbettt42
Çok geçmiş olsunKayınvalimdeler bende yatıdaydı, çocuk hastaydı. Onlar gitti sonra evde yastık, çarşaf yıka evi temizle, hafta içi işe hazırlık derken ben bi tık bittim.. Kalp rahatsızlığım da var molasız iş yaptığımdan bugün çarpıntım da çok çarpıntı olunca sinir de yüksek oluyor aşırı da gerginim.. 15 güne kendi anne babam gelecek 13 aydır görmüyorum onları çok özledim inşallah onlar bana iyi gelecek …
iyi gecelerİkisi de yok bi şöyle evin üstünden geçip yatacağım yârına kalmasın bir şeuy diye.. iyi geceler hepinize
Boncuk2307 Gurbettt42
Ellssa
Spor bildirimi
Cumartesi : 8200 adım
Pazar : 30 dk evde yürüyüş - kardiyo
Eki Görüntüle 3586879
Yaa neden o kadar uzun süredir görmedin aileni canıAfiyet olsun canım
Menü ve spor da süper
Çok iyi canım cumartesiye kadar ödem filan da kalmaz diyete de dikkat edersen bence tartıda çok güzel bir rakam göreceksin
Aynen canım veririz hep birlikte kiloları inşAllah
Börek dışında menü güzel canım afiyet olsun
Spora vaktin yoksa yürüyüş yap o bile güzel etki ediyor canım
Çok geçmiş olsun
Bende 3 yıla yakındır ailemi görmedim çok özledim...
Çok geçmiş olsunKayınvalimdeler bende yatıdaydı, çocuk hastaydı. Onlar gitti sonra evde yastık, çarşaf yıka evi temizle, hafta içi işe hazırlık derken ben bi tık bittim.. Kalp rahatsızlığım da var molasız iş yaptığımdan bugün çarpıntım da çok çarpıntı olunca sinir de yüksek oluyor aşırı da gerginim.. 15 güne kendi anne babam gelecek 13 aydır görmüyorum onları çok özledim inşallah onlar bana iyi gelecek …
Oğlun kaç yaşında? Kaza mı oldu yaniKızlar bişey soracağım inşallah aramızda sağlıkçı vardır
Az önce oğlum kasigima bastırdı darbe gibi diyebilirim şiddetli agrialrim var şuan gaz sancısı gibi ama geçmiyor hiç doktora da gidemem şimdi korkuyorum başına gelen veya bilgisi olan varmı aranızda vajinama doğru da ağrı var
BOzmayacamm ama bugün tatlı çok canım çekti 1 kek yedimAfiyet olsun canım
Menü ve spor da süper
Çok iyi canım cumartesiye kadar ödem filan da kalmaz diyete de dikkat edersen bence tartıda çok güzel bir rakam göreceksin
Aynen canım veririz hep birlikte kiloları inşAllah
Börek dışında menü güzel canım afiyet olsun
Spora vaktin yoksa yürüyüş yap o bile güzel etki ediyor canım
Çok geçmiş olsun
Bende 3 yıla yakındır ailemi görmedim çok özledim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?