bir gün dolu bir gün boş yap bence canım sporu boş günlerinde ilave yürüyebilirsen iyi olabilir yürüyemezsen zaten adım sayın arşa çıkmış halde her zaman gerek olmayacaktırKizlarr dünkü spor dan sonra heryerim hamlamis şimdi bugün devam etmeli miyim yoksa ara mi vermeliyim
Devam edersen vücut alışır bence devamKizlarr dünkü spor dan sonra heryerim hamlamis şimdi bugün devam etmeli miyim yoksa ara mi vermeliyim
bir gün dolu bir gün boş yap bence canım sporu boş günlerinde ilave yürüyebilirsen iyi olabilir yürüyemezsen zaten adım sayın arşa çıkmış halde her zaman gerek olmayacaktır
TamamdırDevam edersen vücut alışır bence devamspor olmasa bile yürüyüş olsun
kaptanım dün yazamadım evet kurabiyeyi yememeliydim onu telafi etmek için bugün aralıklı yapıyorum dün 16.30'da kapattım bugün 12'ye kadar, hafta sonları da dikkat etmeye çalışırım ben genelde,Maviş kızlarım hayırlı sabahlar menülerini yazamayanlar umarım iyisinizdir hepiniz meral ettik sizi girerseniz lütfen bir selam verin.
bluegreeneyes
belmayne
94bassuk
Azmet5255
gezegenfeza
Beth18
zeyneppk
I Ilyusa
Ceeeeeeeeeeee
Purple58
Kontrol tartısına 1 gün kaldı ve kontrol tartısında motivasyon artırıcı sonuçlar görmek için bugün sıkı tutalım lütfen.
Teşekkürler ka0tanim evet o yaşayanlardan birside benimKırmızı takımın kırmızı gülleri
Ellssa
Jou
Cicekbocekkaktus
tomrs
@_Zeze
@Candysisters
@Tutku44
@Jasminium84
@Mor Vampirella
@sibel_84
Canlar yarın kontrol tartısı günü dengeli beslenelim.
Menüsünü yazmayanlar var yazın lütfen.
kaptanım dün yazamadım evet kurabiyeyi yememeliydim onu telafi etmek için bugün aralıklı yapıyorum dün 16.30'da kapattım bugün 12'ye kadar, hafta sonları da dikkat etmeye çalışırım ben genelde,
bu haftasonu pek başaramadım. cumartesi günü ordan oraya koşturmaya geçti dün de mabel'in konseri vardı ona gittik çocuğu kaynanaya bırakıp. yüz yılda bir yaşanan çocuk olmadan bi date akşamı olmasına rağmen sadece az ekmekli et dönerle bi de kahve&kurabiye keyfi ile kapattım, normalde konserden sonra şırdan bile gömerdik ama ağzıma sürmedimmmm beni affedeceğini umuyorumcumartesi eksiyle geleceğim spor puanını da kapacağım
Gel gitme bi yere bak burasi çocuklu ve azimli analar ile doluMerhaba kızlar bnde katılabilir miyim kaptanımEllssa aslında cumartesi tartıldım ama işte buraya yazamadım çocuklardan
MaşAllah canım afiyet olsun4 mayıs menü
Sabah 6 badem 6kayusu çekirdeği
12 de kahvaltı
Tereyağlı bazlama ince açtım, iki yumurta haşlama, kk peynir, yeşillik, domates salatalık, 5siyah5yesil zeytin,
Öğleden sonra 5 de
Tarhana firik güzel yedim sonrada pişman oldum iki avuç fıstık,iki ceviz, 7yakin erik,3yeni dünya,bir nektarı
Haftasunum hiç iyi gitmedi diyebirim
Akşam 10 bin adım
Boncuk2307 Gurbettt42 Ellssa
Gunaydin kaptanim ben bugun guzel eksi gordum mutluyumMaviş kızlarım hayırlı sabahlar menülerini yazamayanlar umarım iyisinizdir hepiniz meral ettik sizi girerseniz lütfen bir selam verin.
bluegreeneyes
belmayne
94bassuk
Azmet5255
gezegenfeza
Beth18
zeyneppk
I Ilyusa
Ceeeeeeeeeeee
Purple58
Kontrol tartısına 1 gün kaldı ve kontrol tartısında motivasyon artırıcı sonuçlar görmek için bugün sıkı tutalım lütfen.
Ay ne güzel bir kaptan. Hem geç hem yetenekli :)) O zaman bize de motiveyşın düşer di mi amaMaviş kızlarım hayırlı sabahlar menülerini yazamayanlar umarım iyisinizdir hepiniz meral ettik sizi girerseniz lütfen bir selam verin.
bluegreeneyes
belmayne
94bassuk
Azmet5255
gezegenfeza
Beth18
zeyneppk
I Ilyusa
Ceeeeeeeeeeee
Purple58
Merak etme hersey yolundaaa gece yatmadan kefir kürü içtim bağırsaklarrTek umudum küçük olması
Yarın telafi et canım
Aç karna :- detoks su1litre (maydanoz zencefil limon) - ceviz suyuKırmızı takımın kırmızı gülleri
Ellssa
Jou
Cicekbocekkaktus
tomrs
@_Zeze
@Candysisters
@Tutku44
q@Jasminium84
@Mor Vampirella
@sibel_84
Canlar yarın kontrol tartısı günü dengeli beslenelim.
Menüsünü yazmayanlar var yazın lütfen.
Oh yansın yağlarGünaydın Kızlar. Güzel bir hafta olsun inşallah
Ay ne güzel bir kaptan. Hem geç hem yetenekli :)) O zaman bize de motiveyşın düşer di mi ama
Spor yapıldı, sirke içildi, kahvaltı on ikide.
Kahvemi aldım, şimdi work work work :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?