Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kizlarr dünkü spor dan sonra heryerim hamlamis şimdi bugün devam etmeli miyim yoksa ara mi vermeliyim
bir gün dolu bir gün boş yap bence canım sporu boş günlerinde ilave yürüyebilirsen iyi olabilir yürüyemezsen zaten adım sayın arşa çıkmış halde her zaman gerek olmayacaktır

kaptanım dün yazamadım evet kurabiyeyi yememeliydim onu telafi etmek için bugün aralıklı yapıyorum dün 16.30'da kapattım bugün 12'ye kadar, hafta sonları da dikkat etmeye çalışırım ben genelde,
bu haftasonu pek başaramadım. cumartesi günü ordan oraya koşturmaya geçti dün de mabel'in konseri vardı ona gittik çocuğu kaynanaya bırakıp. yüz yılda bir yaşanan çocuk olmadan bi date akşamı olmasına rağmen sadece az ekmekli et dönerle bi de kahve&kurabiye keyfi ile kapattım, normalde konserden sonra şırdan bile gömerdik ama ağzıma sürmedimmmm beni affedeceğini umuyorum cumartesi eksiyle geleceğim spor puanını da kapacağım

tamam tamam affedildi
sana güveniyorum

4 mayıs menü
Sabah 6 badem 6kayusu çekirdeği
12 de kahvaltı
Tereyağlı bazlama ince açtım, iki yumurta haşlama, kk peynir, yeşillik, domates salatalık, 5siyah5yesil zeytin,

Öğleden sonra 5 de
Tarhana firik güzel yedim sonrada pişman oldum iki avuç fıstık,iki ceviz, 7yakin erik,3yeni dünya,bir nektarı
Haftasunum hiç iyi gitmedi diyebirim
Akşam 10 bin adım
Boncuk2307 Gurbettt42 Ellssa

MaşAllah canım afiyet olsun
Bazlama olmadı , tarhana firik ne bilmiyorum pişman olduğuna göre kalorili bir şey bugün telafi et canım

Günaydın Kızlar. Güzel bir hafta olsun inşallah

Ay ne güzel bir kaptan. Hem geç hem yetenekli :)) O zaman bize de motiveyşın düşer di mi ama
Spor yapıldı, sirke içildi, kahvaltı on ikide.
Kahvemi aldım, şimdi work work work :))

Aç karna :- detoks su1litre (maydanoz zencefil limon) - ceviz suyu
Kahvaltı 11.00
SErpme kahvaltı
Çay

17.00
Fit pizza ince hamurundan

Yatmadan kefir kürü (pulbiber sumak zerdecal limon)

4 mayis

Ellssa Boncuk2307

Oh yansın yağlar
Afiyet olsun kolay gelsin
O yarışmacılarımın güzelliğimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…