Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bende Ocak ayında baharatını aldım, kurabiye yapmaya fırsatım olmadı
Size afiyet şifa olsun
amin canım sağolasın. youtube da hataylı bir bayan var zaten onu takip ediyordum. tarifleri eski usüle göre yapıyor. orjinalini bozmuyor. evde onun tarifiyle yapacağım sonra. hatta diyet versiyonunu yapabilirim. şeker yerine dut kurusu, un yerine glisemik indeksi düşük glutensiz unlardan falan. orjinalini de yaparım.

eve alıp da yeneyecegine göre iradeni takdir etmeli miyiz bakalım da mi gorelim yoksa her salı ve cumalari kömbenin izlerini baskül fotosunda görecek miyiz

ayar bir bozuldu mu gidiyor. cumartesi 81.1 dim. salı 80.4 tüm. çarşamba sabahı 80.1 i gördüm. wc bir tıkandı. perşembe de biraz karbonhidrat yedim. bugün 81.... tartıdan sonra wc oldu her zamanki gibi ama artı olduğum için moralim bozuldu

LİG SIRALAMASI

60'LAR LİGİ KİLO70'LER LİGİ KİLO
Candysisters 61.30 I Ilyusa 70.70
bluegreeneyes 61.65 zeyneppk 74.90
_Zeze 63.90 Cicekbocekkaktus 75.90
Dil-i bitab 65.20 B Beklenen2 76.20
Beth18 65.40 sibel_84 77.30
Gurbettt42 66.00 gezegenfeza 79.20
Jasminium84 66.10 FitFiliz 79.40
bnnu 66.70
tomrs 67.05
94bassuk 67.75
Azmet5255 67.75
belmayne 67.80
Jou 69.40
80' LER LİGİ KİLO
60kiloyum 81.00
Tutku44 84.90
ummhnisa 87.10
90'LAR LİGİ KİLO
gibibiseydi 92.00
Purple58 99.80

Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin can ablalarım, ŞİMDİDEN KUSURUMA BAKMAYIN
Lig tablosu etap sonunda (17.05.2025) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır. Aynı kiloda olma durumunda önce yüzde oranına bakılmaktadır.

Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim

_Zeze belmayne kaptanlarim ikinizide tebrik ediyorum cok guzel bir hafta gecirdik emeklerinize saglik
Tebrik ederim canım. Çok tatlı bir kaptansın
Mavi takım hepinizi tebrik ediyorum.
Tutku44 bluegreeneyes tebrikler kızlar
Kırmızı güzeller bizi de tebrik ederim
Eveet kaptanim elinden geleni yaptin cok tesekkur ederim emegine saglik

Merhaba canlarım

Gece haber gelince apar topar hazırlanıp yola çıktık. Burda da net yok. Yüksek bir yer buldum çekiyor dediler. İnşallah yazdıklarım gider.
Ertelenen iş gezisi yüzüne maalesef biraz ara vermem gerekecek.
Kilo yarışlarında olamıyorum maalesef
Hepinizi öpüyorum
Fırsat bulunca net olursa girerim
Allah'a emanet olun canlarım

bu hafta kesinlikle 70 ler liginde olacaktım valla kesinlikle nazar değdi, inanıyorum. son 5 gündür çok zayıfladın diye söyleyen söyleyene.... maşallah deyin falan dedim ama yok nazar değdi. resmen wc yoktu

bu hafta kesinlikle 70 ler liginde olacaktım valla kesinlikle nazar değdi, inanıyorum. son 5 gündür çok zayıfladın diye söyleyen söyleyene.... maşallah deyin falan dedim ama yok nazar değdi. resmen wc yoktu
Kilo verdiğini düşünüyorsan ve öyle diyorlarsa doğrudur, WC meselesini çözsen yeter gibi duruyor

Menumu yazayim daha fazla yemeden
Sabah 11.15
Lorlu yumurta
3 zeytin
6 badem
Domates salatalik

Aksam 16.15
Malatya yoresine ait yogurtlu sarimsakli kabakli bulgur koftesi ( yag yok ) 2 tabak
2 yk patlican oturtma ( firinda kizartilmis)

Su - 2 lt
Spor - hava yagmazsa disari cikip yuruycem
Ellssa Boncuk2307

sonunda şu altın ligden çıktım inanmıyorum devamı da gelir mi acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…