İyi yaptın canım ohh olsun :)canımm teşekkürler
biraz hırs ve gurur yaptım o yüzden de yemedim, bir gün önce görümcem sen güzel kilo vermiştin yine aldın deyince
benim kızım etoburdur bildiğin ve öyle kıyma mıyma da kesmez, löp löp et olacak, parça tavuğu görünce de ağzının suyu aktı
aminnn kuzuummm, hepimizi güldürsün Allahyabshshsjsj ya bu mesaja ne kadar güldüm anlatamam, allah ta seni güldürsün
ben yaptım şeker kaptanım poğaçayı, glutensiz besleniyorum ya artık pişilerim bile glutensiz artıkYalnız glutensiz poğaça kim etti
Olsun akşam yemeyeceksen birşey yok ama sumak yoğurt yiyelim yatmadan
ayyy aynen aynennn, ağzın bal yesin çok güzel benzettin, Erol Taş'In et sıyırması geldi gözümün önüne eşittir benim kızım işteBende de öyle bir yeğen var. Etin başında Erol Taş gibi kendinden geçiyor.
akşam bikaç tane erik ve kayısı yedim sadece canımm, teşekkürlerGlutensiz gün menüsü
Akşam yemeyince telafi olmuştur diye düşünüyorum
Afiyet olsun
di mi canımm ohhhhİyi yaptın canım ohh olsun :)
Cok geçmiş olsun canim neyden oldu ameliyatgüzel takımım çiçek kızlarım, bugün herkes kaptanı için ekstradan bi tane 0.5lt su içiyoooo tamam mıı
dün kocacığım ameliyat olunca çok aktif olamadım, mesajları takip ettim menüleri kontrol ettim ama çok bakamadım. bugün-yarın akşamlarımızı hafif geçirmeye dikkat edelim, kaldı 2 gün tartıya, yapabilen herkesi bugün spor yürüyüş ip atlamaya davet ediyorummmm,
cumartesi gününe hazır olalımmm seviyorum sizi
Purple58
zeyneppk
@bluegreeneyes
@Tutku44
@Beklenen2
@Gurbettt42
@gibibiseydi
@Azmet5255
@Candysisters
Anammm o nasıl cikoymus öyleay kızlar bizim japonlar haftasonu estonya finlandiya falan gezmeye gitmişlerdi, çikolata getirmişler bir sürü yemicektim hiç merak da etmemiştim sonra biralı çikolata dediler tadını bi merak ettim bi tane ufak lokma yedim, neyse ki ara öğünüme yağ grubu getirmemiştim öyle dengelerim
tırnak batması canımCok geçmiş olsun canim neyden oldu ameliyat
Bugun canımı sıktım kendi kendime tartildim ve yine aynı sonuc kaptanım seni üzmem inşallah cumartesi
hahha ay çikolatanın içinde biranın o malt tadı geliyor değişik yemesem de olurmuş hhahahah gönderiyim cınımmmAnammm o nasıl cikoymus öyleçok merak ettim
Ver ver hatta bugün den ver o tarif neyse hemen yapim .tırnak batması canım
ya benim mottomu biliyosun her zaman yavaş gitsin kalıcı gitsiiinn ama tartı öncesi güzel ödem atıcı içecek tarifi vercem hepinize
hahha ay çikolatanın içinde biranın o malt tadı geliyor değişik yemesem de olurmuş hhahahah gönderiyim cınımmm
Geçmiş olsun canımgüzel takımım çiçek kızlarım, bugün herkes kaptanı için ekstradan bi tane 0.5lt su içiyoooo tamam mıı
dün kocacığım ameliyat olunca çok aktif olamadım, mesajları takip ettim menüleri kontrol ettim ama çok bakamadım. bugün-yarın akşamlarımızı hafif geçirmeye dikkat edelim, kaldı 2 gün tartıya, yapabilen herkesi bugün spor yürüyüş ip atlamaya davet ediyorummmm,
Purple58
zeyneppk
@bluegreeneyes
@Tutku44
@Beklenen2
@Gurbettt42
@gibibiseydi
@Azmet5255
@Candysisters
Evettt 2saatimi alıyoay tebriklerrrrr
o kadar zor ki markette rafların arasında gezerken bu boykot mu diye gezerek alışveriş yapmak çok yoruluyorum
boykot dedektifi sadece israil boykotu ama
sanırım sadece cilt bakım ürünleri var canım bu kadında, daha genel şeyleri bi aramayla bulacak şeyler arıyorum aslında.
bu kızı takip ediyorum ben diş macunu ıslak mendil vs paylaşıyo, ama yine de eksik kalıyo reyon arasında instagramda marka adı aramak bi tık sinir bozucu jfsdkhfLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
okurken bu da karb bu da karb diye aşağı iniyodum sonra sen de fark etmişsin o yüzden bugün daha dikkatli olup protein artıracağına inanıyorummmmm
afiyetler olsun <3 suyunu biraz artırmak belki gerekiyo olabilirrr
Leeeennnn
Yaaaaaa eriyorummm suuaaaannnn
Gecmis olsun kaptanim bende bu iki gun aksam yemeginde bulgur pilavi yemiycem bendede bu hafta az gidiyor belki bu sekilde artar cumartesi serbest gunum 40 gun sonra sabirsizlikla o gunu bekliyorumgüzel takımım çiçek kızlarım, bugün herkes kaptanı için ekstradan bi tane 0.5lt su içiyoooo tamam mıı
Purple58
zeyneppk
@bluegreeneyes
@Tutku44
@Beklenen2
@Gurbettt42
@gibibiseydi
@Azmet5255
@Candysisters
aslında 2 gün hepimiz dukan bira mı yapsak enfes ödem atıyooooVer ver hatta bugün den ver o tarif neyse hemen yapim .
Ayy yok sade ciko daha güzeldir bencede
tam heyecanlandım sonra aşağı bi indim ve HAİN GERÇEKLE TANIŞTIMGeçmiş olsun canım
Bu arada söylemeyi unutdum ben sizi tutuyorum
fdsjfhskdjflds
tam da ikna olmuştuk oysakiiLeeeennnn
erime boşuna cnm erimeeee dfkhjsldfd beni tutuyo zezeeeeYaaaaaa eriyorummm suuaaaannnnteşekkür ederiimmm
ay afiyetler olsun şekerimmmmmm ben de o esnada çikolata yiyorum SDJHFKSJDFLDSLimonlu suyumu içtim ceviz suyumuda içtim evi güzelce toparlayıp bi güzel sağlam kahvaltı edeyimm bol yeşillik
Ben 3 kesimin boykotuna da kendimce destek veriyorum o daha da zor oluyoray tebriklerrrrr
o kadar zor ki markette rafların arasında gezerken bu boykot mu diye gezerek alışveriş yapmak çok yoruluyorum
boykot dedektifi sadece israil boykotu ama
sanırım sadece cilt bakım ürünleri var canım bu kadında, daha genel şeyleri bi aramayla bulacak şeyler arıyorum aslında.
bu kızı takip ediyorum ben diş macunu ıslak mendil vs paylaşıyo, ama yine de eksik kalıyo reyon arasında instagramda marka adı aramak bi tık sinir bozucu jfsdkhfLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
okurken bu da karb bu da karb diye aşağı iniyodum sonra sen de fark etmişsin o yüzden bugün daha dikkatli olup protein artıracağına inanıyorummmmm
afiyetler olsun <3 suyunu biraz artırmak belki gerekiyo olabilirrr
Merak kötü birşeyay kızlar bizim japonlar haftasonu estonya finlandiya falan gezmeye gitmişlerdi, çikolata getirmişler bir sürü yemicektim hiç merak da etmemiştim sonra biralı çikolata dediler tadını bi merak ettim bi tane ufak lokma yedim, neyse ki ara öğünüme yağ grubu getirmemiştim öyle dengelerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?