Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

güzel takımım çiçek kızlarım, bugün herkes kaptanı için ekstradan bi tane 0.5lt su içiyoooo tamam mıı 🌸🌸🌸
dün kocacığım ameliyat olunca çok aktif olamadım, mesajları takip ettim menüleri kontrol ettim ama çok bakamadım. bugün-yarın akşamlarımızı hafif geçirmeye dikkat edelim, kaldı 2 gün tartıya, yapabilen herkesi bugün spor yürüyüş ip atlamaya davet ediyorummmm,
cumartesi gününe hazır olalımmm seviyorum sizi :KK200: :KK200:

Purple58 Purple58
zeyneppk zeyneppk
@bluegreeneyes
@Tutku44
@Beklenen2
@Gurbettt42
@gibibiseydi
@Azmet5255
@Candysisters

canımm teşekkürler :KK68:

biraz hırs ve gurur yaptım o yüzden de yemedim, bir gün önce görümcem sen güzel kilo vermiştin yine aldın deyince :KK23:

benim kızım etoburdur bildiğin ve öyle kıyma mıyma da kesmez, löp löp et olacak, parça tavuğu görünce de ağzının suyu aktı :D
İyi yaptın canım ohh olsun :)

yabshshsjsj ya bu mesaja ne kadar güldüm anlatamam, allah ta seni güldürsün 😂😂😂
aminnn kuzuummm, hepimizi güldürsün Allah :dua:

Yalnız glutensiz poğaça kim etti 🫠
Olsun akşam yemeyeceksen birşey yok ama sumak yoğurt yiyelim yatmadan
ben yaptım şeker kaptanım poğaçayı, glutensiz besleniyorum ya artık pişilerim bile glutensiz artık :D
akşam bikaç erikle kayısı yedim kaptanım :KK23:

Bende de öyle bir yeğen var. Etin başında Erol Taş gibi kendinden geçiyor. :KK70:
ayyy aynen aynennn, ağzın bal yesin çok güzel benzettin, Erol Taş'In et sıyırması geldi gözümün önüne eşittir benim kızım işte :D

Glutensiz gün menüsü 😂
Akşam yemeyince telafi olmuştur diye düşünüyorum
Afiyet olsun🌿
akşam bikaç tane erik ve kayısı yedim sadece canımm, teşekkürler :KK68:

İyi yaptın canım ohh olsun :)
di mi canımm ohhhh :21:

ay kızlar bizim japonlar haftasonu estonya finlandiya falan gezmeye gitmişlerdi, çikolata getirmişler bir sürü yemicektim hiç merak da etmemiştim sonra biralı çikolata dediler tadını bi merak ettim bi tane ufak lokma yedim, neyse ki ara öğünüme yağ grubu getirmemiştim öyle dengelerim :KK43: :KK43: :KK43:

güzel takımım çiçek kızlarım, bugün herkes kaptanı için ekstradan bi tane 0.5lt su içiyoooo tamam mıı 🌸🌸🌸
dün kocacığım ameliyat olunca çok aktif olamadım, mesajları takip ettim menüleri kontrol ettim ama çok bakamadım. bugün-yarın akşamlarımızı hafif geçirmeye dikkat edelim, kaldı 2 gün tartıya, yapabilen herkesi bugün spor yürüyüş ip atlamaya davet ediyorummmm,

Purple58 Purple58
zeyneppk zeyneppk
@bluegreeneyes
@Tutku44
@Beklenen2
@Gurbettt42
@gibibiseydi
@Azmet5255
@Candysisters
Cok geçmiş olsun canim neyden oldu ameliyat
Bugun canımı sıktım kendi kendime tartildim ve yine aynı sonuc kaptanım seni üzmem inşallah cumartesi

ay kızlar bizim japonlar haftasonu estonya finlandiya falan gezmeye gitmişlerdi, çikolata getirmişler bir sürü yemicektim hiç merak da etmemiştim sonra biralı çikolata dediler tadını bi merak ettim bi tane ufak lokma yedim, neyse ki ara öğünüme yağ grubu getirmemiştim öyle dengelerim :KK43: :KK43: :KK43:
Anammm o nasıl cikoymus öyle 🤣 çok merak ettim

Cok geçmiş olsun canim neyden oldu ameliyat
Bugun canımı sıktım kendi kendime tartildim ve yine aynı sonuc kaptanım seni üzmem inşallah cumartesi
tırnak batması canım
ya benim mottomu biliyosun her zaman yavaş gitsin kalıcı gitsiiinn ama tartı öncesi güzel ödem atıcı içecek tarifi vercem hepinize 😈😈😈😈
Anammm o nasıl cikoymus öyle 🤣 çok merak ettim
hahha ay çikolatanın içinde biranın o malt tadı geliyor değişik yemesem de olurmuş hhahahah gönderiyim cınımmm

tırnak batması canım
ya benim mottomu biliyosun her zaman yavaş gitsin kalıcı gitsiiinn ama tartı öncesi güzel ödem atıcı içecek tarifi vercem hepinize 😈😈😈😈

hahha ay çikolatanın içinde biranın o malt tadı geliyor değişik yemesem de olurmuş hhahahah gönderiyim cınımmm
Ver ver hatta bugün den ver o tarif neyse hemen yapim .
Ayy yok sade ciko daha güzeldir bencede 😄

Purple58 Purple58
zeyneppk zeyneppk
@bluegreeneyes
@Tutku44
@Beklenen2
@Gurbettt42
@gibibiseydi
@Azmet5255
@Candysisters
Geçmiş olsun canım
Bu arada söylemeyi unutdum ben sizi tutuyorum 🤣🤣🤣🤣

ay tebriklerrrrr 🥳🥳

o kadar zor ki markette rafların arasında gezerken bu boykot mu diye gezerek alışveriş yapmak çok yoruluyorum 😅😅😅

boykot dedektifi sadece israil boykotu ama :(

sanırım sadece cilt bakım ürünleri var canım bu kadında, daha genel şeyleri bi aramayla bulacak şeyler arıyorum aslında.
bu kızı takip ediyorum ben diş macunu ıslak mendil vs paylaşıyo, ama yine de eksik kalıyo reyon arasında instagramda marka adı aramak bi tık sinir bozucu jfsdkhf

okurken bu da karb bu da karb diye aşağı iniyodum sonra sen de fark etmişsin o yüzden bugün daha dikkatli olup protein artıracağına inanıyorummmmm

afiyetler olsun <3 suyunu biraz artırmak belki gerekiyo olabilirrr
Evettt 2saatimi alıyo 🫣

Purple58 Purple58
zeyneppk zeyneppk
@bluegreeneyes
@Tutku44
@Beklenen2
@Gurbettt42
@gibibiseydi
@Azmet5255
@Candysisters
Gecmis olsun kaptanim bende bu iki gun aksam yemeginde bulgur pilavi yemiycem bendede bu hafta az gidiyor belki bu sekilde artar cumartesi serbest gunum 40 gun sonra sabirsizlikla o gunu bekliyorum 🥰🤣

Limonlu suyumu içtim ceviz suyumuda içtim evi güzelce toparlayıp bi güzel sağlam kahvaltı edeyimm bol yeşillik🤌🤌

Ver ver hatta bugün den ver o tarif neyse hemen yapim .
Ayy yok sade ciko daha güzeldir bencede 😄
aslında 2 gün hepimiz dukan bira mı yapsak enfes ödem atıyoooo
Geçmiş olsun canım
Bu arada söylemeyi unutdum ben sizi tutuyorum 🤣🤣🤣🤣
tam heyecanlandım sonra aşağı bi indim ve HAİN GERÇEKLE TANIŞTIM
Jou Jou başarılar canım yoğunum kaç gündür yazamadım ben sizi tutuyorum 🤣🤣🤣
fdsjfhskdjflds
tam da ikna olmuştuk oysakii
Yaaaaaa eriyorummm suuaaaannnn 🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠 teşekkür ederiimmm 🥹🥹
erime boşuna cnm erimeeee dfkhjsldfd beni tutuyo zezeeee
Limonlu suyumu içtim ceviz suyumuda içtim evi güzelce toparlayıp bi güzel sağlam kahvaltı edeyimm bol yeşillik🤌🤌
ay afiyetler olsun şekerimmmmmm ben de o esnada çikolata yiyorum SDJHFKSJDFLDS

• Komik
Reactions: Jou
ay tebriklerrrrr 🥳🥳

o kadar zor ki markette rafların arasında gezerken bu boykot mu diye gezerek alışveriş yapmak çok yoruluyorum 😅😅😅

boykot dedektifi sadece israil boykotu ama :(

sanırım sadece cilt bakım ürünleri var canım bu kadında, daha genel şeyleri bi aramayla bulacak şeyler arıyorum aslında.
bu kızı takip ediyorum ben diş macunu ıslak mendil vs paylaşıyo, ama yine de eksik kalıyo reyon arasında instagramda marka adı aramak bi tık sinir bozucu jfsdkhf

okurken bu da karb bu da karb diye aşağı iniyodum sonra sen de fark etmişsin o yüzden bugün daha dikkatli olup protein artıracağına inanıyorummmmm

afiyetler olsun <3 suyunu biraz artırmak belki gerekiyo olabilirrr
Ben 3 kesimin boykotuna da kendimce destek veriyorum o daha da zor oluyor😁
Ama var yani secenek. En çok bulaşık deterjanı zorlamisti. Asperox bul.det. çıkartınca çözüldü. Şimdi plastik eşyaların çoğunun Çin'den gelmesi problem.yine de arayınca Türk malı alternatifler de bulunuyor

Merak kötü birşey 😅 Merak etmicennn öyle herşeyi :KK45:

Back
X