Yağlarından erimiştir inşaAllahYaaaaaa eriyorummm suuaaaannnnteşekkür ederiimmm
Tesadüfe bak Ben bugün hazırladım kaç gündür yiyorum umudum dukan birasına kaldı erim erim eriticek beniaslında 2 gün hepimiz dukan bira mı yapsak enfes ödem atıyoooo
Neymiş neymiş oootam heyecanlandım sonra aşağı bi indim ve HAİN GERÇEKLE TANIŞTIM
fdsjfhskdjflds
tam da ikna olmuştuk oysakii
Dur ses etme hoşuna gitdi yağları eriyor benim sayemdeerime boşuna cnm erimeeee dfkhjsldfd beni tutuyo zezeeee
ay afiyetler olsun şekerimmmmmm ben de o esnada çikolata yiyorum SDJHFKSJDFLDS
Fazla vardı dağıtayım dedimHerkese mavi boncukÇok politik gördüm seni ex keptınım
Ben herkesi tutuyorum kimse alınmasınTerbiyesuzzz sen kimi tutuyonnn
Ayy gerçekten mi ya. Hiç inancım yok böyle şeylere niyeyseaslında 2 gün hepimiz dukan bira mı yapsak enfes ödem atıyoooo
ay geçmişler olsunnnHahahahha b12 igne cok vuruldum yeter totom delik deşik oldu
deniyim bunu bende evde stok vardı boykot marka maalesef bayağı uzun zaman önceden. son 1 kutum kaldı bitince bunu deneyeceğim.Canım şampuan olarak HC yi tavsiye ederim. Temiz içerik, vegan ve Türk malı. Ben çok memnunum.
hah tamam şimdi anladım, elimizde kalan kısıtlı marka ile çabalıyoruzÜçüncü grup bu
İlk ikisu İsrail ve Çin.
biri diyim mi eritiyo ya ciddenTesadüfe bak Ben bugün hazırladım kaç gündür yiyorum umudum dukan birasına kaldı erim erim eriticek beni
benim zamanında iyi ödem atmışlığım var. bence deneyelim bu hafta shfkds sen deneme gerçi sen rakip takımdasın fdsfsdfAyy gerçekten mi ya. Hiç inancım yok böyle şeylere niyeyseAma tam adet öncesi olacak. Ödem atıyor deseler kurşun bile döktürebilirim
Lahmacun candir insallah hedefine ulasir yersin bu menuyle ulasirsin gibi gorunuyor sporda eklersen süper olurKizlarcimmm bugünkü menüm
Sabah şekersiz çay
Öğle limonlu papatya çayı
Şimdi hindiba kahvesi içiyorum.
Saat 16.00 2 haşlama yumurta ,1kase ev yoğurdu, dünden 2dilim tavuk,salata yerim 1 dilim ekmek ile yerim
Saat 16.00 1 küçük muz üzerine kakao tarçın döker yerim .
Su 2litreye tamamlayacağim.
Cumartesiye 83.90 görürsem öğün lahmacun sözüm var kendime
Ağlayabilir mıyım27
abla diyorum çünkim yaşını söylemiştin geçen gün
Ben de geçen hafta ve bu hafta çok zorlanıyorum sebebini bılmıyorum çocuklar uyuyunca yemeyi bırakmıştım yine başladımBugun tek öğün yapma karari aldim zor geciyordu kahve ictim az once suan tokum yasasin kahve icmek
Bana yağçöz falan gerekiyor yediklerimi eritsin diyeay geçmişler olsunnn
deniyim bunu bende evde stok vardı boykot marka maalesef bayağı uzun zaman önceden. son 1 kutum kaldı bitince bunu deneyeceğim.
hah tamam şimdi anladım, elimizde kalan kısıtlı marka ile çabalıyoruz
biri diyim mi eritiyo ya cidden
benim zamanında iyi ödem atmışlığım var. bence deneyelim bu hafta shfkds sen deneme gerçi sen rakip takımdasın fdsfsdf
Aman aman o saatlerde yemek direk + olarak dönüyor kafani yemekten uzaklastiracak birseylermi yapsan spor gibi mesela valla ben 10 bucuk 11 de yatiyorum erken uyumak iyi geliyorBen de geçen hafta ve bu hafta çok zorlanıyorum sebebini bılmıyorum çocuklar uyuyunca yemeyi bırakmıştım yine başladım
Aynen yaa hamileyken hele ilk 3 aylarda 2haftada bir vuruldum sonra aydan aya 1 igneay geçmişler olsunnn
deniyim bunu bende evde stok vardı boykot marka maalesef bayağı uzun zaman önceden. son 1 kutum kaldı bitince bunu deneyeceğim.
hah tamam şimdi anladım, elimizde kalan kısıtlı marka ile çabalıyoruz
biri diyim mi eritiyo ya cidden
benim zamanında iyi ödem atmışlığım var. bence deneyelim bu hafta shfkds sen deneme gerçi sen rakip takımdasın fdsfsdf
Olmaazzz 1 tane seçmen lazımmBen herkesi tutuyorum kimse alınmasın
Eridi eridiYağlarından erimiştir inşaAllah
Tesadüfe bak Ben bugün hazırladım kaç gündür yiyorum umudum dukan birasına kaldı erim erim eriticek beni
Neymiş neymiş ooo
Dur ses etme hoşuna gitdi yağları eriyor benim sayemde
vay çakal
Yağlarından erimiştir inşaAllah
Tesadüfe bak Ben bugün hazırladım kaç gündür yiyorum umudum dukan birasına kaldı erim erim eriticek beni
Neymiş neymiş ooo
Dur ses etme hoşuna gitdi yağları eriyor benim sayemde
Gör gör kimi seçtiğiniiiivay çakal
Ağlayabilir mıyım
Keşke benimde olsa dediğm zamanlarımm şimdide burda ablam oldularrrher yaşın güzelliği ayrı abla olmak da güzel bi duygu bence 3 küçük kız kardeşim var
Sebebi ne ki merak ettimisrail boykotu için dediklerinin hepsine katılıyorum ama boykotun bi de ülke içi kısmı var ben kooperatif ve lcw'den de alışveriş yapmıyorum
A hiç duymadım deneyeyim teşekkür ederimCanım şampuan olarak HC yi tavsiye ederim. Temiz içerik, vegan ve Türk malı. Ben çok memnunum.
Burda da çok güzel dostluklar kardeşlikler kuruyoruz biz kadınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?