- 31 Ekim 2013
- 21.549
- 72.497
- 798
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun canım güzel bir menü sporun da çok iyi ama suyu 2 lt'ye tamamlayabilirsen şahane olurMenum
Apa ile 2.seviyeye gectik
11.30
3 badem 3 hurma (zorla yedim cok tatli geldi)
Aksam 16.50
1 kase kabakli yogurtlu bulgur kofteli yemek
Bulgur pilavi
Kiymali bezelye yemegi
Su 1.5 lt
Spor 45 dk yuruyus
Ellssa
Boncuk2307
Jasminium84
afiyet olsun canım2 günlük menümü ve sporumu yazayım.
24.05.2025
Saat 15.00 de
1 fincan Karahindibalı kahve, 3 hurma, 8 badem
Ara Öğün 17.00
5-6 erik ve 1 avuç (Badem, kuru üzüm)
Akşam Yemeği 19.00
1 kase Sebzeli mercimek çorbası, 1 kase kadar spagetti makarna yoğurtlu, 3 yk kadar Tavuk sote
Spor 350 ip atlama. 3345 adım
Su 2.9 lt
25.05.2025
Kahvaltı 13.30
2 dilim karabuğday ekmek, peynir, 3 yeşil zeytin, salatalık, domates, biber, 1 çk kadar var yok arası bal
Ara Öğün 17.00
8 yeşil erik, 4 çubuk kraker(tatlı isteği gelince bunla bastırdım)
Akşam yemeği 19.30
1 et döner dürüm, bol yeşillik, 1 bardak ayran (ödülü dün yapmayınca bugün akşam yaptım)
Sporu ve suyu en son atacağım.
Ellssa
Jou
Jasminium84
çok güzel canım afiyet olsunE takımım belli olduğuna göre hemen 2 günlük menü yazayım kızlar hatırladığım kadarı ile
Cumartesi
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 çatal airfryer da kızarmış patates
Peynir zeytin
Domates salatalık
1 tk bal
Ogle
3 kaşık yulaf ile yoğurt ve salata
Ara dışarı çaya çıkmıştık
Kendime nohut cips aldım
1 tane galeta ve susamlı çubuk yedim
Akşam
Yesil salata ve yoğurt
1 hurma
Su 2.5 lt
30 dk tempolu yürüyüş
Pazar
sabah
1 haslanmis yumurta
biraz tb ekmegi
peynir zeyti
domates salatalık
1 tk bal
1 hindi füme
Ogle
1 tabak etsiz türlü
Salata ve yoğurt
Akşam
1 tabak etsiz kuru fasulye
Salata ve yoğurt
Su 2.5 lt
Bugun spor yapamadım regl ağrısından
Ellssa
Boncuk2307
Jasminium84 kaptanım hayırlı olsun
![]()
Başladı mi firik mevsimi25 mayıs menüm
Sabah 9 buçuk
Firik tarhana yarim porsiyon kadar 3ceviz,iki badem
Kahvaltı 11 de ucblikma melemen, çok AZ peynir, yarim dilim kadar ekmek, iki zeytin,iki lokma yumurta ,tadımlık gül reçeli
Öğle sonrası g3nelde ara ara firik yedim balkonuma sermistim
Ara da sade kahve ,
Akşam 23 de sade kahve
Bir lokma hurma kurusu
Akşam menüsü yapmadim
9 bin adım yürüyüş yaptım
Ellssa
Boncuk2307
Jou
Apayri Yasam sistemi instagram hesaplarida var internet sitelerideYa canım Apanın sayfası falan varmı? Nerden bilgi alabilirim bu konuda ?
Tamamen psikolojik evett evde olduğumuz icin bunlarr bende ev olduğumda böyleyimm aşamadımm çok sıkıldımMerhaba kızlar
Ben hazırlıktayım ama buraya menulerımı yazınca motive oluyorum
Haftasonu aslında çok karbonhidratlı geçmedi ama çocuklar uyuyunca uyanıp bile yediğim oldu aç değilim ama tamamen psikolojik bılıyorum
Canım sıkılıyor akşam yoruluyorum evdede bır şeyler olunca hep yiyorumneyse ama çok aldığımı düşünmüyorum
Haftasonunu yazmayayım bari :)
Bugün sabah
Kahvaltı yapmadım
Öğlen
Bir küçük kavanoz yeşil fasulye yemeğı
Akşamda bundan yemeyi düşünüyorum
evde lahana var yarına belki onu yaparım
Bir de yarın spora gıdecegım inşallah tabi bir aksılık çıkmazsa
Ellssa
Boncuk2307
Birde bunaldım artık. öğretmenim okul bıtsın dıye bakıyorum. Ayrıca eşim evde değil akşam çok yorulunca sardım yemeye. Hep bir bahanem var yalnızTamamen psikolojik evett evde olduğumuz icin bunlarr bende ev olduğumda böyleyimm aşamadımm çok sıkıldım
Sonra niye veremiyoruz aşırı iradeli olmamız lazımBirde bunaldım artık. öğretmenim okul bıtsın dıye bakıyorum. Ayrıca eşim evde değil akşam çok yorulunca sardım yemeye. Hep bir bahanem var yalnız![]()
Bnmde iki tane ikiside sezeryan sonrasında korsede takmadım yapıştı banabu göbek bu arada 5 dk grow with job yaptım kollarım koptu zormuşNe yazıkki 2 bebe doğurdum gitmiyo lavaş gibi oldu spor yaptıkçaegzersiz yapsakta gene aynı busefer karın germe yaptıran var bu durumda ben yaptıramam o ayrı korseyle özel günlerde giycez maalesef bende şikayetçiyim ama olsun oda bebelerimden olan bi hatıra olsun diyorum napalımm sağlık olsun
SAna en kolayını atayim pek yormaz senii ben bunla yaptım dün heryerim su oldu şoka uğradımBnmde iki tane ikiside sezeryan sonrasında korsede takmadım yapıştı banabu göbek bu arada 5 dk grow with job yaptım kollarım koptu zormuş
Sağolasin..ben dün gece bir gaza geldim. Başlamak istedim ama şu sıra biraz sor. Belki çarşambadan sonra. Birlikte yapalım mı?Bn denemiştim bı ara canım üç gün yapılıyor genelde . Sabah kahvaltısı normal öğlen ve akşam yemeğinde kabak yiyosun faydası olmuştu baya ama tabi sporda yapıyordum i zamanlar
Oof of deme. Ne kadar yogunsun gerçekten. Buraya yazabilmek bile mucize bence. Hepsinde kolaylıklar ve başarılar belmanyecim.Aha dedim yine takımlara girmişim.Sana zahmet olmayacaksa beni hazırlığa alırsan çok sevinirim canım. Bu hafta böyle olsun
Canım aynen bizim de yıl sonu yoğunlukları var. Bir de ben doktora yapıyorum. Bu hafta onun da tez kurul toplantısı var. Bir yandan rapor yazıyorum, bir yandan organizasyon yapmaya çalışıyorum. Yetişecek bir sürü iş. Bir yandan da oğlumun yıl sonu etkinlik telaşı. Azıcık sıyırdım.Bugün bile kafamı kaldırmadan çalıştım
Aslında birkaç hafta böyle devam edecek ama en yoğunu bu hafta.
![]()
Hoşgeldinn. Kilo verme sebebine bayıldım. Kilolu olunca tarzın da olmuyor sanki, ya da ben beceremiyorum. Eskisi gibi güzel güzel giyinmeyi ben de istiyorum.Merhabalar 2020 den beri buralardayım verdim geri aldımtekrardan yazmak isterim
60kiloyum davetiyle geldim hanımlar
Hazırlık grubunda olayım her gün menü yazamam belki
KATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ): Burcu
Yaşınız : 35
Boyunuz : 1.64
Kilonuz : 83.2
Mesleğiniz :
Medeni Durumunuz : bekâr
Kilo Alma Nedeniniz : çok sık atıştırmak, bol şeker ve kötü yağ
Hedef Kilonuz : 55
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : yeni güzel kıyafetler giymek tarzımı yansıtmak
Ellssa merhaba canım
HosgeldinizzMerhabalar 2020 den beri buralardayım verdim geri aldımtekrardan yazmak isterim
KATILIM FORMU
Mesleğiniz :
Ellssa merhaba canım
HoşgeldinMerhabalar 2020 den beri buralardayım verdim geri aldımtekrardan yazmak isterim
KATILIM FORMU
Mesleğiniz :