Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Merhabalar 2020 den beri buralardayım verdim geri aldım 🥰 tekrardan yazmak isterim 60kiloyum 60kiloyum davetiyle geldim hanımlar
Hazırlık grubunda olayım her gün menü yazamam belki 🤗

KATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ): Burcu
Yaşınız : 35
Boyunuz : 1.64
Kilonuz : 83.2
Mesleğiniz :
Medeni Durumunuz : bekâr
Kilo Alma Nedeniniz : çok sık atıştırmak, bol şeker ve kötü yağ
Hedef Kilonuz : 55
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : yeni güzel kıyafetler giymek tarzımı yansıtmak 😍

Ellssa Ellssa merhaba canım
Hoşgeldiniz ❤️

Sağolasin..ben dün gece bir gaza geldim. Başlamak istedim ama şu sıra biraz sor. Belki çarşambadan sonra. Birlikte yapalım mı?

Oof of deme. Ne kadar yogunsun gerçekten. Buraya yazabilmek bile mucize bence. Hepsinde kolaylıklar ve başarılar belmanyecim. 🙏🩷🍀

Hoşgeldinn. Kilo verme sebebine bayıldım. Kilolu olunca tarzın da olmuyor sanki, ya da ben beceremiyorum. Eskisi gibi güzel güzel giyinmeyi ben de istiyorum.
Ee nerden katiliyorsun bakalım yarışmaya 😂
İnşallah tekirdag'li çıkarsin burda hiç hemsehrim yok da benim 🤣
Hoşbuldum 🩷 evet ya bir yerlerden pörtlüyor hep 😂 inşallah beraber başarırız güzel fotolarimiz olur uygulama filtre kullanmadan 😁 aslen Kastamonu canım, Ankara doğumluyum

Merhabalar 2020 den beri buralardayım verdim geri aldım 🥰 tekrardan yazmak isterim 60kiloyum 60kiloyum davetiyle geldim hanımlar
Hazırlık grubunda olayım her gün menü yazamam belki 🤗

KATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ): Burcu
Yaşınız : 35
Boyunuz : 1.64
Kilonuz : 83.2
Mesleğiniz :
Medeni Durumunuz : bekâr
Kilo Alma Nedeniniz : çok sık atıştırmak, bol şeker ve kötü yağ
Hedef Kilonuz : 55
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : yeni güzel kıyafetler giymek tarzımı yansıtmak 😍

Ellssa Ellssa merhaba canım
hoşgeldin Burcucum :KK200:

İyi akşamlar herkese. Daha önce bir kaç mesaj yazmıştım. Sonra babamın bazı sağlık sorunları nedeniyle çok sıkıntılı günler geçirdik. Yazamamıştım. Şimdi çok şükür daha iyi. Tekrardan beni aranıza alır mısınız.
merhaba 💞 ilk sayfadaki formu doldurursanız tanışmış da oluruz

Kahvaltı 12 30
1 yumurtadansucuklu biberli kaşarlı omlet
1 tk kuru peynir
1 dilim köy ekmeği
Acur çay

16.30
Sade Türk kahvesi
2 hurma 2 incir 2 kayısı
7 fındık 7 badem 7 kaju

18.30
Yarım kase tarhana çorbası
10 - 12 yaprak sarma (az zyağlı parmak büyüklüğünde)
Haş. Brokoli
Salata ,yoğurt
3 ince dilim kavun

Su
1.5 litre

Spor
5000 adım
15 dk egzersiz (bacak&karın)

Jasminium84 Jasminium84 Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Aç Karna ; alıç sirkeli su - badem sütlu kahve

Kahvaltı 12.00
1000029402.webp

Ara öğün
Icinde 2 tanesini yedim
1000029452.webp

19.00
1 kepce taze fasulye
2 kase cacık
1siyez

2 maden suyu
2 litre su
Yatmadan önce yiyecem
Yoğurt kürü ( cörekotu zerdecal limon)

Jou Jou Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Pazartesi

Sabah
3 yumurtali menemen
1 d peynir
2 d çavdar ekmeği
1 incir,6 badem

Öğlen 13
Kabak kavurma
4 YK yoğurt
1 TK stevtali reçel
7 badem

Ara 1 küçük muz

Akşam 19.30
Bol malzemeli salata
( Ton balığı + 3-4 YK makarna+ 4 YK kabak +1/2 avakado , marul maydanoz soğan , limon )

Çubuk kraker ,12 badem , 1 elma

Spor : 8000 adım

2 maden suyu, 2 yeşil çay, 3 kahve

Suyu bol içiyorum

1000025367.webp

Jou Jou Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Pazartesi

Sabah
3 yumurtali menemen
1 d peynir
2 d çavdar ekmeği
1 incir,6 badem

Öğlen 13
Kabak kavurma
4 YK yoğurt
1 TK stevtali reçel
7 badem

Ara 1 küçük muz

Akşam 19.30
Bol malzemeli salata
( Ton balığı + 3-4 YK makarna+ 4 YK kabak +1/2 avakado , marul maydanoz soğan , limon )

Çubuk kraker ,12 badem , 1 elma

Spor : 8000 adım

2 maden suyu, 2 yeşil çay, 3 kahve

Suyu bol içiyorum

Eki Görüntüle 3596834
Rakip takımda olsaydın bu ne biçim menüüü derdim 😂 aynı takımda olduğumuza göre afiyet olsun🌿

Ben de yeni gördüm Ellssa kaptan geziye gitti 1 hafta yokum dedi diye hatırlıyorum. Candysisters Candysisters eğer yetişirsen cumartesi saat 13.30 a kadar atarsın. Yarın at derdim ama evde olmayacağım demişsin. Yetişemezsen atma listelere alırım seni ama takıma faydan olmaz, umarım yetişirsin zaten yetişsen de ödemli olurum dedin sıkıntı olmaz yani bildirim yapmasan da. Biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir. :confused:

15 gün yapıp 5 gün mola verin diyorlar, ara vermeden her gün mü yapıyorsun abla.
Ben sanirim bi sure listelere giremem bayrama esimij memlekete gdyruz cumadan gidecegiz.24 hazrndada ameliyat olacagim o ara 2 hafta kadar girerim blki listeye bakalim

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanlarım ben geldimnasılsınız kızlar♥️
Sabah tartı fotoğrafı atayım beni hazırlığa alın ne olur🤕benim gidişat hiç iyi değil 75 ile burdan ayrıldım
Şimdi 82 olmuşum😨😱
Temmuzda tatil planımız var. O tarihlere kadar bari 76 kg görsem öpüp başıma koyarım.
Ayrıca kuralları okudum benim önümde çok çok önemli 2 sınavım var. 1/2 yıl sürer bu süreç onun için kitap okumazsam olur mu🫣bulduğum her fırsatta sınavlara çalışıyorum
Hoşgeldin ablacım özlettin kendini. 🥰
Aslında kırmızı takım bir kişi eksildi oraya ekleyebilirim sorun olmayacaksa Jasminium84 Jasminium84 kaptanım kabul eder misin yeni bir nefer ??
İyi akşamlar herkese. Daha önce bir kaç mesaj yazmıştım. Sonra babamın bazı sağlık sorunları nedeniyle çok sıkıntılı günler geçirdik. Yazamamıştım. Şimdi çok şükür daha iyi. Tekrardan beni aranıza alır mısınız.
Hoşgeldin tekrardan ben hatırlıyorum seni, listelerden de ama sen diğer arkadaşlar için form doldurursan herkes hatırlamış ve tanımış olur :KK200:

Ben de bugünkü menümü yazayım migren tuttu yine bırakmıyor peşimi :KK43: Sırtım tutulmuş da o tetikledi büyük ihtimalle
Aç karna 1 bardak chialı limonlu su
Saat 15.00 de kakaolu tarçınlı 1 bardak süt, 3 hurma, 8 badem
Ara Öğün 17.00 de erik, 3 olmamış kayısı, 5 kiraz yedim.
Akşam Yemeği 19.30 da 2 dilim karabuğday ekmek, peynir, salatalık, domates, biber, 1 çk kadar bal geçiştirdim. Eşim kendine tavuk yaptı sevmediğim için yiyemedim.
Spor da 200 ip atlama var bugün sadece. Su da 2.7 lt oldu yatana kadar 3 olur. 1 lt de kiraz saplı dukan içeceğim şimdi. Açlık hissedersem yoğurt kürü yapacağım sumaklı zerdeçallı.
Ellssa Ellssa Jou Jou Jasminium84 Jasminium84

Back
X