• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kilo bildirimi
Geçen hafta 62.15
Bu hafta 63.15
+1kg
İlk defa bu kadar artıya geçtim sanırım bi silkelenip kendime gelmeliyim 🤔🤔
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jasminium84 Jasminium84 1000039338.webp

evet hazırsanız 1 haftadır insan gibi değil canavar gibi beslenmenin sonucunda (her gün bir kilo abur cubur, fast food, alkol, kahvaltıda künefe yemek gibi falan skandallardan bahsediyorum. vücuduma giren toplam protein 50 gr falandır sadece gerisi full şeker karb yağ 😂😂😂) şimdi kilomu paylaşıyorum 😂😂😂😂

+3.25

saygılar 😂😂😂😂

neyse hızlı gelen hızlı gider hakettim bunu jsjsjsjsjs
evet bayağı bir skandal olmuş :KK70::KK70: :skandal::skandal::skandal:

zeyneppk zeyneppk zeynom sen iradenin basisin eminim tekrar toparlayacagindan bu bir süreç elbet te insanın bıraktığı dönemler olacak insanız

hahahah canımsınnn sağlık olsun sonuöta yetiştim cumartesiyeee ❤️😂

sen şimdi dikkatsiz hafta sonucu kilo artışı gör, az sonra geliyor 😂

+2 yine iyi bak benim showu izle 😂😂😂

aşkıoooo yavaş gitsin kalıcı gitsiiin, haftada 400 gr yavaş diil gayet efsane bu arada

senin kadar iradeli kimse mi bar be aramızda zeyneppp, arada kaçırırız en doğal hakkımız. ❤️❤️ 3 günde gidecek ödem sadece bu bişeycikler olmaz.

ay canımsınnn, çok sevindim bu habere. anneciğimin üniversite mezuniyeti vardı bi haftadır kastamonudaydık 😂😂😂 mezun ettik dün döndük.

tebriklerrr 🌸🌸

kilo almamak daha büyük başarı okulun son haftaları öğretmenler odası yoğun oluyor bildiğim kadarıyla yemek açısından 😂

bravaaaaa kaptan hanıııımmm 💞💞

kadın olmanın doğasında var her şey ödem yapıyooo bizee stres dahil 🥲🥲 geçmiş olsunnn 😘

Afiyet olsun kızlaaarrrr 😍🥰

Canım geçmiş olsun ❤️

Gram gram olsun kalıcı olsun tatlımm, tebrikler 😍

Olsun canım arada takılmalar çok çok normal, iradeli bir şekilde devam edeceğine inanıyorum 😘

50 gramdan bişecik olmaz sabit say 🥰

Vaaayyyyy süpersin canımm tebrikler 😍❤️🌸

Tebrikler canımm 🥰

Tebrikler kaptanım 🫶🏻🥰
Canlarim cok tesekkur ederim insan hemen kendine inancini kaybediyor .Yazdiklariniz iyi geldi iyiki varsiniz 🥰 insallah toparliycam

hahahah canımsınnn sağlık olsun sonuöta yetiştim cumartesiyeee ❤️😂

sen şimdi dikkatsiz hafta sonucu kilo artışı gör, az sonra geliyor 😂

+2 yine iyi bak benim showu izle 😂😂😂

aşkıoooo yavaş gitsin kalıcı gitsiiin, haftada 400 gr yavaş diil gayet efsane bu arada

senin kadar iradeli kimse mi bar be aramızda zeyneppp, arada kaçırırız en doğal hakkımız. ❤️❤️ 3 günde gidecek ödem sadece bu bişeycikler olmaz.

ay canımsınnn, çok sevindim bu habere. anneciğimin üniversite mezuniyeti vardı bi haftadır kastamonudaydık 😂😂😂 mezun ettik dün döndük.

tebriklerrr 🌸🌸

kilo almamak daha büyük başarı okulun son haftaları öğretmenler odası yoğun oluyor bildiğim kadarıyla yemek açısından 😂

bravaaaaa kaptan hanıııımmm 💞💞

kadın olmanın doğasında var her şey ödem yapıyooo bizee stres dahil 🥲🥲 geçmiş olsunnn 😘
Hayırlı uğurlu olsun mezuniyeti canım💕

evet hazırsanız 1 haftadır insan gibi değil canavar gibi beslenmenin sonucunda (her gün bir kilo abur cubur, fast food, alkol, kahvaltıda künefe yemek gibi falan skandallardan bahsediyorum. vücuduma giren toplam protein 50 gr falandır sadece gerisi full şeker karb yağ 😂😂😂) şimdi kilomu paylaşıyorum 😂😂😂😂

+3.25

saygılar 😂😂😂😂

neyse hızlı gelen hızlı gider hakettim bunu jsjsjsjsjs
Profil fotondaki sen misin, maşallah çok güzelsin 🥰

Bu hafta seni alan kaptan yaşadı bence, yanında ben de olursam bonus olur. Hızlı veririz bence bu hafta.

aslında eksim 300 gram değil. ama hafta başından beri düşmedi rakam, 80 ler direniyor.... perşembe diyetisyene tartı bildirme günümdü. artık o gün biraz pişi, çikolata, dolma falan yedim. çok gergin bir gündü de.... ama cuma yani dün listeme uydum. bugün aslında daha eksiyim ama wc yoktu. onun da etkisi var. dolayısıyla ödem de var.
ama neyse sonunda 70 leri gördüm. hatta 79.6 yı gördüm ilk başta. buna da şükür diyorum 🤲🏻💞

Back
X