• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın 🌞

30 Mayıs

12:00 1 tabak etli barbunya, domates salatası, 2 kuru patlıcan dolma

18:00 1 bardak kefir, 1 tabak etli sarma, 3 küçük tuzlu kurabiye

2 litre su
8380 adım

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jasminium84 Jasminium84

Eklentiler

• IMG_4270.webp
    IMG_4270.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 3
Boncuk2307 Boncuk2307 öncelikle çok geçmiş olsun, doktor işini ayarlayabilmen için elimizden bişi gelse hepimiz koşucaz da işte asıl koşması gereken bir numaralı ki koşmayınca sinrlenmen üzülmen gayet normal, umarım büyük bir problem yoktur.
spor konusunda, bence spor birinciliğini eksiksiz menü paylaşan biri almalı, fikrim bu şekilde.

arke arke oh be, arada mesajını yakaladım çok sevindim. aeni daha aktif bekliyoruz 😈

ben eve dönüş yolundayım, 2-3 saate evdeyiz inşallah yarın uyanınca tartı atarım beni de alın takımlara 😂😂 pazar katılsam olur mu deyince kimse cevap vermemişti ben de bugün döndüm eve takımlara girebilmek için 😡😡😈😈
Yuppyy 😍 bu ara kimsecikler yok senin msj güme gitmiş 🤣

Günaydın canlarım ❤️ 2 gündür bacak ağrısı çekiyorum vardı aslında uzun süredir de bu ara çok arttı bel fıtığı diye tahmin ediyorum pazartesi Dr a gitcem bakalım bu ara yürüyüş de yapamadım o yüzden. Bakalım kilo ne alemde birazdan tartılirim

Kilo bildirimi
Geçen hafta: 68.3
Bu cumartesi: 68.5
Fark: +200 gr

Dikkatsiz bir haftanın sonucu maalesef. 😕
Önünüzdeki hafta toparlayabilirim inşallah 🌿

Yoğunluğum devam ediyor ama bu hafta takımlara girmek istiyorum canımcım Boncuk2307 Boncuk2307 yoksa yayıyorum.
Ellssa Ellssa

Eklentiler

• IMG_2759.webp
    IMG_2759.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 3
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 68.3
Bu cumartesi: 68.5
Fark: +200 gr

Dikkatsiz bir haftanın sonucu maalesef. 😕
Önünüzdeki hafta toparlayabilirim inşallah 🌿

Yoğunluğum devam ediyor ama bu hafta takımlara girmek istiyorum canımcım Boncuk2307 Boncuk2307 yoksa yayıyorum.
Ellssa Ellssa
Yine de çok almamışsın aşkım maşallah valla ben olsam artı 2 garanti

Günaydın
30 mayıs
Öğle
1 kase çorba
Biraz meyveli yoğurt varmış kalan onun içine misli koyup yedim

Ara
Kahve 2 hurma

Akşam
Sebzeli mantar 1 dlm kepek ekmeği
2 tane nugget

Su 1lt oldu
Spor 1 mil lesslie
7567 adım
Jou Jou Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

30 mayıs menüm
Sabah limonlu su

Öğlen sade kahve

Öğlen den sonra 2 de

Iki kanat, kelebek, haşlanmış ev tavuğu, bol y3sillik, sarmalikyaprak bolca icinden az yedim,
Iki ceviz, 10 kayısı çekirdeği,

Akşam 4 de Iki sarma
Yürüyüş olmadi

Ellssa Ellssa Jou Jou Boncuk2307 Boncuk2307

Amaann arkem gelmiş hosgelmis nasılsın çiçeğim özledik 🥰
İyiyim kuşum çok şükür, hoş buldum 🥰 sen nasılsın canım ben de çok özledim 😘
İlk defa duyuyorum abla adını balığın. Ama doktora gidersem ve kum veya taş derse denerim bir teşekkür ederim. :KK36:
Canım geçmiş olsun. Sanırım bel ağrısı çekiyorsun, tez zamanda şifa bulursun inşallah🙏
Boncuk2307 Boncuk2307 öncelikle çok geçmiş olsun, doktor işini ayarlayabilmen için elimizden bişi gelse hepimiz koşucaz da işte asıl koşması gereken bir numaralı ki koşmayınca sinrlenmen üzülmen gayet normal, umarım büyük bir problem yoktur.
spor konusunda, bence spor birinciliğini eksiksiz menü paylaşan biri almalı, fikrim bu şekilde.

arke arke oh be, arada mesajını yakaladım çok sevindim. aeni daha aktif bekliyoruz 😈

ben eve dönüş yolundayım, 2-3 saate evdeyiz inşallah yarın uyanınca tartı atarım beni de alın takımlara 😂😂 pazar katılsam olur mu deyince kimse cevap vermemişti ben de bugün döndüm eve takımlara girebilmek için 😡😡😈😈
Canımmmm çok öperim seni, inşallah tekrar aktif şekilde burdayım canım. Sen nerelerdeydin, dönüş nerden 😊
Günaydın canlarım ❤️ 2 gündür bacak ağrısı çekiyorum vardı aslında uzun süredir de bu ara çok arttı bel fıtığı diye tahmin ediyorum pazartesi Dr a gitcem bakalım bu ara yürüyüş de yapamadım o yüzden. Bakalım kilo ne alemde birazdan tartılirim
Geçmiş olsun canım, fıtık olabilir dediğin gibi. İnşallah daha basit bir durumdur. Doktordan sonra haber ver.

Yine de çok almamışsın aşkım maşallah valla ben olsam artı 2 garanti
Teşekkür ederim kuzucum ben de daha fazla olmasından korkuyordum aslında. Ama az biraz dikkatli davrandım ve baya yürüdüm. Ama mesela en az 500 gr ekside olabilirdim o yüzden 700 gr zarardayım :KK70:
Gecen cumartesi 99.5
Bugun 99.1
Fark-400 gr
Gram gram gidiyor neyse sağlık olsun

Bu hafta dukaniçeceği de yapmadım kizlar sizce 1 hafta ara yeter mi tekrar yapimmi

Çok güzel canım. Tebrik ederim. 🌸🌿

Kilo bildirimimi yapıp yatacağım. Gece uykusuz geçti. O yüzden kesin değil diye de bakıyorum ölçüme ama mecbur kilo bildirimi yapacağım.
Geçen cumartesi 77.50
Bugün 77.55
Fark +50 gram
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Jasminium84 Jasminium84
Bu hafta yoğun geçti . MEB oyun haftası diye etkinlik istedi. O tempoya hemde dikkat ederek kilo verememek 😭😭

Eklentiler

• Screenshot_2025-05-31-09-43-39-029_com.chipsea.btcontrol.en.webp
    Screenshot_2025-05-31-09-43-39-029_com.chipsea.btcontrol.en.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 1
İradeli Zeynep servis dışı🙈
Toparlayacagim insallah
Cumartesi 73.6
Bugun 74.9
Fark +1300 😔
Öyle deme canım. Hala iradelisin, arada yoldan çıkmak da iradeye dahil :) Sen o kadar dikkatliydin ki düzen bozulunca büyük bir fark olması normal çünkü bir kısmı da ödem onların. Bu haftayı dinlenme say. Hemencecik toparlarsın inşallah 🌿🌸

Back
X