Menü güzelmiş. Sporda yakıyor. Hadi bakalım çalışan kazansın bu haftadünkü menüm ve sporumla açılışı yapayım:
kaptan çalışkan olacak ki takımı da çalışkan olsun
14.00 karpuz peynir yumurta salatası
19.00 meksika soslu tavuk, 2 çatal makarna, salata
spor: 20 dk koşu bandında eğimli yürüyüş, 40 dk ağırlık antrenmanı
9000 adım (koşu bandı 5000 adımmış onu hariç tutuyorum)
su: 2.5 lt
Ellssa
sibel_84
Boncuk2307
kendi doğum günü organizasyonumu kendim yapar kendi hediyemi kendim kazanırım kaptannnn sen merak etmeKupayı alıp sana doğum günü hediyesi vercem.
Eli boş gelmeyeyim dedimkendi doğum günü organizasyonumu kendim yapar kendi hediyemi kendim kazanırım kaptannnn sen merak etme
Ayyy harika bir hafta olsun inşallah hepimiz içinnn kaptanicemo zaman kaptanınız konuşuyor:
tatil bitti, baklavalar kavurmalar götürüldü, artık başak kaptan direksiyonda
canımmm takımım: cuma doğum günüm ve doğum günümde dilek tutmuyorum
çünkü istediğimizi alacağımızı biliyorum ve hepinize teker teker çok güveniyorum
iki haftalık moladan sonra spor puanını kapmamak bize yakışmaz, elimizden geleni ardımıza koymuyoruz her gün adımlarımızı uçuruyoruz
20’sinde doğum günüm, ben hediye istemiyorum: kupayı istiyorum
zeyneppk
Purple58
Jasminium84
Jou
Dil-i bitab
_Zeze
ummhnisa
gibibiseydi
B Beklenen2
Bencede cuma daha iyi olurHafta içine mi alsak tartı gününü. Hafta sonu ben o kadar müsait olmuyorum hem de kimseler olmuyor.
Ne dersiniz
Kaptanım ben de bu hafta sıkı sıkı sarılacam spora hatta dün 600 ip atladım bacağıma meydan okuyarakCicekbocekkaktus
bluegreeneyes
A Asya89
Ellssa
60kiloyum
tomrs
I Ilyusa
bnnu
Kızlar bayram dönüşü harika eksiler bekliyorum sizlerden. Takımlar kuruldu. Salı gününe kadar ben dikkat edebildiğim kadar dikkat edeceğim. Bu hafta mavi takımın kazanması lazım. Kazanmamız için de sizin de gayret göstermeniz lazım. Size güvenim sonsuz. Akşama eksiksiz menüleri bekliyorum.Şimdi ben çocukları banyoya sokar. Ve ben kaçar..
Yaaaa balımm sevindimmmo zaman kaptanınız konuşuyor:
çünkü istediğimizi alacağımızı biliyorum ve hepinize teker teker çok güveniyorum
iki haftalık moladan sonra spor puanını kapmamak bize yakışmaz, elimizden geleni ardımıza koymuyoruz her gün adımlarımızı uçuruyoruz
zeyneppk
Purple58
Jasminium84
Jou
Dil-i bitab
_Zeze
ummhnisa
gibibiseydi
B Beklenen2
ben kaptanlığı alırımmmm
ya hafta içi de hafta sonu da benim için olur da hafta içi işe gittiğim için sabah uyanır uyanmaz wc öncesi vs tartılmak durumunda kalıyorum hep artı geliyorum o sebeple çok tercih etmem açıkçası ama çoğunluğa uyarım
Öyle olsun o haldeekimse yok miiii kaptan adayııı tıktıktık
bu arada cuma günü doğum günüm olduğu için ben galiba tartının cumaya alınmasına çok okeyim şuan, bari rahat rahat yer içerimdoğum güni kızlarına ( ummhnisa ve ben) özel cuma tartısı kabul edelim mi bu haftalık ya deneme haftası olur (gerçek bir ikizler burcu olduğumu görüyorsunuz az önce olmasın demiştim şimdi olsun diyorum )
B Beklenen2 hazırlıktaydı canım. Bu hafta hazırlıkta kalacako zaman kaptanınız konuşuyor:
zeyneppk
Purple58
Jasminium84
Jou
Dil-i bitab
_Zeze
ummhnisa
gibibiseydi
B Beklenen2
Duyduk duymadık demeyin arkadaşlar
Müthiş yeni değişimi duyuruyorummmmm
Tartı günümüz değişmiştir..
Tartı günü Cuma
Ara tartısı Pazartesi olmuştur 
Afiyet olsun kaptanımBende dünkü menümü yazayım
Kahvaltı
2 yumurta
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
Bolca yeşillik
Domates salatalık
Ara öğün
1 fincan Türk kahvesi
Ogle
1 adet biber dolması
1 kase yogurt
Akşam
2 servis kaşığı türlü
3 litreye yakın şu
10 bin adım.
Tamamdır kaptan o kupa senin olacakko zaman kaptanınız konuşuyor:
zeyneppk
Purple58
Jasminium84
Jou
Dil-i bitab
_Zeze
ummhnisa
gibibiseydi
B Beklenen2
Tamamdır canımDuyduk duymadık demeyin arkadaşlar
Müthiş yeni değişimi duyuruyorummmmm
Tartı günümüz değişmiştir..
Tartı günü Cuma
Ara tartısı Pazartesi olmuştur
Masterfit 161.Etap |
KIRMIZI TAKIM | MAVİ TAKIM |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| I Ilyusa |
|
|
|
Wuuu büyük değişim şimdi yarın tartı mi var abow tamam kaptanım hadi hayırlı olsunBuyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın.
Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler)
Her iki takıma başarılar diliyorum.
Not: Yeni tartı günümüz Cuma günü olmuştur. Ara tartı günümüz Pazartesi yani yarın..
Yarın takım kaptanları tartı resmini bana atacaklar. İyi olan kazansın o halde
Masterfit 161.Etap
KIRMIZI TAKIM MAVİ TAKIM 94bassuk Kırmızı Takım Kaptanı sibel_84 Mavi Takım Kaptanı zeyneppk Cicekbocekkaktus Purple58 bluegreeneyes Jasminium84 Ellssa Jou 60kiloyum Dil-i bitab tomrs _Zeze I Ilyusa ummhnisa bnnu gibibiseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?