akşam yemeğimde taze fasulyemi yedim kapattım günüYetti yetti canım. O değil de yarın tartı günü imiş. Sende durumlar nasıl?
tarifler sayfasına yazmıştım canım. istersen bir bak çok güzel ve doyurucu oluyor.Kızlar yolluk bi poğaça virsey etmek istiyorum kendime aperatif kalorisiz ne yapabilirim yulaf poğaça geldi aklima 7-10 saat arası sürecek maalesef
Bende saat üç idi bir tabak türlü yedim gibi kapadım. Bitki çayı içer yatarım erkenden.akşam yemeğimde taze fasulyemi yedim kapattım günü
seni sormalııı
Acıkırsan akşama hafif baklava tatlı falan yee canımBende saat üç idi bir tabak türlü yedim gibi kapadım. Bitki çayı içer yatarım erkenden.
Acikmam acayip yorulmusum. Erkenden yatacağım. Acikirsam kahve içerim. Ama senin kaptanın yiyebilir baklavayıAcıkırsan akşama hafif baklava tatlı falan yee canım
Kız dün ne ettin sen ... Gerçi karşı takimdaydin.Dün için sadece yediklerimi yazayım saatleri net olmayabilir
Sabah
Haşlanmış yumurta (1 )
Aşağidakilerin Hepsi aynı saatlerde değil
Kısır 3 kase
Muhallebili tatlı (küçük bi kase)
Elmalı kurabiye 5 6 tane
Patatesli rulo börek (1 parça)
Sade Türk kahvesi
Kapanış
Az sütlü soğuk kahve
Ellssa
Boncuk2307
94bassuk
Bugün
Sabah
1 yk kavurma
1 dilim Çavdar
Acur çay
1 tanecik elmalı kurabiye(bittü daha da yok )
17.30
Taze fasulye (5 yk)
Bulgur Pilav (4 yk)
Salata yoğurt
19.00
3 dilim karpuz
Sade soda
Su 2 litre
Sporu da akşam yazarım
NErde kız tarifler sayfası haberim yoohhtarifler sayfasına yazmıştım canım. istersen bir bak çok güzel ve doyurucu oluyor.
Kaptanım niye çıkardın ki beni
Misafirim vardı yedim de yedimKız dün ne ettin sen ... Gerçi karşı takimdaydin.
Afiyet olsun ne diyelim. Bugün dikkat et bari.Misafirim vardı yedim de yedim
Simitler ucusmus havadaEllssa Boncuk2307 sibel_84
bugün patlamalı bir gündü. saçma sapan oldu.
sabah 06.45
dil peynirli hindi fümeli dukan tost
domates
ara 10.45
1 simit
öğlen 13.10
1 simit, 20 zeytin, çay
aralarda bademli ve fındıklı çikolatalar
akşam 19.00
60 gr et
4 yk karabuğdaylı semiz otu yemeği
3-4 yk bulgur pilavı
1 yk yoğurt
çikolata
gün içinde çay, filtre kahve ve dukan birası içtim.
yürüyüşüm var ama akıllı saatim kolumda değildi ölçemedim.
Ben seviyorum kuzum yapıyorum arada ama yulaf da iyi oluyorYualf unuyla edeceğim tambugdayla güzel olurmuki
Canım ben de hem reaktif hipoglisemi var hem de yeme bozukluğu.... sabah çok erkenden kan şekerimi çok oynatmayacak bir kahvaltı yaptım. dışarı çıktım. ama aradan 4 saat geçince kan şekerim çok düştü. etrafımdaki tek seçenek de simit veya boyozdu. simit yedim. aradan 2-3 saat geçti. hala kan şekerim bir tuhaftı. ben de 1 simit ve 20 zeytin yedim. stres yaptım. gelirken de A101 de kahve dünyasının bütün bademli ve bütün fındıklı çikolatalarında indirim vardı. sanki bana yapmışlar indirimi gibi onlardan aldımSimitler ucusmus havada
Evet canımWuwww yarın mi yani tartı
Emziriyor musunIp atlayınca benim.başıma ağrılar giriyo hiç olmazdım böyle birşey yoksa ip atlamak istiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?