Menüyü begennddiiimmmmmm gramları alırsan mavi don ggiydiririmm sanaOo takımlar kurulmuş harika haydi başlayalım o zaman yeni haftaya
Sabah
Sucuklu yumurta
1 dilim tb
Peynir 3 tane zeytin
Domates salatalık biber
1 tk bal
Ara
2 dilim karpuz
1 galeta
Aksam
2kasik bulgur pilavı üstüne haşlanmış et ama et biraz fazla kaçtı sanırım
Salata ve yoğurt
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 Jou kaptanimmm hayırlı olsun mavi don giydirme kimseye
Tesekkur ederim canim
Amaann yok yok ben almayımMenüyü begennddiiimmmmmm gramları alırsan mavi don ggiydiririmm sana
Olsunn bugün doğum günün senin günündu yarın kaldığın yerden devam . Doğum günüm benim hiç kutlanmiyor niyeyse bu bi yara benim için okullar açılmadan doğmuşum arkadaşlarım bilmez Doğum günümü sadece işte esim annem babam oda özel bise yapmıyorlar. Böyle sizin gibi kutlayanlari görünce mutlu oluyorumO kadar çok mesaj alıntılamışım kiii
Herkesi tebrik ediyorum.
Yeni evime girebildim çook fena yedim bugün
haftasonu gelsin dukanlar.
Tamam canım. Eline sağlıkBuyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın.
Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler)
Her iki takıma başarılar diliyorum.
Pazartesi, takım kaptanları tartı resmini bana atacaklar.
İyi olan kazansın
Masterfit 163.Etap
KIRMIZI TAKIM MAVİ TAKIM _Zeze Kırmızı Takım Kaptanı Jou Mavi Takım Kaptanı Tutku44 @Cicekbocekkaktus zeyneppk @bluegreeneyes 60kiloyum 94bassuk @sibel_84 Purple58 Dil-i bitab @tomrs Ellssa @Ilyusa @Asya89 gibibiseydi @bnnu @Jasminium84 ummhnisa
Afiyet olsun canım_Zeze Ellssa
sabah 11.00
füme etli omlet, 30 gr otlu peynir, söğüş salata, 1 tk şekersiz marmelat, elim kadar siyez-sorgum unlu incecik katmer
ara kahve ve 4 çikolatalı badem
öğlen 14.30
4 adet altınbaşak labneli sandviç bisküvi
ara 17.00
1 adet altınbaşak labneli sandviç bisküvi
12 kuruyemiş, yeşil erik
sütlü filtre kahve
akşam 19.00
3 adet kürdan kebabı
6 yk makarna
2 kepçe koyu cacık
ara 21.30
5 parça kavun, 30 gr beyaz peynir
2 lt su
8000 adım
Kaptanınında senden geri kalmaz.Bi küvet dukan hazırlamam gerek içine girip yatıcam anca paklar beniO kadar çok mesaj alıntılamışım kiii
Herkesi tebrik ediyorum.
Yeni evime girebildim çook fena yedim bugün
haftasonu gelsin dukanlar.
Ay Doğum günün mu yeni yaşın hayırlı olsun sağlık sıhhat getirsin sevdiklerinle doya doya geçir tatlim
İyi ki doğdunnnn canımm musmutlu daha nice güzel yaşların olsun
Doğum günün kutlu olsun canım nice musmutlu yıllara
Doğum günün kutlu olsunsevdiklerin ile nice sağlıklı mutlu senelere
Doğum günün kutlu olsun kaptan
SEVGİLİ MASTERFİT AİLESİ
Bir haftanın daha sonuna geldik. Bu haftanın kazanan takımı Kırmızı Takım oluyooorrrKırmızı takım kaptanım 94bassuk Seni ve takımını tebrik ediyorum. @sibel_84 kaptanım seni ve takımını da tebrik ediyorum. Çok iyi yarıştınız. Çok güzel eksiler çıkardınız.
Bu haftanın kırmızı takım kaptanı KABUL EDERSE İNŞALLAHzeyneppk oluyor. Kendisini tebrik ediyoruz çok güzel bir eksilme ile gelmiş Mavi takım kaptanını seçebilirsin canım
Hepimiz için çok güzel bir hafta olsun. Öpüyorum canlarım
MASTERFİT 162. ETAP
KIRMIZI TAKIM 14.06.2025 20.06.2025 FARK ORAN 94bassuk Kırmızı takım Kaptanı 70,2 70,20 0 0 @Tomriis 66,3 65,65 0,65 0,980 Purple58 99.60 98,60 1 1,004 gibibiseydi 91,3 91,15 0,15 0,164 @Jasminium84 66,25 64,9 1,35 2,037 Jou 68,2 67,3 0,9 1,319 Dil-i bitab 65,1 64,3 0,8 1,228 _Zeze 66,25 64,25 2 3,018 ummhnisa 86,1 85,2 0,9 1,045 TOPLAM ORAN 10,795 MAVİ TAKIM @sibel_84 Mavi Takım Kaptanı 77,6 76,2 1,4 1,804 @Cicekbocekkaktus 76,1 76,2 -0,1 -0,131 @bluegreeneyes 66,2 @Ilyusa 71,8 71.1 0,7 0,974 @Asya89 81,3 80,7 0,6 0,738 Ellssa 72,8 73,5 -0,7 -0,961 60kiloyum 80,4 79,3 1,1 1,368 zeyneppk 75,4 71,7 3,7 4,907 @bnnu 66,6 TOPLAM ORAN 8,699 HAZIRLIK @Beth18 66.20 @Candysisters - @FitFiliz 80.10 @gezegenfeza 81.80 @Gurbettt42 - @Mor Vampirella - Tutku44 89,6 @belmayne 68.50 @Beklenen2 76,5
@94bassuk
ayvayı yemedim aşko sayenizde huzurla doğum günü pastamı yedimAz daha ayvayı yiyecektiii
Teşekkür ederim canım
Teşekkürler canımm
Ödem hepsi
Eline emeğine sağlık canım
94bassuk tebrikler kaptan
bir sürü mesajı alıntıladım ama hepsini aşağıda toplu cevaplayacağım müsaadenizleKilo veren herkesi tebrik ediyorum canlar.
94bassuk seni de ayrıca tebrik ediyorum.
Önümüzdeki hafta daha da bol eksili günlerimiz olsun inşallah deyip yemek hazırlığına geçiyorum.
Benim de hep doğum günüm ya okulun son günlerine denk geliyor ya da tatile girmiş oluyorduk. O zamanlar üzülürdüm bende. Ama şimdi başımı kaldıramıyorum sağolsun arkadaşlardan. Evdekiler sadece iyi dileklerini ilettiler diyette olunca. Kızım ' ' anne ne zaman off günün olucak ona göre pasta alıcaz' diyorOlsunn bugün doğum günün senin günündu yarın kaldığın yerden devam . Doğum günüm benim hiç kutlanmiyor niyeyse bu bi yara benim için okullar açılmadan doğmuşum arkadaşlarım bilmez Doğum günümü sadece işte esim annem babam oda özel bise yapmıyorlar. Böyle sizin gibi kutlayanlari görünce mutlu oluyorum
Yaaa tartı günü genelde böyle oluyor. Olsun amaaa hallederiz allahın izniyleKaptanınında senden geri kalmaz.Bi küvet dukan hazırlamam gerek içine girip yatıcam anca paklar beni
Teşekkürler kaptanım sende çabaladın bu hafta yoğun geçti senin içindeayvayı yemedim aşko sayenizde huzurla doğum günü pastamı yedim
bir sürü mesajı alıntıladım ama hepsini aşağıda toplu cevaplayacağım müsaadenizle
öncelikle güzel kalbiniz, minnoş doğum günü dilekleriniz ve tebrikleriniz için çok teşekkür ederim, hepinizi çok seviyorum.
ummhnisa doğum günün kutlu olsun canım
sonra, TAKIMIMLA GURUR DUYUYORUM DOĞUM GÜNÜMDÜ BAHANESİNE SIĞINIP YEDİKÇE YİYEN SAHTEKAR ADİ KAPTANLARINA RAĞMEN KAZANDILAR, bana bu hediyeyi layık gördünüz sizi seviyom çok
Purple58
@Jasminium84
Jou
Dil-i bitab
_Zeze
ummhnisa
gibibiseydi
@tomrs
tebrikleriniz için teşekkür ederim
Aboo nası laf o gıı
Biz teşekkür ederiz kaptanlığın içinayvayı yemedim aşko sayenizde huzurla doğum günü pastamı yedim
bir sürü mesajı alıntıladım ama hepsini aşağıda toplu cevaplayacağım müsaadenizle
öncelikle güzel kalbiniz, minnoş doğum günü dilekleriniz ve tebrikleriniz için çok teşekkür ederim, hepinizi çok seviyorum.
ummhnisa doğum günün kutlu olsun canım
sonra, TAKIMIMLA GURUR DUYUYORUM DOĞUM GÜNÜMDÜ BAHANESİNE SIĞINIP YEDİKÇE YİYEN SAHTEKAR ADİ KAPTANLARINA RAĞMEN KAZANDILAR, bana bu hediyeyi layık gördünüz sizi seviyom çok
Purple58
@Jasminium84
Jou
Dil-i bitab
_Zeze
ummhnisa
gibibiseydi
@tomrs
tebrikleriniz için teşekkür ederim
ne yedin kaptanımmmKocamı yersem çatlarım
Annemde yaptım ödülümü doya doya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?