Yav sen dünkü yemenin üstüne bide tartildin mi e tabi artmış olman normal canım ama böyle zamanlar da tartilma bence bunlar gerçek kilo artışı değil seni demoralize eder
Merhabalar
Hafta içi aktif olamıyorum geç saatlere kadar masaim oluyor ancak sporuma yediklerime dikkat ediyorum. Hemen bildirimimi yapayım
Geçen hafta: 65.6
Bugün:65.3
Fark:-300 gr
Yüzde: 0.457 Ellssa_ZezeBoncuk2307
Olsunn bugün doğum günün senin günündu yarın kaldığın yerden devam . Doğum günüm benim hiç kutlanmiyor niyeyse bu bi yara benim için okullar açılmadan doğmuşum arkadaşlarım bilmez Doğum günümü sadece işte esim annem babam oda özel bise yapmıyorlar. Böyle sizin gibi kutlayanlari görünce mutlu oluyorum
94bassuk
ve ummhnisa
geçmiş doğum gününüz kutlu olsun.
Başakcim ayrıca geçen hafta kazanan kaptan olduğun için ayrıca kutlarım.
Genel olarak herkes ne güzel kilo vermiş
Jou
beni beni çiçeğini sectigin için teşekkür ederim kilonu da iyi gördüm
Olsunn bugün doğum günün senin günündu yarın kaldığın yerden devam . Doğum günüm benim hiç kutlanmiyor niyeyse bu bi yara benim için okullar açılmadan doğmuşum arkadaşlarım bilmez Doğum günümü sadece işte esim annem babam oda özel bise yapmıyorlar. Böyle sizin gibi kutlayanlari görünce mutlu oluyorum
20 haziran menüm
Sabah 9 da sade kahve ,bir ceviz, iki badem ,bir avuç antepfıstığı, iki lokma tost ,
Öğleden sonra 13 de Komşumda sade kahve , 5 dut,yarim salatalık,yarim domates tuzladım,
Kankimde diyette canım kankim,ahretlim
Akşam a doğru 16 da 3 sıkım tarhana ,bolca karpuz yedim
18 de çocuklarla karne kutlamaya çıktık
Bir döner, bolca acı turşu yedimhem bagirsaklarimi çalıştırir dedim hem de çok
severim
Akşam 9 bin adım atıldı EllssaBoncuk2307Jou
Yav sen dünkü yemenin üstüne bide tartildin mi e tabi artmış olman normal canım ama böyle zamanlar da tartilma bence bunlar gerçek kilo artışı değil seni demoralize eder
Bn tartı bildirimi yapmayı unutmuşum ya cumayı neyse yapayım maalesef çok artidayim
76.5 sonra 77.3 bugünde 78.3 gruplar kurulmuş bn hazirlikta kalayım bu hafta yine gruplara girecektim de bildirim yapmayı unutmuşum EllssaBoncuk2307