Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydınnn 1 hafta zorla verdiğim kilonun 2 katını tekrar almış olarak uyandım bu sabah. Gözümü açar açmaz yeşil çayımı demledim.
Yav sen dünkü yemenin üstüne bide tartildin mi e tabi artmış olman normal canım ama böyle zamanlar da tartilma bence bunlar gerçek kilo artışı değil seni demoralize eder

Merhabalar
Hafta içi aktif olamıyorum geç saatlere kadar masaim oluyor ancak sporuma yediklerime dikkat ediyorum. Hemen bildirimimi yapayım
Geçen hafta: 65.6
Bugün:65.3
Fark:-300 gr
Yüzde: 0.457
Ellssa _Zeze Boncuk2307

hemen doğum gününü söyle ne zaman
Ooo dogum günün kutlu olsun canım benimm
teşekkür ederimmm
canım benim teşekkür ederim

canımmmmm ne zaman
burda 3 gün 3 gece kutlayalımmm

en güzel arkadaş beraber diyete girdiğin arkadaş çok sanslısın

Yav sen dünkü yemenin üstüne bide tartildin mi e tabi artmış olman normal canım ama böyle zamanlar da tartilma bence bunlar gerçek kilo artışı değil seni demoralize eder
Sabah öyle bi parmaklarım şişmiş ki anlatamam onu görünce bi tartıldım ki bugün de azıtmayayım

Bn tartı bildirimi yapmayı unutmuşum ya cumayı neyse yapayım maalesef çok artidayim

76.5 sonra 77.3 bugünde 78.3 gruplar kurulmuş bn hazirlikta kalayım bu hafta yine gruplara girecektim de bildirim yapmayı unutmuşum
Ellssa Boncuk2307

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…