Yav sen dünkü yemenin üstüne bide tartildin mi e tabi artmış olman normal canım ama böyle zamanlar da tartilma bence bunlar gerçek kilo artışı değil seni demoralize ederGünaydınnn 1 hafta zorla verdiğim kilonun 2 katını tekrar almış olarak uyandım bu sabah. Gözümü açar açmaz yeşil çayımı demledim.
Malesef duymadımDuyduk duymadık demeyin arkadaşlar
Müthiş yeni değişimi duyuruyorummmmm
Tartı günümüz değişmiştir..
Tartı günü Cuma
Ara tartısı Pazartesi olmuştur
hemen doğum gününü söyle ne zamanOlsunn bugün doğum günün senin günündu yarın kaldığın yerden devam . Doğum günüm benim hiç kutlanmiyor niyeyse bu bi yara benim için okullar açılmadan doğmuşum arkadaşlarım bilmez Doğum günümü sadece işte esim annem babam oda özel bise yapmıyorlar. Böyle sizin gibi kutlayanlari görünce mutlu oluyorum
teşekkür ederimmmOoo dogum günün kutlu olsun canım benimm
canım benim teşekkür ederim
canımmmmm ne zamanOlsunn bugün doğum günün senin günündu yarın kaldığın yerden devam . Doğum günüm benim hiç kutlanmiyor niyeyse bu bi yara benim için okullar açılmadan doğmuşum arkadaşlarım bilmez Doğum günümü sadece işte esim annem babam oda özel bise yapmıyorlar. Böyle sizin gibi kutlayanlari görünce mutlu oluyorum
en güzel arkadaş beraber diyete girdiğin arkadaş20 haziran menüm
Sabah 9 da sade kahve ,bir ceviz, iki badem ,bir avuç antepfıstığı, iki lokma tost ,
Öğleden sonra 13 de Komşumda sade kahve , 5 dut,yarim salatalık,yarim domates tuzladım,
Kankimde diyettecanım kankim,ahretlim
Akşam a doğru 16 da 3 sıkım tarhana ,bolca karpuz yedim
18 de çocuklarla karne kutlamaya çıktık
Bir döner, bolca acı turşu yedimhem bagirsaklarimi çalıştırir dedim hem de çok
severim
Akşam 9 bin adım atıldı
Ellssa Boncuk2307 Jou
hemen doğum gününü söyle ne zaman
teşekkür ederimmm
canım benim teşekkür ederim
Ah canlarım sagolun daha çok var Eylül de 5 Eylülcanımmmmm ne zaman
burda 3 gün 3 gece kutlayalımmm
aboowww kız sen ne diyooonnnKarsı takım bir işe yaramazz
aaa benim oğlumda 3 Eylül 2 yaşına girecekAh canlarım sagolun daha çok var Eylül de 5 Eylül
Sabah öyle bi parmaklarım şişmiş ki anlatamam onu görünce bi tartıldım ki bugün de azıtmayayımYav sen dünkü yemenin üstüne bide tartildin mi e tabi artmış olman normal canım ama böyle zamanlar da tartilma bence bunlar gerçek kilo artışı değil seni demoralize eder
Ekle bni kaptanım hunharca kilo alıyorum ortalıkta
Tabi tabii görücceezzzaboowww kız sen ne diyooonnn
pazartesiye güzel eksilerimizi gördügünde
azcık sabr tatlımm
Ben diyim 36 sen 29.5 anlaaaa benim oğlumda 3 Eylül 2 yaşına girecek
sen kaç yasına gireceksin
Cok geçmiş olsun canim ya bana da doktor fıtık dedi geçen hafta çok fena bise Allah şifa versinMerhaba kızlar geçmiş bayram için gelemedim nasılsınız
Bende bel fıtığı çıktı hayat kalitem baya düştü. Bugün biraz daha iyiyim.
Ağrı kesicilerle gün dolduruyorum. Doktor raporda vermedi.
Kilomda aldı başını gidiyor. Dün istemeden de olsa yeni pantolon almak zorunda kaldım
Umarım sizin ilerlemeler çok daha guzeldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?