• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hayırdır canimm kötü birse yoktur inşallah

Yaaaa noldu bebeğimmmm

cumartesi sabah küçük bir cinnet geçirdim :KK22:
küçücük bi sprite şişesinden büyük kavga çıktı eşimle
uzun zamandır ona çok sinirliydim, patlama yaşadım ve olay saçma sapan yerlere gitti eşim tarafından :(

neyseki dün akşam bu bahaneyle içimdeki herşeyi olmasa da büyük kısmını döktüm ona, bakalım bundan sonra ne bekliyor bizi
şu an daha iyiyim ama, haftasonum berbat geçti ne yazık ki, ama en azından birşeyleri konuşabildik bu sayede

uzun zamandır ona çok sinirliydim, patlama yaşadım ve olay saçma sapan yerlere gitti eşim tarafından :(

neyseki dün akşam bu bahaneyle içimdeki herşeyi olmasa da büyük kısmını döktüm ona, bakalım bundan sonra ne bekliyor bizi
şu an daha iyiyim ama, haftasonum berbat geçti ne yazık ki, ama en azından birşeyleri konuşabildik bu sayede
gök gürleyip yağmur yağdıktan sonra tertemiz gökyüzü çıkar karşımıza ..
Bazen bu gibi durumlar olmasa bazı konular acılmıyor kapatılıyor
Saygı sevgi cercevesinde konuşulduysa hersey daha da guzel olur insa canım

Ooo tebrikler canım harikasınn🤩

Teşekkür ederim canım ❤️

Yok canım foto gerekmiyor. Tebrikler 😘

cimriyimdir ben öyle kolay kolay veremiyom :KK53: :süslü:

Tebrikler kuzu 🤩🤩🤩

Afiyet olsum canım🌹 yumurta az değilmi
kolay kolay veremiyorum deme canım :confused:verdikce veriyorum sağlıgıma kavuşuyorum
hedefledigim kiloya kolayca ulasırım de :KK33::KK68::KK70:

Olacağı varsa oluyor ve hayırlısıyla olsun inşaallahhh hepimizin bu durumlarda oluyor ama söylemen daha iiyi olmus sen içine attıkça kendine yapmış olurdun hasta olanda sen oluyorsun sonra için rahat etmiş ohhh kocanda seni seviyor ve anlayışla karşılayacağını düşünüyorum

Canım öğünlerin karb

Afiyet olsun canım öğünlerin karbonhidrat ağırlıklı olmuş.
Akşam çok geç olmuş
Kıymalı pide yerine salata tarzı yapsaydın hafif olurdu dengelemiş olurdun.
Neyse moral bozmuyoruz bu gün çok daha enerjik devam edeceğiz🥰
Bu dünden önceki menümdü dünküne de baksaydın keşkem🤪

günaydınlarrr,
cuma:70.20
bugün:71 :duduk:

Jou Jou
Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
Anam bugün tartı günümüymüş unutmuşum sen yazmasan Allah'tan daha yemedim🤣
kaptanın kızmasın diye ex kaptanı mı etiketledinnn kuşum kıymalı pidelere hskjsd arada oluyo böyle şeyler pideyi nerde yediğine göre değişir kızma seviyesi :P

mesela ben her tatil dönüşü konyada bi etli ekmek yemezsem rahat edemem gecenin 4 ü de olsa onu yerim :D
Çok özel bi yerde yemedim ama neyse :sus:

gök gürleyip yağmur yağdıktan sonra tertemiz gökyüzü çıkar karşımıza ..
Bazen bu gibi durumlar olmasa bazı konular acılmıyor kapatılıyor
Saygı sevgi cercevesinde konuşulduysa hersey daha da guzel olur insa canım
inşallah canımm :KK68:

ilk kavgamızda biraz kötü konuşmalar oldu ne yazık ki :(
ama evet dediğin gibi dün akşam konuşurken en azından birbirimizi daha iyi anladığımızı düşünüyorum
çünkü benim son zamanlarımdaki gerginliğimi o da bambaşka birşeye yormuş :(

Olacağı varsa oluyor ve hayırlısıyla olsun inşaallahhh hepimizin bu durumlarda oluyor ama söylemen daha iiyi olmus sen içine attıkça kendine yapmış olurdun hasta olanda sen oluyorsun sonra için rahat etmiş ohhh kocanda seni seviyor ve anlayışla karşılayacağını düşünüyorum
inşallah canımm teşekkürler :KK68:

Günaydın
Helloooo ballı lokmalarrr 🥰🥰🥰 ben geldim. Çok merak etmişsiniz tek tek okuya okuya geldim mesajları. Bayramda bir hasta olduk ki ana oğul bir de annem sormayın korona olduk, böyle bir şey olamaz, iki gün önce döndüm evime. Bugün de eşime bulaştı. Anca girebildim. Eğer izniniz rızanız olursa görevlerimi tekrar sahiplenmek istiyorum 🫶 kaptanım Ellssa Ellssa iznin olursa.
Hoşgeldin canım
çok geçmiş olsun bol vitamin almaya çalış

_Zeze _Zeze Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 1000017916.webp

Eklentiler

• 1000005471.webp
    1000005471.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 1
  • 1000005472.webp
    1000005472.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 2
  • 1000005473.webp
    1000005473.webp