Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ay benim dünki diyet dışımın nedeni meğer regl olcak olmammış. Bu sabah oldum. Dün de meyve topları falan yemiştim. Ya niyet etsen ne , kadın hormonları başta yoluna taş koyuyor biz sadece kiloyla değil hormonlarla da savaşıyoruz.

Kaptanım ummhnisa yı da ekler misin takımına

Kaptanım ummhnisa yı değil L Lotus13 u ekler misin takımına birde beni yazmayı unutmuşsun

Teşekkürler kaptişim
Süprizle sonlanacaktr ya kırmızı ya mavi kızcelerimin performansına bağlı
oncelik kendimizi yenmek
turuncu olmus o kalp hic beğenmedim

evet bütün meselede o kaptanım kendimizi yenmek ..
insan boğazına yenik düşüyor birsey olmaz iki taneden deyip hoop yiyiruz
eritmeyince gece kilo olarak vucut depoluyor

Dr Ayşegul Çoruhlunun askeriyim ben bilir misin onu

çok iyi ya mükemmel anlatımı var kitaplarinın hepsini okudum biyokimya severim bide ben
Sen beim yerime yersin asko yemiş gibi olurum
yemicem çok güzel koktular ama yemicem
pazartesi eksi görmek istiyorum
Denemedim ama deneyeyim severim büyük ihtimalle
dene harika birsey
İşte bak kaptan gazı diye bir şey var belliki
canımm benim
evet ya o dönem yaklaştımı bilincli olup saglıklı tatlı tarifleri falan yemek hazırlamak lazım
Kaptanım ummhnisa yı da ekler misin takımına
tamam kaptanım

İyi akşamlar mavi takım inşallah bu hafta başaracağız
tomrs kaptanicem

Sabah 7.00
Karpuz peynir

10.30 kahvaltı
1 dilim Peynir
8 Zeytin
1 domates
1 dilim ekmek
1 tk reçel

13.30 ara öğün
Kahve+ maden suyu
6 tane üzüm

17.00
5-6 yk taze fasülye
3 YK bulgur pilavı

2.5 lt su
1.5 saat yüzme
Ellssa Boncuk2307

Azıcık sıvışın kızlaarrr ummhnisa da bizimle tatlım yukardakilerdeki oku seni yakından takip eden ortin benim

Azıcık sıvışın kızlaarrr ummhnisa da bizimle tatlım yukardakilerdeki oku seni yakından takip eden ortin benim
Eyvah eyvahhh yarın için arkadaşlarla gün tabağından piknik yapacaktık. Şimdi korkudan tek öğün yapacağım mecbur.
Canım benim hedefim sabit gelmek
Cumayada 82 yi ucundan görmek

Kırmız kalp siyah oluyo bende turuncu yakın ya onu yaptim ayşegül çoruh bilmem ama bir bakayım arastirayim elmam yoktu mizle denedim denicem kesin

Inşallah tatlım dikkatli olmamız lazım özellikle cisli yiyeceklerde harikasın canm menü ve spor mukemmel

Eyvah eyvahhh yarın için arkadaşlarla gün tabağından piknik yapacaktık. Şimdi korkudan tek öğün yapacağım mecbur.

Canım benim hedefim sabit gelmek
Cumayada 82 yi ucundan görmek
canımmm benimmm guzel ortim yarin benimde piknigim var kahvaltili ama elimden geleni yapacgim

Ne gün biter ne oturma ne piknik
dengelememiz lazım tatlımm
inan bunu önce kendi nefsime söyluyorum çünkü piknikelrde oturmalarda fazla porsiyon yiyorum ama sonrası üzüntü oluyor

cuma hedefini pazartesi gordükten sonra alıriz tatlım

Eller,ne sağlık canım
Bunu çok beğendim biz de yapalım tomrs kaptanım.
Ya birde aylık hedeflerimizi alan Mthn83 şekerimiz vardı. Nerdesin canım özlendin haberin olsun

Eller,ne sağlık canım

Bunu çok beğendim biz de yapalım tomrs kaptanım.
Ya birde aylık hedeflerimizi alan Mthn83 şekerimiz vardı. Nerdesin canım özlendin haberin olsun
Tammdr kaptanicem aksama hazirlarim bugün erkn yürüse cikacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…