KaptanımSevgili Kırmızı Takım bu hafta birlikte 6 kişiyiz
Elimizdn geleni yapalım ter içinde kalıp ohhh bugunde spor yaptımmm mutlu oldum diyebilelim...
Gecen haftatomrs kaptana yenildim bu hafta yenelimmmm hep birlikteeee lutfeeennnnn
herkesten cuma hedefi degil pazartesi hedefi istiyorumbu iste ne kadar ciddi oldugumuzu kendimize gosterelim
Ne kadar istekli oldugumuzu kendimize gosterelim
-300 mu -600 mu eger odemli oldugumuzu hissediyorsak -1kg ya kadar bile niyetlenebiliriz Yeter ki istekli olalım..
sular kontrol edilsin yag yakıcı caylar hazirlansınbugun cumartesi saat olmus 14.00 coktan başladık bile haydiii kızlaarr
armin83
Dil-i bitab
Azmet5255
bluegreeneyes
Boncuk2307
D Deltavealfa
bu sıralamaya göre herkes bir altındaki kişiden bizzat sorumlu ortisi kankisi yakın takipçisi kuyrugu tutan kişidir haberiniz olsun
Delta ve alfa senin altında ben varım Armin senide ben yakin takipteyim
Benim bugun kızımın kursuna elmali kurabiye yapmam lazım .Yarın arkadaslarımizla piknigimiz var ona hazirlik yapmam lazım . Eşim domates almıs sos yapicaz yarın. Camaşırları hallediyorum bir yandan çarşmba tatile gidiyruz.olsun hareket spor güclendirir zinde tutar
Yinede hergün spor yapacagima kendime ve sonra sizlere söz veriyorum
Herseye ragmen -500gr diyorum niyetleniyorum olacak inanıyorum
hepinizi yanaklarınizdan öper pazartesi hedeflerinizi beklerimm
Kaptanım
MAVI TAKIM
Selam canlar im yeni bir hafta bizleri bekliyor
sevgili mavişlerim sizden ricam buraya sık sık uğramanız iletişim içinde olmamız
Istediğimizi almamız için mücadele etmemiz yılmadan azimle ve süreklilik arz ederek devam etmemiz
azimle ..... taşı deler ,derleraf buyurun böyle bir deyim vardi yani azmedersek başarırız sizlere güveniyorum mavislerim
Hepinizden ricam menü ve sporlarınızı düzenli şekilde bildirmeniz ve menülerimizi yorumlamaniz
Evet en önemlisi
akşam menumuzu erken saate almak,
akşam ustu astirmaliklardan uzak durmak
,misafirlikte ikramları kibarca reddetmek,
Iki öğün arası 4 saat olacak şekilde ayarlamak
Dengeli beslenmek,
Karbonhidratları günün ilk saatleri de tüketmek
Yapabiliyorsak Tam buğday ekmek tercih etmek
bünyemize yetecek kadar suyumuzu içmek
elimizden geldiğince spor yapmak
Tabiki sizlerde daha bilirsiniz fistikimlar ,hatırlatma sadece
Pesinizdeyim tek tek takipte olacağım
Öncelik olarak rakibimiz kendimiz sonra karşı takımdırTutku44
B Beklenen2
FitFiliz
P pocoyoo
@sibel_84
lologuny
ummhnisa
Tamm kaptanımHayır ekleme canım. Kırmızı takıma alındı
Tamm hemen düzenliyorum, teşekkür ederim
turuncu olmus o kalp hic beğenmedimTeşekkürler kaptişim
Süprizle sonlanacaktr ya kırmızı ya mavikızcelerimin performansına bağlı
oncelik kendimizi yenmek
yemicemSen beim yerime yersin asko yemiş gibi olurum
dene harika birseyDenemedim ama deneyeyim severim büyük ihtimalle
İşte bakkaptan gazı diye bir şey var belliki
evet ya o dönem yaklaştımı bilincli olup saglıklı tatlı tarifleri falan yemek hazırlamak lazımAy benim dünki diyet dışımın nedeni meğer regl olcak olmammış. Bu sabah oldum. Dün de meyve topları falan yemiştim. Ya niyet etsen ne , kadın hormonları başta yoluna taş koyuyorbiz sadece kiloyla değil hormonlarla da savaşıyoruz.
tamam kaptanımKaptanımummhnisa yı da ekler misin takımına
Azıcık sıvışın kızlaarrrSevgili Kırmızı Takım bu hafta birlikte 6 kişiyiz
Elimizdn geleni yapalım ter içinde kalıp ohhh bugunde spor yaptımmm mutlu oldum diyebilelim...
Gecen haftatomrs kaptana yenildim bu hafta yenelimmmm hep birlikteeee lutfeeennnnn
herkesten cuma hedefi degil pazartesi hedefi istiyorumbu iste ne kadar ciddi oldugumuzu kendimize gosterelim
Ne kadar istekli oldugumuzu kendimize gosterelim
-300 mu -600 mu eger odemli oldugumuzu hissediyorsak -1kg ya kadar bile niyetlenebiliriz Yeter ki istekli olalım..
sular kontrol edilsin yag yakıcı caylar hazirlansınbugun cumartesi saat olmus 14.00 coktan başladık bile haydiii kızlaarr
armin83
Dil-i bitab
Azmet5255
bluegreeneyes
Boncuk2307
D Deltavealfa
bu sıralamaya göre herkes bir altındaki kişiden bizzat sorumlu ortisi kankisi yakın takipçisi kuyrugu tutan kişidir haberiniz olsun
Delta ve alfa senin altında ben varım Armin senide ben yakin takipteyim
Benim bugun kızımın kursuna elmali kurabiye yapmam lazım .Yarın arkadaslarımizla piknigimiz var ona hazirlik yapmam lazım . Eşim domates almıs sos yapicaz yarın. Camaşırları hallediyorum bir yandan çarşmba tatile gidiyruz.olsun hareket spor güclendirir zinde tutar
Yinede hergün spor yapacagima kendime ve sonra sizlere söz veriyorum
Herseye ragmen -500gr diyorum niyetleniyorum olacak inanıyorum
hepinizi yanaklarınizdan öper pazartesi hedeflerinizi beklerimm
Eyvah eyvahhh yarın için arkadaşlarla gün tabağından piknik yapacaktık. Şimdi korkudan tek öğün yapacağım mecbur.Azıcık sıvışın kızlaarrrummhnisa da bizimle tatlım yukardakilerdeki oku seni yakından takip eden ortin benim
Canım benim hedefim sabit gelmekEki Görüntüle 3619387
haydi alalım pazartesi hedeflerini
armin83
Dil-i bitab
Azmet5255
bluegreeneyes
Boncuk2307
D Deltavealfa
ummhnisa
Kırmız kalp siyah oluyo bende turuncu yakın ya onu yaptimturuncu olmus o kalp hic beğenmedim
evet bütün meselede o kaptanım kendimizi yenmek ..
insan boğazına yenik düşüyor birsey olmaz iki taneden deyip hoop yiyiruz
eritmeyince gece kilo olarak vucut depoluyor
Dr Ayşegul Çoruhlunun askeriyim ben bilir misin onu
çok iyi ya mükemmel anlatımı var kitaplarinın hepsini okudum biyokimya severim bide ben
yemicemçok güzel koktular ama yemicem
pazartesi eksi görmek istiyorum
dene harika birsey
canımm benim
evet ya o dönem yaklaştımı bilincli olup saglıklı tatlı tarifleri falan yemek hazırlamak lazım
tamam kaptanım
Inşallah tatlım dikkatli olmamız lazım özellikle cisli yiyeceklerdeİyi akşamlar mavi takım inşallah bu hafta başaracağız
tomrs kaptanicem
Sabah 7.00
Karpuz peynir
10.30 kahvaltı
1 dilim Peynir
8 Zeytin
1 domates
1 dilim ekmek
1 tk reçel
13.30 ara öğün
Kahve+ maden suyu
6 tane üzüm
17.00
5-6 yk taze fasülye
3 YK bulgur pilavı
2.5 lt su
1.5 saat yüzme
Ellssa Boncuk2307
canımmm benimmm guzel ortim yarin benimde piknigim var kahvaltili ama elimden geleni yapacgimEyvah eyvahhh yarın için arkadaşlarla gün tabağından piknik yapacaktık. Şimdi korkudan tek öğün yapacağım mecbur.
Canım benim hedefim sabit gelmek
Cumayada 82 yi ucundan görmek
Vuvu ayrıntılı çalışma varmış burdaEki Görüntüle 3619387
armin83
Dil-i bitab
Azmet5255
bluegreeneyes
Boncuk2307
D Deltavealfa
ummhnisa
LİG SIRALAMASI
50'LER LİGİ KİLO armin83 56.90
60'LAR LİGİ KİLO 70'LER LİGİ KİLO bluegreeneyes 63.55 Azmet5255 70.40 Dil-i bitab 63.80 Ellssa 73.30 tomrs 64.20 B Beklenen2 75.95 D Deltavealfa 69.95 sibel_84 77.45 FitFiliz 78.80 Boncuk2307 79.05
Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin can ablalarım, ŞİMDİDEN KUSURUMA BAKMAYIN
Lig tablosu etap sonunda (18.07.2025) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır. Aynı kiloda olma durumunda önce yüzde oranına bakılmaktadır.
Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim
Eller,ne sağlık canımDEĞİŞİKLİK İSTEYEN OLURSA SÖYLEYİN TAKIMLAR KURULMADAN DEĞİŞTİRELİM.
- Tartı bildirimi atmayan kişiler hazırlık kısmına alındı. Bildirim yaptıktan sonra takımlara dahil olabilirsiniz canlar.
MASTERFİT 166. ETAP Yarışmacı Listesiarmin83 Azmet5255 B Beklenen2 bluegreeneyes Boncuk2307 D Deltavealfa Dil-i bitab Ellssa FitFiliz lologuny P pocoyoo sibel_84 tomrs Tutku44 ummhnisa HAZIRLIK @bnnu @Jasminium84 @Jou Lotus1234 @Purple58 @zeyneppk
Bunu çok beğendim biz de yapalımEki Görüntüle 3619387
armin83
Dil-i bitab
Azmet5255
bluegreeneyes
Boncuk2307
D Deltavealfa
ummhnisa
Afiyet olsun ,vay vay kilo vermede hizlanilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?