Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canm hosgeldin sen yokken neler neler oldu olsun yetişmişsin mavislerim kazandi insallah haftaya da sans bizden yana olur mavi uğur getirdi kızımın rengi bende acayip gaza geldim tatlim
Gunaydin kaptanparem, senin emeklerini de göz arrdi etmemek lazım teşekkürlerr,
+ yine yeneriz benim inancım tam
Bu hafta spora gidebilirim gibi duruyor en azından
Kızın mi var seniinn? Ne güzel insanın kızı olması di mi benim de iki tane var 15-12 yaşlarında en sevdiği rengi sordum şimdi küçük olan yanımda (değişiyor da sevdigi renkler, ya gidip kırmızı dedi )

Kaptanım pazartesi hedef 63.3 yazalım
bluegreeneyes gözüm seni arıyor tatlım nerdesin

o mukemmel sporlarinı bize goster özledik
Şekersiz 21 gün yapmaya niyetlendim son 2 gün kaldı kaptanım güzel gidiyorum misafir ağırlama yoğunluğundan spor yapamıyorum ama ip felan bişeyler ekleyecem dün sabah öğle akşam üç tur misafir vardı bu gün de akşam gelecekler var ona hazırlık yapıyorum

18 temmuz cuma menü
10.30 4 kaşıl menemen, yarım avakado, yeşillik, 2 karabuğday patlaağı
14.00 1 kuru incir 1 tk tahin
18.30 4 kaşık tavuk döner, 1 kase salata
3 lt su 8.300 adım

19 temmuz cumartesi menü
11.00 4-5 kaşık menemen, 1 yumurta ile salata, yarım avakado, 1 dilim su böreği
15.30 1 yeşil elma
19.00 1 kase bezelye, 3 kaşık basmati pilav, 3 kaşık kavurma, 1 kase cacık, salata
21.00 10 tane çiğ kabak çekirdeği
3 lt su 4.400 adım
Ellssa Boncuk2307 Tutku44

Teşekkür ederim sabahın 5 inde kalkiyom diyim,bebelerde biraz büyüttüm onun rahatlığıyla akşamına da cikiyom ama direnç sağlıyor eksilme olmuyor oy oy

Afiyet olsun tatlım çok iyi Menün, menü saatlerinde belirt tatlım olur mu

Afiyet olsun tatlım ,dürüm karbonhidrat olarak fazla olmuş ama sebeplerini şöylemissin toparlarsın diye düşünüyorum tatlım, sana güveniyorum

Günaydın teşekkür ederim tatlım gidebilirsen mutlaka git canm sporuna iyi geliyor, inşallah yeneriz sabırsızlıkla bekliyorum evet iki kızım var 12 olacak diğeri 8 olacak ,biri mavi ci diğerinde de degisiyor
maşallah Allahım bagislasin yavrucaklarini

Benim yoğunluk bugünden itibaren azalıyor.
Ve büyük bir karar alıp yarın İsveç diyetine basliyorum. Eşlik etmek isteyen var mı? Ağustos 23 de marasta olmam lazım ve hiç de olmazsa beş kilo vermiş olmam gerekli.

Hoşgeldin tatlim , bir ay in var, isveç diyetini ayrıntılı olarak bilmiyorum ama bol proteinli sanırım hemşehri ben takılırım sana

19 temmuz menü
Kahvaltı 3 yk kuymak domates salatalık peynir yarım simit yarım h yumurta çay
Ara soğuk kahve yerfıstığı 15 adet 2 ceviz
Akşam 4 yk pilav bir kâse susuz taze fasulye bir bardak ayran
Su 2.5 litre
Ellssa Boncuk2307 Tutku44

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…