Sağol canım bu hafta ikimizin hedefi en az hasarla dönmek olsun. Biribirimize kqrşı bir sorumluluk alırsak az da olsa dikkat ederiz diye düşünüyorumAllah kolaylık versin inşallah. Taşınmak zor , yerleşmek ayrı zor . Kolay gelsin şimdiden. Bizim de düğünler var. Güneydoğu mutfağına girip de kilo almadan dönersem kendimi tebrik edeceğim
Eline sağlık boncukcumSEVGİLİ MASTERFİT AİLESİİ
Bir haftanın daha sonuna geldik bu haftanın spor yarışı kazananı
tomrs oluyooorr veee hem kendine hem takımına +1 puan kazandırıyor. Bizden de 1adet ETİ KARAM GURME kazanıyor (istediğin çikilatayla değiştirebilirsin şekerim) azminden dolayı tebrik ediyoruz. Pembe şerit eksiksiz menü paylaşımını belirtiyor canımlar
Birkaç haftadır hep tomrs abla kazanıyor. Azmedersek hepimiz yapabiliriz canlar.
Eki Görüntüle 3621968
Bu haftanın kazanan takımı KIRMIZI TAKIM oluyooorrrKIRMIZI takım kaptanım Tutku44 Seni ve takımımızı tebrik ediyorum. @tomrs kaptanım seni ve takımını da tebrik ediyorum. Geçen hafta sen kazanmıştın bu hafta biz kazandık ödeştikk.
Çoğunlukla harika eksiler var, hepinizi tebrik ediyorum
Bu haftanın kırmızı kaptanı kabul edersetomrs oluyor. (yine yeniden kabul etmezsen anlarız). Mavi takım kaptanını seçebilirsin. Eğer kabul etmezse sırada D Deltavealfa var.
Öpüyorum sizii
Masterfit 166.Etap
KIRMIZI TAKIM 18.07.2025 25.07.2025 FARK ORAN Tutku44 Kırmızı Takım Kaptanı 88.20 87.80 -0.400 0.453 armin83 56.90 56.30 -0.600 1.054 Azmet5255 70.40 70.25 -0.150 0.213 bluegreeneyes 63.55 63.45 -0.100 0.157 Boncuk2307 79.05 78.80 -0.250 0.316 lologuny 80.00 - - 0 Dil-i bitab 63.80 - - 0 ummhnisa 83.90 83.10 -0.800 0.953 TOPLAM ORAN 0.393 MAVİ TAKIM tomrs Mavi Takım Kaptanı 64.20 63.75 -0.450 0.700 + 1 = 1.700 Ellssa 73.30 - 0 B Beklenen2 75.95 77.30 +1.350 -1.711 FitFiliz 78.80 79.60 +0.800 -1.015 P pocoyoo 84.40 83.80 -0.600 0.710 sibel_84 77.45 77.45 0 0 D Deltavealfa 69.95 68.70 -0.750 1.072 Lotus1234 102.50 102.60 +0.100 -0.097 TOPLAM ORAN 0.082 HAZIRLIK @bnnu 65.30
mesela günde iki kere yiyeceksen; senin kilona göre öğle aranda 10 kuruyemiş, akşam aranda 2 ceviz olabilir ya da ceviz yerine yarım çay bardağı çekirdek. ben öğle aramda yanında salatalık ya da havuç falan da yiyorum. o zaman yetiyor.Teşekkür ederim kiloya göre miktar ne kadar miktar düşüyor acaba , ben bugün sabah 2 badem bir ceviz yedim arada 15 yakın taneçiğ fıstık yedim 63 kusur kilodayım yeterlimidir , bugün de serbest gün mu yapsam diyom tarhana firik ve bolca çerez of ama zaman da çok olur
toparlarsın canım üzülmeKızlar çok kötüyüm
Tartı da yok resmi deBoncuk2307
Kusura bakmayın ne olur
Listelere girmeyeyim boncukum
Allah kolaylık versin. topla, yerleştir yorucu iş. inşallah kolaylıkla tamamlarsınızVeririz tabi ki canım isteyelim yeter. Ben 1hafta ara vericem yarın nakliye gelecek taşınıcam artık bi de regli olucam 1 hafta sonra sen beni yakalar geçersin bile bu süreçte
Tamm canm çok teşekkür ederimmesela günde iki kere yiyeceksen; senin kilona göre öğle aranda 10 kuruyemiş, akşam aranda 2 ceviz olabilir ya da ceviz yerine yarım çay bardağı çekirdek. ben öğle aramda yanında salatalık ya da havuç falan da yiyorum. o zaman yetiyor.
Kolay gelsinşimdi ütü masasını salona getireceğim ve klima eşliğinde azar azar ütülemeye başlayacağım
sağlıcakla taşın yerleş canımVeririz tabi ki canım isteyelim yeter. Ben 1hafta ara vericem yarın nakliye gelecek taşınıcam artık bi de regli olucam 1 hafta sonra sen beni yakalar geçersin bile bu süreçte
evet canımmmÇok Teşekkür ederimBoncuk2307 eline emeğine sağlık bu hafata yoğun değilim alabilirim , Tutku44 kaptanım tebrik ediyorum bu hafta dengelestik sizinle yarışmak güzeldi tatlım
sagol canım benimSağol canım bu hafta ikimizin hedefi en az hasarla dönmek olsun. Biribirimize kqrşı bir sorumluluk alırsak az da olsa dikkat ederiz diye düşünüyorum
Eline sağlık boncukcum
Tebrik ediyorumTutku44 kaptanımı ve tüm arkadaşlarımı
Haahah harikasın,Kizlar herkese selamlar, ben yeni uyandim aramizda 10 saat fark var.Birazdan tartilip , ilk tarti fotografimi yukleyecegim.Ben tarti bildirimlerini birgun onceden yapabilirim.Persembe ve pazar olabilir eger daha uygun olacaksa.
Kilo veren herkesi tebrik ederim.Kilo veremeyenlerde eminim onumuzdeki hafta guzel eksiler gorurler.
Tasinan bir arkadas var sanirim kolayliklar diliyorum.
Sehir disina , tatile vs gidecek arkadaslara da iyi eglenceler.(Henuz isimleri aklimda tutamiyorum kusura bakmayin)
Olur canmtomrs kabul ediyor musun yani kaptanlığı ablacım??
Tamamdir kaptanim, oyle yapayim ben, pazar ve persembe aksamlari atayim tarti fotograflarini.Haahah harikasın,hoşgeldin aramıza. Sen nasıl rahat edeceksen öyle at ablacım, pazar ve perşembe akşamları atarsan da bir şey fark etmez nasılsa aynı hesap oluyor. Ben kaydederim o akşamlar karışıklık olmaz. Tabi sen bilirsin yine de
MASTERFİT 166. ETAP Yarışmacı Listesi |
|
|
|
|
D Deltavealfa |
|
|
|
|
|
|
HAZIRLIK |
@bnnu |
B Beklenen2 |
|
|
P pocoyoo |
|
Gazan mübarek ola, birlikte nice kilolar verelim.Tamamdir kaptanim, oyle yapayim ben, pazar ve persembe aksamlari atayim tarti fotograflarini.
Diyetin ilk gunu heyecanliyim umarim boyle devam eder.
En zoru bikmadan , bunalmadan hedefe kadar devam edecek istikrari gostermek bence diyette.O zaman gazam mubarek olsun.
Ses yapmamak icin ebeveyn banyosuna gitmedim, esim uyanir uyanmaz tarti fotosu atacagim.Gazan mübarek ola, birlikte nice kilolar verelim.Bugün tartı bildirimi atacak mısın peki ?
sağol canım. ütünün 2/3 ü tamamlandı çok şükür. darısı kalan 1/3 eKolay gelsin
Sağol canımtoparlarsın canım üzülme
Allah kolaylık versin. topla, yerleştir yorucu iş. inşallah kolaylıkla tamamlarsınız
Sağol canım taşınacağım inşallah. Hangi ülkedesin canım. Baya saat farkı varmışKizlar herkese selamlar, ben yeni uyandim aramizda 10 saat fark var.Birazdan tartilip , ilk tarti fotografimi yukleyecegim.Ben tarti bildirimlerini birgun onceden yapabilirim.Persembe ve pazar olabilir eger daha uygun olacaksa.
Kilo veren herkesi tebrik ederim.Kilo veremeyenlerde eminim onumuzdeki hafta guzel eksiler gorurler.
Tasinan bir arkadas var sanirim kolayliklar diliyorum.
Sehir disina , tatile vs gidecek arkadaslara da iyi eglenceler.(Henuz isimleri aklimda tutamiyorum kusura bakmayin)
Eline sağlık canımDEĞİŞİKLİK İSTEYEN, FİKİR DEĞİŞTİREN OLURSA SÖYLEYİN TAKIMLAR KURULMADAN DEĞİŞTİRELİM.
- Tartı bildirimi atmayan kişiler hazırlık kısmına alındı. Bildirim yaptıktan sonra takımlara dahil olabilirsiniz canlar.
MASTERFİT 166. ETAP Yarışmacı Listesiarmin83 Azmet5255 bluegreeneyes Boncuk2307 D Deltavealfa Dil-i bitab FitFiliz Lotus1234 sibel_84 tomrs Tutku44 HAZIRLIK @bnnu B Beklenen2 Ellssa ummhnisa P pocoyoo lologuny
Amerika ,Texas’ta yasiyorum , tekrar kolayliklar diliyorum tasinmanizda.Gecen yaz bizde eyaletler arasi tasindik ve uzunca sure tasinmayayim diye dua ediyorumSağol canım
Sağol canım taşınacağım inşallah. Hangi ülkedesin canım. Baya saat farkı varmış
Eline sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?