Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Allah kolaylık versin inşallah. Taşınmak zor , yerleşmek ayrı zor . Kolay gelsin şimdiden. Bizim de düğünler var. Güneydoğu mutfağına girip de kilo almadan dönersem kendimi tebrik edeceğim
Sağol canım bu hafta ikimizin hedefi en az hasarla dönmek olsun. Biribirimize kqrşı bir sorumluluk alırsak az da olsa dikkat ederiz diye düşünüyorum
Eline sağlık boncukcum
Tebrik ediyorum Tutku44 kaptanımı ve tüm arkadaşlarımı

mesela günde iki kere yiyeceksen; senin kilona göre öğle aranda 10 kuruyemiş, akşam aranda 2 ceviz olabilir ya da ceviz yerine yarım çay bardağı çekirdek. ben öğle aramda yanında salatalık ya da havuç falan da yiyorum. o zaman yetiyor.

Kızlar çok kötüyüm
Tartı da yok resmi de Boncuk2307
Kusura bakmayın ne olur
Listelere girmeyeyim boncukum
toparlarsın canım üzülme

Veririz tabi ki canım isteyelim yeter. Ben 1hafta ara vericem yarın nakliye gelecek taşınıcam artık bi de regli olucam 1 hafta sonra sen beni yakalar geçersin bile bu süreçte
Allah kolaylık versin. topla, yerleştir yorucu iş. inşallah kolaylıkla tamamlarsınız

Tamm canm çok teşekkür ederim

Çok Teşekkür ederim Boncuk2307 eline emeğine sağlık bu hafata yoğun değilim alabilirim , Tutku44 kaptanım tebrik ediyorum bu hafta dengelestik sizinle yarışmak güzeldi tatlım
evet canımmm seninlede öyle
sagol canım benim

Kizlar herkese selamlar, ben yeni uyandim aramizda 10 saat fark var.Birazdan tartilip , ilk tarti fotografimi yukleyecegim.Ben tarti bildirimlerini birgun onceden yapabilirim.Persembe ve pazar olabilir eger daha uygun olacaksa.
Kilo veren herkesi tebrik ederim.Kilo veremeyenlerde eminim onumuzdeki hafta guzel eksiler gorurler.
Tasinan bir arkadas var sanirim kolayliklar diliyorum.
Sehir disina , tatile vs gidecek arkadaslara da iyi eglenceler.(Henuz isimleri aklimda tutamiyorum kusura bakmayin)

Haahah harikasın, hoşgeldin aramıza. Sen nasıl rahat edeceksen öyle at ablacım, pazar ve perşembe akşamları atarsan da bir şey fark etmez nasılsa aynı hesap oluyor. Ben kaydederim o akşamlar karışıklık olmaz. Tabi sen bilirsin yine de

Tamamdir kaptanim, oyle yapayim ben, pazar ve persembe aksamlari atayim tarti fotograflarini.
Diyetin ilk gunu heyecanliyim umarim boyle devam eder.
En zoru bikmadan , bunalmadan hedefe kadar devam edecek istikrari gostermek bence diyette.O zaman gazam mubarek olsun.

Gazan mübarek ola, birlikte nice kilolar verelim. Bugün tartı bildirimi atacak mısın peki ?

Bugün menüsünü paylaşayım

12:00
2 protein pankek
2 yumurtalı omlet
1 tatlı kaşığı reçel

Ara
1 yulaf bar
4 kare çikolata

Akşam
1 haşlanmış patates ile salata
4 küçük tuzlu kurabiye

Biraz karışık yemişim bugün ama kalori olarak 1200 filan

Spor :
Kol antrenmanı 30 dk growwitjjo

Ellssa Boncuk2307

toparlarsın canım üzülme

Allah kolaylık versin. topla, yerleştir yorucu iş. inşallah kolaylıkla tamamlarsınız
Sağol canım
Sağol canım taşınacağım inşallah. Hangi ülkedesin canım. Baya saat farkı varmış
Eline sağlık canım

Sağol canım

Sağol canım taşınacağım inşallah. Hangi ülkedesin canım. Baya saat farkı varmış

Eline sağlık canım
Amerika ,Texas’ta yasiyorum , tekrar kolayliklar diliyorum tasinmanizda.Gecen yaz bizde eyaletler arasi tasindik ve uzunca sure tasinmayayim diye dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…