Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kalp atışlarım uzun zamandır rahatsız ediyor sanki deprem oluyor gibi sallanıyorum yatarken falan şiddetinden. Hızlı yürümeden normal bir şekilde yürüme sonucu bu 191, 185, bugün 174. Bayılacak gibi yapıyor, nefes darlığı göğsümde baskı hissediyorum. Gün içinde bu kadar çıkarken uyurken 53 e kadar düşüyor. Saat ölçüyor bu nabız verilerini. Daha önce ritim düzenleyici kullanmıştım hamileyken. Tansiyon sıkıntım da var. 6 ağustos a bulabildim ancak randevuyu kaç haftadır bekliyorum. Korkudan dışarı bile çıkamıyorum bırak spor yapmayı. Çok teşekkür ederim bu arada kaptanım 😇

Ben de tansiyon hastasıyım, hamileyken preeklampsi geçirdim falan ama hiç bu Kadar yükselmemişti nabzım, ya da saat olmadığı için dakika dakika bilmiyordum ne olup bittiğini. Aldım randevu bakalım, teşekkür ediyorum sana da ablacım 🌸

Aldım kaptanım aldım sonunda bulabildim. İnsanlar hep kalpten rahatsız heralde haftalardır randevu bulamıyorum kendi doktoruma. 😑

Çay kahve sigara vs hiç tüketmiyorum, markete 500 metrelik yere gidip geleyim böyle oluyor stres korku olmadan yani. Bakalım doktor ne diyecek 😇 teşekkür ederim 😊
Çok geçmiş olsun 💐

Harikasin Aysecim😙👏

Eksiler gelmis, cook sevindim🥰

Bende 10gun once basladim grupla diyete ve hatta yine baslayip devamini getiremem diye dusunuyordum.Grubada yazdim ben hazirlik takiminda olup, hic takimlari kotu etkilemeyeyim diye.Sonra bir istek geldi, dedim madem basladim guzelce menulerimi paylasayim. Sonra baktim tartida eksileri gormeye basladim bu da cok guzel motivasyon oldu.Sizde verirsiniz kilolari.Sadece 1 hafta gozu kapali, duzgun bir sekilde yapin diyetinizi.

Canim bu kontrol tartisi, cumaya daha zamanimiz var, ben eminim gidecek kilolar.☺️
İnşallah dediğin gibi olur canım teşekkür ederim desteğin için

Günahdın kızlar ben bugün başlıyordum :) Ellssa Ellssa
IMG_8379.webp

Kimleri
Kalp atışlarım uzun zamandır rahatsız ediyor sanki deprem oluyor gibi sallanıyorum yatarken falan şiddetinden. Hızlı yürümeden normal bir şekilde yürüme sonucu bu 191, 185, bugün 174. Bayılacak gibi yapıyor, nefes darlığı göğsümde baskı hissediyorum. Gün içinde bu kadar çıkarken uyurken 53 e kadar düşüyor. Saat ölçüyor bu nabız verilerini. Daha önce ritim düzenleyici kullanmıştım hamileyken. Tansiyon sıkıntım da var. 6 ağustos a bulabildim ancak randevuyu kaç haftadır bekliyorum. Korkudan dışarı bile çıkamıyorum bırak spor yapmayı. Çok teşekkür ederim bu arada kaptanım 😇

Ben de tansiyon hastasıyım, hamileyken preeklampsi geçirdim falan ama hiç bu Kadar yükselmemişti nabzım, ya da saat olmadığı için dakika dakika bilmiyordum ne olup bittiğini. Aldım randevu bakalım, teşekkür ediyorum sana da ablacım 🌸

Aldım kaptanım aldım sonunda bulabildim. İnsanlar hep kalpten rahatsız heralde haftalardır randevu bulamıyorum kendi doktoruma. 😑

Çay kahve sigara vs hiç tüketmiyorum, markete 500 metrelik yere gidip geleyim böyle oluyor stres korku olmadan yani. Bakalım doktor ne diyecek 😇 teşekkür ederim 😊
çok geçmiş olsun canım beni. :(

Cuma 74.3
Bugün 74.8

Erken kapattım günü neden böyle anlamadım. İbre devamlı yukarı çıkıyor.
Dün akşam ve gece sinir harbindeydim bayağı geç yattım uykum gelsin diye dizi izledim daha doğrusu kafam dağılsın diye.
Neyse.. Gider umarım Cumaya kadar.
Boncuk2307 Boncuk2307 Yawrukush Yawrukush

Cuma 74.3
Bugün 74.8

Erken kapattım günü neden böyle anlamadım. İbre devamlı yukarı çıkıyor.
Dün akşam ve gece sinir harbindeydim bayağı geç yattım uykum gelsin diye dizi izledim daha doğrusu kafam dağılsın diye.
Neyse.. Gider umarım Cumaya kadar.
Boncuk2307 Boncuk2307 Yawrukush Yawrukush
Kilo almamışsın ki aynı kilonun içindesin. Normal bence 2 günde bu kadar olması.

Kızlar öyle yorgunum ki anlatamam. Adana'ya geldik uzun bir yolculuktan sonra. Umarım herkes iyidir bugün ugrayamadim. İnternet sorunumu halledip yarın okumaya calisicam. İyi geleceler herkese 🤍
Hoşgeldin canım :KK200: Güzel dinlen sorununu çöz hep gel :KK200:
doktora git canım. taşikardi olabilir.
fazla çay ve kahve içilmesi, yüksek ateş, anemi, düşük tansiyon, stres, kaygı ve korku gibi şeylerle ortaya çıkabiliyor.
Çok şaşkınım şu an :KK48: başkasına yorum yapmışsın şimdi farkettim. Geçmiş olsun dicektim :KK45:
3 Ağustos m3nu , Boncuk2307 Boncuk2307 @ellsa Yawrukush Yawrukush

Sabah yürüyüş

8 de maden suyu

9 gibi

bir ceviz,5kayisi cekirdegi,bir şeftali

11 de kahvaltı

Sucuklu yumurta ,domates, bir buçuk dilim tb ekmek , kıymalı kabak yemeği bir tabak, 5zeytin,
Bir lokma simit,

Öğleden sonra 15 de

Bir ceviz ,4 badem,bir lokma kabak tatlısı,bir sıkım tarhana,

Akşam 8 buçuk yemek çok geç oldu
tavuklu makarna ,sadece tadımlık yedim
Akşam yürüyüşe çıkıldı ,toplam 17 bin adım
Eki Görüntüle 3625724 Eki Görüntüle 3625725
Sen beni hep yanlış etiketliyorsun canım :KK43:
Selam kızlar akşam yatmadan kefir içsem olur mu ,süt ve ürünleri ödem yapıyor sanırım
Kefir de süt ürünü. Bence yatmadan önce sadece su iç.
83-85geziyorum bir aşağı bir yukarı 🙄
Sabah tartı alıp buralarda takilayim bakalım🤲
Kaç çıktın çok merak ettim cankuşum :KK200:
Gündüz güzel başladı ama akşam misafirliğe gidince işin ucu kaçtı maalesef. Pazartesi tartı öncesi hiç iyi olmadı, tok bir mideyle yatıyorum.

Kahvaltı 11:30
Yarım dilim tam buğday ekmek
2 yumurta ile sucuklu menemen
2 dilim Beyaz peynir
2 dilim Çeçil peyniri
2 dilim kuru füme et
Yarım domates
1 salatalık
5 ev zeytini
1 bardak hoşaf

Ara
3 dilim karpuz
Maden suyu

Öğlen 14:00
2 kaşık zeytinyağlı taze fasulye

Akşam 18:30
3 kaşık kavurma
Pilav (miktarını söylemeye utanıyorum çok kaçtı)
Yeşillik Salata semizotlu
1 kaşık Karışık kızartma
1 kaşık humus
2 dilim el açması börek, biri patatesli biri kıymalı
1 dilim beyaz ekmek
1 tatlı kaşığı Acuka sos
1 kaşık ispir
2 dilim karpuz

Ara 20:00
1 dilim yalancı tavuk göğsü
Maden suyu

Su: 2 litre
Spor: Öğlen 30 dk Leslie yaptım
Kitap: Mahkûm - Freida McFadden (sayfa 206-264)
@ Ellssa Ellssa @ Boncuk2307 Boncuk2307
Yarın telafi edersin canm. Oluyor bazen öyle :KK19:Düzenli kitap okuduğun için :KK9::KK9::KK9:

Çok şükür canım. Az kalmış. Dikkat et kendine. Bakalım ne diyecek doktor. Rabbim Şafi ismi ile şifa versin canım.
Doktordan sonra hemen sadaka ver. İyileşmeni hızlandırır :KK200: Sen hep iyi ol boncukum :KK200::KK200::KK200:

Diyetisyenle devam ederken yoğun depresyona girdim. Gelemiyorum artık diye yazdım diyetisyene de doktor desteği başladım. Sabah güzel başlıyorum ama gün içinde devam etmekte zorlanıyorum. Hayır diyemiyorum 🙄
Tartimin pili bitmiş gücünen tartıldım. 85.5 başlangıç diyelim ama kendime güvenemiyorum nedense. Hergun yazayım inşallah 🤲
Keşke resimli atsaydın ama sorun yok cuma rsimli atarsın. Hergün yazmak çok iyi gelyor. Azmin isteğin gücü adına :KK5:

63.8
+1200 çünkü akşam deli gibi tıkındım
Moralim çok bozuk
Gebelik için tedaviye başlamıştım istediğimiz gibi gitmedi
Çok yoruldum 😓
Boncuk2307 Boncuk2307
armin83 armin83
Mücadeleyi bırak, normal bir şekilde bekle canım. Hem bu kadar gerilmezsin. Herşey gayet normal stres yok. O zaman beklediğin çok daha kolay gelir :KK19:
Kilo almamışsın ki aynı kilonun içindesin. Normal bence 2 günde bu kadar olması.
Çok teşekkür ederim kaptanım. Desteğin çok değerli :KK200:

Mücadeleyi bırak, normal bir şekilde bekle canım. Hem bu kadar gerilmezsin. Herşey gayet normal stres yok. O zaman beklediğin çok daha kolay gelir :KK19:

Çok teşekkür ederim kaptanım. Desteğin çok değerli :KK200:
Bıraksam hiç olmaz ki adet bile olamıyorum zor oluyorum ya da maalesef takip etmek zorundayım🙁

Sevgili MASTERFİT Ailesi :KK36: :KK36:

Bu hafta kontrol tartısında en çok kilo veren ve bir yarışmacı transfer etme hakkını kazanan takım kaptanı
Yawrukush Yawrukush oluyor. Transferini gerçekleştirebilirsin kaptanım :KK36: :KK200:

Cumartesiye artı gelen herkes eksiye geçecektir inşallah:KK37: Öpüyorum sizii:KK37:

Masterfit 168.Etap

KIRMIZI TAKIM25.07.202528.07.2025FARK
Yawrukush Yawrukush Kırmızı Takım Kaptanı78.1577.50-0.650
ORAN0.831
tomrs tomrs 63.5063.35-0.150
Candysisters Candysisters 60.5060.80+0.300
ummhnisa ummhnisa 83.9083.60-0.300
Lotus1234 Lotus1234 103.00
Ellssa Ellssa 74.3074.80+0.500
D Deltavealfa 68.6569.40+0.750
MAVİ TAKIM
armin83 armin83 Mavi Takım Kaptanı56.1055.70-0.400