- 23 Ağustos 2020
- 4.694
- 8.843
- 108
- 35
69.40 maalesef şaşkınım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
69.40 maalesef şaşkınım
Çok geçmiş olsunKalp atışlarım uzun zamandır rahatsız ediyor sanki deprem oluyor gibi sallanıyorum yatarken falan şiddetinden. Hızlı yürümeden normal bir şekilde yürüme sonucu bu 191, 185, bugün 174. Bayılacak gibi yapıyor, nefes darlığı göğsümde baskı hissediyorum. Gün içinde bu kadar çıkarken uyurken 53 e kadar düşüyor. Saat ölçüyor bu nabız verilerini. Daha önce ritim düzenleyici kullanmıştım hamileyken. Tansiyon sıkıntım da var. 6 ağustos a bulabildim ancak randevuyu kaç haftadır bekliyorum. Korkudan dışarı bile çıkamıyorum bırak spor yapmayı. Çok teşekkür ederim bu arada kaptanım
Ben de tansiyon hastasıyım, hamileyken preeklampsi geçirdim falan ama hiç bu Kadar yükselmemişti nabzım, ya da saat olmadığı için dakika dakika bilmiyordum ne olup bittiğini. Aldım randevu bakalım, teşekkür ediyorum sana da ablacım
Aldım kaptanım aldım sonunda bulabildim. İnsanlar hep kalpten rahatsız heralde haftalardır randevu bulamıyorum kendi doktoruma.
Çay kahve sigara vs hiç tüketmiyorum, markete 500 metrelik yere gidip geleyim böyle oluyor stres korku olmadan yani. Bakalım doktor ne diyecekteşekkür ederim
![]()
İnşallah dediğin gibi olur canım teşekkür ederim desteğin içinHarikasin Aysecim
Eksiler gelmis, cook sevindim
Bende 10gun once basladim grupla diyete ve hatta yine baslayip devamini getiremem diye dusunuyordum.Grubada yazdim ben hazirlik takiminda olup, hic takimlari kotu etkilemeyeyim diye.Sonra bir istek geldi, dedim madem basladim guzelce menulerimi paylasayim. Sonra baktim tartida eksileri gormeye basladim bu da cok guzel motivasyon oldu.Sizde verirsiniz kilolari.Sadece 1 hafta gozu kapali, duzgun bir sekilde yapin diyetinizi.
Canim bu kontrol tartisi, cumaya daha zamanimiz var, ben eminim gidecek kilolar.![]()
çok geçmiş olsun canım beni.Kalp atışlarım uzun zamandır rahatsız ediyor sanki deprem oluyor gibi sallanıyorum yatarken falan şiddetinden. Hızlı yürümeden normal bir şekilde yürüme sonucu bu 191, 185, bugün 174. Bayılacak gibi yapıyor, nefes darlığı göğsümde baskı hissediyorum. Gün içinde bu kadar çıkarken uyurken 53 e kadar düşüyor. Saat ölçüyor bu nabız verilerini. Daha önce ritim düzenleyici kullanmıştım hamileyken. Tansiyon sıkıntım da var. 6 ağustos a bulabildim ancak randevuyu kaç haftadır bekliyorum. Korkudan dışarı bile çıkamıyorum bırak spor yapmayı. Çok teşekkür ederim bu arada kaptanım
Ben de tansiyon hastasıyım, hamileyken preeklampsi geçirdim falan ama hiç bu Kadar yükselmemişti nabzım, ya da saat olmadığı için dakika dakika bilmiyordum ne olup bittiğini. Aldım randevu bakalım, teşekkür ediyorum sana da ablacım
Aldım kaptanım aldım sonunda bulabildim. İnsanlar hep kalpten rahatsız heralde haftalardır randevu bulamıyorum kendi doktoruma.
Çay kahve sigara vs hiç tüketmiyorum, markete 500 metrelik yere gidip geleyim böyle oluyor stres korku olmadan yani. Bakalım doktor ne diyecekteşekkür ederim
![]()
Umarım düzelir her şey. İstediğniz gibi gider63.8
+1200 çünkü akşam deli gibi tıkındım
Moralim çok bozuk
Gebelik için tedaviye başlamıştım istediğimiz gibi gitmedi
Çok yoruldum
Boncuk2307
armin83
Kilo almamışsın ki aynı kilonun içindesin. Normal bence 2 günde bu kadar olması.Cuma 74.3
Bugün 74.8
Erken kapattım günü neden böyle anlamadım. İbre devamlı yukarı çıkıyor.
Dün akşam ve gece sinir harbindeydim bayağı geç yattım uykum gelsin diye dizi izledim daha doğrusu kafam dağılsın diye.
Neyse.. Gider umarım Cumaya kadar.
Boncuk2307
Yawrukush
Hoşgeldin canımKızlar öyle yorgunum ki anlatamam. Adana'ya geldik uzun bir yolculuktan sonra. Umarım herkes iyidir bugün ugrayamadim. İnternet sorunumu halledip yarın okumaya calisicam. İyi geleceler herkese![]()
Çok şaşkınım şu andoktora git canım. taşikardi olabilir.
fazla çay ve kahve içilmesi, yüksek ateş, anemi, düşük tansiyon, stres, kaygı ve korku gibi şeylerle ortaya çıkabiliyor.
Sen beni hep yanlış etiketliyorsun canım3 Ağustos m3nu ,Boncuk2307 @ellsa
Yawrukush
Sabah yürüyüş
8 de maden suyu
9 gibi
bir ceviz,5kayisi cekirdegi,bir şeftali
11 de kahvaltı
Sucuklu yumurta ,domates, bir buçuk dilim tb ekmek , kıymalı kabak yemeği bir tabak, 5zeytin,
Bir lokma simit,
Öğleden sonra 15 de
Bir ceviz ,4 badem,bir lokma kabak tatlısı,bir sıkım tarhana,
Akşam 8 buçuk yemek çok geç oldu
tavuklu makarna ,sadece tadımlık yedim
Akşam yürüyüşe çıkıldı ,toplam 17 bin adım
Eki Görüntüle 3625724 Eki Görüntüle 3625725
Kefir de süt ürünü. Bence yatmadan önce sadece su iç.Selam kızlar akşam yatmadan kefir içsem olur mu ,süt ve ürünleri ödem yapıyor sanırım
Kaç çıktın çok merak ettim cankuşum83-85geziyorum bir aşağı bir yukarı
Sabah tartı alıp buralarda takilayim bakalım![]()
Yarın telafi edersin canm. Oluyor bazen öyleGündüz güzel başladı ama akşam misafirliğe gidince işin ucu kaçtı maalesef. Pazartesi tartı öncesi hiç iyi olmadı, tok bir mideyle yatıyorum.
Kahvaltı 11:30
Yarım dilim tam buğday ekmek
2 yumurta ile sucuklu menemen
2 dilim Beyaz peynir
2 dilim Çeçil peyniri
2 dilim kuru füme et
Yarım domates
1 salatalık
5 ev zeytini
1 bardak hoşaf
Ara
3 dilim karpuz
Maden suyu
Öğlen 14:00
2 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
Akşam 18:30
3 kaşık kavurma
Pilav (miktarını söylemeye utanıyorum çok kaçtı)
Yeşillik Salata semizotlu
1 kaşık Karışık kızartma
1 kaşık humus
2 dilim el açması börek, biri patatesli biri kıymalı
1 dilim beyaz ekmek
1 tatlı kaşığı Acuka sos
1 kaşık ispir
2 dilim karpuz
Ara 20:00
1 dilim yalancı tavuk göğsü
Maden suyu
Su: 2 litre
Spor: Öğlen 30 dk Leslie yaptım
Kitap: Mahkûm - Freida McFadden (sayfa 206-264)
@Ellssa @
Boncuk2307
Çok şükür canım. Az kalmış. Dikkat et kendine. Bakalım ne diyecek doktor. Rabbim Şafi ismi ile şifa versin canım.Kalp atışlarım uzun zamandır rahatsız ediyor sanki deprem oluyor gibi sallanıyorum yatarken falan şiddetinden. Hızlı yürümeden normal bir şekilde yürüme sonucu bu 191, 185, bugün 174. Bayılacak gibi yapıyor, nefes darlığı göğsümde baskı hissediyorum. Gün içinde bu kadar çıkarken uyurken 53 e kadar düşüyor. Saat ölçüyor bu nabız verilerini. Daha önce ritim düzenleyici kullanmıştım hamileyken. Tansiyon sıkıntım da var. 6 ağustos a bulabildim ancak randevuyu kaç haftadır bekliyorum. Korkudan dışarı bile çıkamıyorum bırak spor yapmayı. Çok teşekkür ederim bu arada kaptanım
![]()
Keşke resimli atsaydın ama sorun yok cuma rsimli atarsın. Hergün yazmak çok iyi gelyor. Azmin isteğin gücü adınaDiyetisyenle devam ederken yoğun depresyona girdim. Gelemiyorum artık diye yazdım diyetisyene de doktor desteği başladım. Sabah güzel başlıyorum ama gün içinde devam etmekte zorlanıyorum. Hayır diyemiyorum
Tartimin pili bitmiş gücünen tartıldım. 85.5 başlangıç diyelim ama kendime güvenemiyorum nedense. Hergun yazayım inşallah![]()
İnşAllah teşekkür ederimUmarım düzelir her şey. İstediğniz gibi gider![]()
Mücadeleyi bırak, normal bir şekilde bekle canım. Hem bu kadar gerilmezsin. Herşey gayet normal stres yok. O zaman beklediğin çok daha kolay gelir63.8
+1200 çünkü akşam deli gibi tıkındım
Moralim çok bozuk
Gebelik için tedaviye başlamıştım istediğimiz gibi gitmedi
Çok yoruldum
Boncuk2307
armin83
Çok teşekkür ederim kaptanım. Desteğin çok değerliKilo almamışsın ki aynı kilonun içindesin. Normal bence 2 günde bu kadar olması.
Bıraksam hiç olmaz ki adet bile olamıyorum zor oluyorum ya da maalesef takip etmek zorundayımMücadeleyi bırak, normal bir şekilde bekle canım. Hem bu kadar gerilmezsin. Herşey gayet normal stres yok. O zaman beklediğin çok daha kolay gelir
Çok teşekkür ederim kaptanım. Desteğin çok değerli![]()
Masterfit 168.Etap |
KIRMIZI TAKIM | 25.07.2025 | 28.07.2025 | FARK |
![]() | 78.15 | 77.50 | -0.650 |
ORAN | 0.831 | ||
![]() | 63.50 | 63.35 | -0.150 |
![]() | 60.50 | 60.80 | +0.300 |
![]() | 83.90 | 83.60 | -0.300 |
![]() | 103.00 | ||
![]() | 74.30 | 74.80 | +0.500 |
D Deltavealfa | 68.65 | 69.40 | +0.750 |
MAVİ TAKIM | |||
![]() | 56.10 | 55.70 | -0.400 |