Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Herkese merhaba kızlar eve yeni geldim ve direkt yemeğe gömüldüm hem regl oldum hem emziriyorum şekerim fena düştü. Tek öğün kapatacağım bugünü sonrasında akşam kefir içerim maden suyu Türk kahvesi derken günü böyle kapatacağım çünkü tek öğünde almam gerekeni fazlasıyla aldım 🤣

Afiyet olsun canim.Bu haftanin en iyi menusu olmus.🥰

Komsularida diyete sokalim canim🤭Baska turlu olmayacak..😅

Ne guzel, bir suru minik canla berabersin hergun☺️

Canim bu yaptigin diyete, egzersize, istikrarina bagli.Ben haftada 500gr vermeyi hedefledim baslarken.Yani bize bagli kac kg gidecegi..n

Boncugum holteri hemen takarlar insallah.kalp ultrasonu cekti mi dr? Kan tahlilide yaptirsaydin.EKG’yide ihmal etme.Insallah guzel haberler vereceksin bize🥰🙏

Bravo kaptanim bu ne azim😄😬

Cok guzel birgun olmus canim.🌸
Evet canım çok güzel bir meslek 😍
Evet ya ellerim çok ödemli sıcaklardan mı oluyro parmaklarım şiş resmen hissediyorum:(
ödem atıcı şeyler iç canım bence

Harika gidiyorsun canim👏

Ben caktirmadan transfer yapmasam😂Iyiyiz boyle, herkes yerinde iyi olsun mu kaptanim🤭😂

Oo zehir kana karismis canim.Bu bagimlilik gibi bir sey.Benim diyetisyenim Chat gpt😂Kulube hosgeldin😘

Cok gecmis olsun canim, cok uzuldum.😞Sizler iyiymissiniz ya en onemlisi bu.Allah bir daha gostermesin..,

Foto atarsan cok sevinirim Filizcim😙Ozcanlar Kofte mi😋Afiyet olsun simdiden..
Yurt disinda kariyer yapmak istiyorsan ve internasyonel bir diploman varsa burada inanilmaz zorlastiriyorlar her seyi..Benim ogretmenlik yapmam, hemsirelikten daha zordu.Bir suru sinavlari gecmem gerekiyordu dusun..Bastan tekrar okuyorsun gibi bir sey.Oyuzden cok iyi anliyorum seni..Ama guzelce bir is bulmussun, cok sevindim senin adina canim.Eminim orada guzel tecrubeler, iyi arkadasliklar kuracaksin.Her sey gonlunce olsun.💕

Kalori saymak guzel ama diyette saglikli beslenmekte cok onemli canim.Gereginden fazla karb alinca direk yag olarak depolaniyor vucudumuza.Onlarin yerine daha saglikli bir seyler yemeye zorla kendini.Uzun sure ac kaliyorsan o da bir anda karb yemeye iter seni..

Umarim guzel bir yil olur, guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim.☺
Hepmizin gönlüne göre olsun canım. Kadın dediğin her cephede savaşıyor işte ☺️
İnşallah bu sene ikimiz de okullarimiza iyice adapte oluruz 🙏🩷
2 dugun epey yorucu olmustur, biraz dinlenmeyi haketmissiniz.☺️

Canim Aleynacim, ne kadar gencsin, anne olmussun, cok guzel bolumler okumussun, guzel tecrubeler edinecek yerlerde calismissin.Kucuk cocugun olmasina ragmen kariyerin icin cabaliyorsun.Cok guclu birisin benim gozumde, masallah sana.😙Sende sporla dolu bir genclik geçirmişsin ne guzel.Spor candir.Umarim diledigin belgeye ve ise kolaylikla sahip olursun.Sagliginida lutfen ihmal etme…

Ayni zamanlarda Ankara’da buyumusuz desene..Ben seviyorum Ankara’yi kendi halinde, duzenli, yasamasi kolay bir sehir..☺️

Canim sen oglen bozmussun menuyu, tartiya cok az kaldi, bak kirmizi takimda yarisiyorsun lutfen dikkat et yediklerine.Kola da gercekten cok sagliksiz, keske hic icmesen..

Canim umarim sutun bol bol olur…Bebisini buyut, sonra gelirsin kilo vermeye.

Hepimiz icin hayirli seyler olsun canim.🙏

Kaptanim guzel gecti ilk gunum, cok sukur her sey yolundaydi.Bakalim umarim hep boyle devam eder.🙏

Filizim guzel gecti gunum canim.Cok eglenceliymis okul ortaminda olmak.Calisanlar cok kibar, guler yuzlu insanlar.Klinik ortsmindan kesinlikle daha rahat ve keyifli okul ortami bence.Umarim boyle devam eder..Cocuklar gelince ne olacak bakalim.Diger hemsire diyor ki, ayni dakikada 4-5cocuk saglik sikayetiyle gelebiliyor, dusun diyor😂🙈Bu hafta dusunmek istemiyorum.🤭

Canim cok az protein, lif, yag ve cok az kalori almissin.Bir anda hop diye ac birakma kendini bence..
Çok sevindim biliyor musun ilk günün güzel geçmesine 🥰 dua etmiştim sana canım.
Bu arada okullarda hemşire olması ne kadar iyi birşey. Ben tek olursun saniyordum bak ekip arkadaslarin da varmış. Ki bu harika birşey, umarım çok çok iyi anlaşırsınız. 🙏
Canlar şimdi geldim doktordan, kalp kapakçığında kaçak var dedi ama şu anlık patolojik değil dedi. Holter istedi yarın gündüz gidip gün alacağım, boşta varsa belki hemen takarlar. Nabzın çok artmışken gelip EKG çektir dedi acilde, normal bir yürüyüşte bile çıkıyor ki nasıl yapacağım onu bilemedim, birden de düşüyor zaten. Ayarlayabilirsem belki çektiririm onu da. Merak ettiniz diye yazayım dedim 🥰
Geçmiş olsun holter her anı kaydeder şimdi. Kolaylıklar boncukcum. Dualarimiz senle canim
kızlar burası hiç eskisi gibi aktif değilmiş 😥😥
Aslında bence yine de iyi. Yaz tatili ya aynı anda denk düşülmüyor herkesle. Bir de benim önerim de özgeyle aynı. Herkes kendini biraz daha tanitsa daha çok ortak yan çıkar. Daha fazla muhabbet döner. Sacede 3 kişi doğru düzgün anlattı kendini 🥲

Kızlarcim kizlarcim kuafordeyim sabahtan beri. Ombre yaptiriyorum. Bana güzel enerjiler yollayın hemenn 😅😅🤣
Güzel olsun sonuç 🙏

Bu arada hiç dikkat edemedim bu sıra rejimime. Adana'ya kaç defa geliyom sonuçta diyerek ver elini... Artık siz tamamlayın :KK48:

Afiyet olsun canim.Bu haftanin en iyi menusu olmus.🥰

Komsularida diyete sokalim canim🤭Baska turlu olmayacak..😅

Ne guzel, bir suru minik canla berabersin hergun☺️

Canim bu yaptigin diyete, egzersize, istikrarina bagli.Ben haftada 500gr vermeyi hedefledim baslarken.Yani bize bagli kac kg gidecegi..n

Boncugum holteri hemen takarlar insallah.kalp ultrasonu cekti mi dr? Kan tahlilide yaptirsaydin.EKG’yide ihmal etme.Insallah guzel haberler vereceksin bize🥰🙏

Bravo kaptanim bu ne azim😄😬

Cok guzel birgun olmus canim.🌸
Taa 9 eylüle verdiler günü, 1 ay daha sporsuz geçecek gibi duruyor. 😑 Dr ultrasonla bakmıştı zaten dün o zaman söyledi kaçak var diye. Bugün ayrıca acile de gittim çarpıntım olunca. Kan tahlili yaptılar.
Hepmizin gönlüne göre olsun canım. Kadın dediğin her cephede savaşıyor işte ☺️
İnşallah bu sene ikimiz de okullarimiza iyice adapte oluruz 🙏🩷

Çok sevindim biliyor musun ilk günün güzel geçmesine 🥰 dua etmiştim sana canım.
Bu arada okullarda hemşire olması ne kadar iyi birşey. Ben tek olursun saniyordum bak ekip arkadaslarin da varmış. Ki bu harika birşey, umarım çok çok iyi anlaşırsınız. 🙏

Geçmiş olsun holter her anı kaydeder şimdi. Kolaylıklar boncukcum. Dualarimiz senle canim

Aslında bence yine de iyi. Yaz tatili ya aynı anda denk düşülmüyor herkesle. Bir de benim önerim de özgeyle aynı. Herkes kendini biraz daha tanitsa daha çok ortak yan çıkar. Daha fazla muhabbet döner. Sacede 3 kişi doğru düzgün anlattı kendini 🥲
Teşekkür ediyorum ablam 🥰
Boncuk2307 Boncuk2307 canım yarın sabah mi belli olacak sonuçların? Bize yazarsın boncuk kaptanim
9 eylülde takılacak holter, bugün de acile gittim EKG ve kan tahlili yapıldı. Tam 1 saat bekledim acilde girebilmek için e tabi o saate de ne çarpıntı kaldı ne bir şey yani. Çok sinir oldum 😤

İyi akşamlar menümü yazıyorum

Kahvaltı
1/4 muz
1 bardak kefir tarçın shake yaptım

Ara
Türk kahvesi 1 kare çikolata 2 hurma

Akşam
1dilim kepek ekmek
1 tabak etli bezelyeli yemek
1 ince galeta

Ara
1 ince dilim sade dondurma