- 21 Şubat 2013
- 9.513
- 21.411
- 548
Bayası dikkat ettim ,aklım burda ve diyetteTakim cok sessiz yahu, nerelerde herkes? Sen gundesin onu biliyorum canim da geri kalanlar nerede?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayası dikkat ettim ,aklım burda ve diyetteTakim cok sessiz yahu, nerelerde herkes? Sen gundesin onu biliyorum canim da geri kalanlar nerede?![]()
Canm çok ayakta kalınca da ödem oluyorEvet ya ellerim çok ödemli sıcaklardan mı oluyro parmaklarım şiş resmen hissediyorum![]()
Evet canım çok güzel bir meslekAfiyet olsun canim.Bu haftanin en iyi menusu olmus.
Komsularida diyete sokalim canimBaska turlu olmayacak..
Ne guzel, bir suru minik canla berabersin hergun
Canim bu yaptigin diyete, egzersize, istikrarina bagli.Ben haftada 500gr vermeyi hedefledim baslarken.Yani bize bagli kac kg gidecegi..n
Boncugum holteri hemen takarlar insallah.kalp ultrasonu cekti mi dr? Kan tahlilide yaptirsaydin.EKG’yide ihmal etme.Insallah guzel haberler vereceksin bize
Bravo kaptanim bu ne azim
Cok guzel birgun olmus canim.![]()
ödem atıcı şeyler iç canım benceEvet ya ellerim çok ödemli sıcaklardan mı oluyro parmaklarım şiş resmen hissediyorum![]()
Aaaa hatirliyorum seni hatirlamaz miyimMerhaba aramıza hoşgeldin ben seni hatırlıyorum bakalım sen beni hatırlayacak mısın eski Nick nergismor du
@wagen ile hamilelik topiğimiz vardı
Amin insallah,tesekkur ederimUmarim hedef kilonuza ulasip, onun tarti resminide atarsiniz.
Menun guzel olmus canim.Nasil apartmanda durumlar, toparlanabildiniz mi?
Hosgeldiniz![]()
Gitsin de tekKör Topal gidecek bizim kilolar artık![]()
Hepmizin gönlüne göre olsun canım. Kadın dediğin her cephede savaşıyor işteHarika gidiyorsun canim
Ben caktirmadan transfer yapmasamIyiyiz boyle, herkes yerinde iyi olsun mu kaptanim
Oo zehir kana karismis canim.Bu bagimlilik gibi bir sey.Benim diyetisyenim Chat gptKulube hosgeldin
Cok gecmis olsun canim, cok uzuldum.Sizler iyiymissiniz ya en onemlisi bu.Allah bir daha gostermesin..,
Foto atarsan cok sevinirim FilizcimOzcanlar Kofte mi
Afiyet olsun simdiden..
Yurt disinda kariyer yapmak istiyorsan ve internasyonel bir diploman varsa burada inanilmaz zorlastiriyorlar her seyi..Benim ogretmenlik yapmam, hemsirelikten daha zordu.Bir suru sinavlari gecmem gerekiyordu dusun..Bastan tekrar okuyorsun gibi bir sey.Oyuzden cok iyi anliyorum seni..Ama guzelce bir is bulmussun, cok sevindim senin adina canim.Eminim orada guzel tecrubeler, iyi arkadasliklar kuracaksin.Her sey gonlunce olsun.
Kalori saymak guzel ama diyette saglikli beslenmekte cok onemli canim.Gereginden fazla karb alinca direk yag olarak depolaniyor vucudumuza.Onlarin yerine daha saglikli bir seyler yemeye zorla kendini.Uzun sure ac kaliyorsan o da bir anda karb yemeye iter seni..
Umarim guzel bir yil olur, guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim.☺
Çok sevindim biliyor musun ilk günün güzel geçmesine2 dugun epey yorucu olmustur, biraz dinlenmeyi haketmissiniz.
Canim Aleynacim, ne kadar gencsin, anne olmussun, cok guzel bolumler okumussun, guzel tecrubeler edinecek yerlerde calismissin.Kucuk cocugun olmasina ragmen kariyerin icin cabaliyorsun.Cok guclu birisin benim gozumde, masallah sana.Sende sporla dolu bir genclik geçirmişsin ne guzel.Spor candir.Umarim diledigin belgeye ve ise kolaylikla sahip olursun.Sagliginida lutfen ihmal etme…
Ayni zamanlarda Ankara’da buyumusuz desene..Ben seviyorum Ankara’yi kendi halinde, duzenli, yasamasi kolay bir sehir..
Canim sen oglen bozmussun menuyu, tartiya cok az kaldi, bak kirmizi takimda yarisiyorsun lutfen dikkat et yediklerine.Kola da gercekten cok sagliksiz, keske hic icmesen..
Canim umarim sutun bol bol olur…Bebisini buyut, sonra gelirsin kilo vermeye.
Hepimiz icin hayirli seyler olsun canim.
Kaptanim guzel gecti ilk gunum, cok sukur her sey yolundaydi.Bakalim umarim hep boyle devam eder.
Filizim guzel gecti gunum canim.Cok eglenceliymis okul ortaminda olmak.Calisanlar cok kibar, guler yuzlu insanlar.Klinik ortsmindan kesinlikle daha rahat ve keyifli okul ortami bence.Umarim boyle devam eder..Cocuklar gelince ne olacak bakalim.Diger hemsire diyor ki, ayni dakikada 4-5cocuk saglik sikayetiyle gelebiliyor, dusun diyorBu hafta dusunmek istemiyorum.
Canim cok az protein, lif, yag ve cok az kalori almissin.Bir anda hop diye ac birakma kendini bence..
Geçmiş olsun holter her anı kaydeder şimdi. Kolaylıklar boncukcum. Dualarimiz senle canimCanlar şimdi geldim doktordan, kalp kapakçığında kaçak var dedi ama şu anlık patolojik değil dedi. Holter istedi yarın gündüz gidip gün alacağım, boşta varsa belki hemen takarlar. Nabzın çok artmışken gelip EKG çektir dedi acilde, normal bir yürüyüşte bile çıkıyor ki nasıl yapacağım onu bilemedim, birden de düşüyor zaten. Ayarlayabilirsem belki çektiririm onu da. Merak ettiniz diye yazayım dedim![]()
Aslında bence yine de iyi. Yaz tatili ya aynı anda denk düşülmüyor herkesle. Bir de benim önerim de özgeyle aynı. Herkes kendini biraz daha tanitsa daha çok ortak yan çıkar. Daha fazla muhabbet döner. Sacede 3 kişi doğru düzgün anlattı kendinikızlar burası hiç eskisi gibi aktif değilmiş![]()
Oo kimleri görüyorum. Nasılsın canım. Döndün mu aramızaGitsin de tek
Taa 9 eylüle verdiler günü, 1 ay daha sporsuz geçecek gibi duruyor.Afiyet olsun canim.Bu haftanin en iyi menusu olmus.
Komsularida diyete sokalim canimBaska turlu olmayacak..
Ne guzel, bir suru minik canla berabersin hergun
Canim bu yaptigin diyete, egzersize, istikrarina bagli.Ben haftada 500gr vermeyi hedefledim baslarken.Yani bize bagli kac kg gidecegi..n
Boncugum holteri hemen takarlar insallah.kalp ultrasonu cekti mi dr? Kan tahlilide yaptirsaydin.EKG’yide ihmal etme.Insallah guzel haberler vereceksin bize
Bravo kaptanim bu ne azim
Cok guzel birgun olmus canim.![]()
Teşekkür ediyorum ablamHepmizin gönlüne göre olsun canım. Kadın dediğin her cephede savaşıyor işte
İnşallah bu sene ikimiz de okullarimiza iyice adapte oluruz
Çok sevindim biliyor musun ilk günün güzel geçmesinedua etmiştim sana canım.
Bu arada okullarda hemşire olması ne kadar iyi birşey. Ben tek olursun saniyordum bak ekip arkadaslarin da varmış. Ki bu harika birşey, umarım çok çok iyi anlaşırsınız.
Geçmiş olsun holter her anı kaydeder şimdi. Kolaylıklar boncukcum. Dualarimiz senle canim
Aslında bence yine de iyi. Yaz tatili ya aynı anda denk düşülmüyor herkesle. Bir de benim önerim de özgeyle aynı. Herkes kendini biraz daha tanitsa daha çok ortak yan çıkar. Daha fazla muhabbet döner. Sacede 3 kişi doğru düzgün anlattı kendini![]()
9 eylülde takılacak holter, bugün de acile gittim EKG ve kan tahlili yapıldı. Tam 1 saat bekledim acilde girebilmek için e tabi o saate de ne çarpıntı kaldı ne bir şey yani. Çok sinir oldumBoncuk2307 canım yarın sabah mi belli olacak sonuçların? Bize yazarsın boncuk kaptanim