Cok iyi yapmissin, bende her zaman kendi kendime isimi kolaylastiracak seyler yapmaya calisiyorum.En cokta duzen..Onu elden birakirsam ipin ucu kacar..Burada okulların açılmasına daha var. Eylül 1 de biz başlıyoruz ama yorgun başlamak istemedim açıkçası. Haftaya pazartesi memlekete gideceğiz bir hafta kalıp 26 sı gibi burada oluruz inşallah. Yol yorgunu temizlik işine giremem diye düşündüm. Girersemde yorgun yorgun okula başlamak istemiyorum açıkçası . Zaten sene içinde yeterince yorulacagiz.
Harika birgun olmus Burcincim , spor yapabildin mi?Günü 17.0ü de kapattım.
Sabah 2 keto pankek 11.00 de
Akşam 17.00 ızgara levrek ve semizotu
1 avuç fındık
Fındık yemeyecektim ama dayanamadım
Afiyet olsun.Günü kapadım. 5. Günü atlayıp 6. günü yaptik
Bir de tavuk yerine et sote yedik. Şimdi maden suyunu içiyorum. Arada da Dukan yaptim.
Ellssa Boncuk2307 Yawrukush
Valla arada ipin ucu kaçıyor. Kaçtı mi da bende de birşeyler kaçıyor. Beni, benim ufaklık zorluyor. Aldığını aldığı yerde bırakıyor. Topla arkanı don sanki yine aynı herşeyCok iyi yapmissin, bende her zaman kendi kendime isimi kolaylastiracak seyler yapmaya calisiyorum.En cokta duzen..Onu elden birakirsam ipin ucu kacar..
Biz okul calisanlari ise basladik ama cocuklar okula gitmeye yarin baslayacak.Arada sadece cocuklar okula gitmezken ben 5 gun gittim ama hergun isten eve dondum ev ne hale gelmis, gozlerime inanamadim.Hergun 1 saatten fazla temizlik yapiyorum.Ertesi gunun yemegini hazirliyorum,bulasik-camasir.Annelerin yuzu gulur muValla arada ipin ucu kaçıyor. Kaçtı mi da bende de birşeyler kaçıyor. Beni, benim ufaklık zorluyor. Aldığını aldığı yerde bırakıyor. Topla arkanı don sanki yine aynı herşey
İşte bizde 1 Eylül'de başlayacağız. Okul 8 Eylül'de açılacak. O ev daginikligini ve cildirmama anını az çok tahmin edebiliyorum.Biz okul calisanlari ise basladik ama cocuklar okula gitmeye yarin baslayacak.Arada sadece cocuklar okula gitmezken ben 5 gun gittim ama hergun isten eve dondum ev ne hale gelmis, gozlerime inanamadim.Hergun 1 saatten fazla temizlik yapiyorum.Ertesi gunun yemegini hazirliyorum,bulasik-camasir.Annelerin yuzu gulur mu
sibel_84 halime bak hergun boyle isten eve gidince yapilacaklar listesi hazirliyorum.
Eki Görüntüle 3628922 Eki Görüntüle 3628923
8 saat isten sonraki mesai bunlarda..
Butun hafta sakin kaldim da, sadece birgun malesef cirladim. 2oglum meyveli yogurt yapacağız diye, yogurt, meyve, sekeri karistirmislar.Nasil olduysa mutfak dolaplari, tezgahlar,yerler her yer sekerli yogurt.Patlamis misir yemisler, her yer misir..İşte bizde 1 Eylül'de başlayacağız. Okul 8 Eylül'de açılacak. O ev daginikligini ve cildirmama anını az çok tahmin edebiliyorum.
Biri 8, biri 12 yasinda..Esim evden calisiyor ama inanilmaz stresli ve yogun bir isi var.Sadece oglen odasindan cikip cocuklarin yemegini isitip veriyor o kadar.Gece gunduz calistigi icinde evde her sey benim uzerimde..Oyuzden 2 iste calisiyor gibiyim.Dun gece 12bucukta yatip, sabah 4bucukta uyandim
Çocuklar küçük mü?
Benimkiler bir nebze halden anlıyorlar. Ama işin büyüğü eşimde sağolsun o olmasa ben tamamen pertingen olurum
Butun hafta sakin kaldim da, sadece birgun malesef cirladim. 2oglum meyveli yogurt yapacağız diye, yogurt, meyve, sekeri karistirmislar.Nasil olduysa mutfak dolaplari, tezgahlar,yerler her yer sekerli yogurt.Patlamis misir yemisler, her yer misir..Geldi gelenler, dedim yeter be ya, insanim bende, kulkedisi miyim arkadas..
Onlara temizletip, uzerinden bir daha temizliyorum.
Ya çocuklar bir alem. Ver ellerine temizlesinler.
Benimkiler gibi desene. Benimkide büyük eylülde 12 diyecek. Ortanca ocakta 8 diyecek. Ama ufaklık hani derler ya tam bir eşkıyaBiri 8, biri 12 yasinda..Esim evden calisiyor ama inanilmaz stresli ve yogun bir isi var.Sadece oglen odasindan cikip cocuklarin yemegini isitip veriyor o kadar.Gece gunduz calistigi icinde evde her sey benim uzerimde..Oyuzden 2 iste calisiyor gibiyim.Dun gece 12bucukta yatip, sabah 4bucukta uyandim
Eee öyle ama kirlettiklerinde temizlemeyi öğrenmeleri lazım. Sonunda temizledik bile önce onlar yapacaklar.Onlara temizletip, uzerinden bir daha temizliyorum.Cunku analiqqqqq
Aman Allah can sagligi versinde yapalim, omur boyle geciyor..Benimkiler gibi desene. Benimkide büyük eylülde 12 diyecek. Ortanca ocakta 8 diyecek. Ama ufaklık hani derler ya tam bir eşkıya
Öyle de sorumluluklarını da almaları gerekiyor canımAman Allah can sagligi versinde yapalim, omur boyle geciyor..
Evet bende sorumluluklarini ogrensinler diye gunluk ortak ev isleri yaptiriyorum.Bazende cok cuzi bir odul koyuyorum isin ucuna.Ileride gelinler aman ne bicim anneymis demesinlerÖyle de sorumluluklarını da almaları gerekiyor canım
Evet canım alıntıları yapanyapa geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?