Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günü 17.0ü de kapattım.
Sabah 2 keto pankek 11.00 de
Akşam 17.00 ızgara levrek ve semizotu
1 avuç fındık

Fındık yemeyecektim ama dayanamadım

Eklentiler

• 1000275667.webp
    108,5 KB · Görüntüleme: 6
  • 1000275665.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 6
Cok iyi yapmissin, bende her zaman kendi kendime isimi kolaylastiracak seyler yapmaya calisiyorum.En cokta duzen..Onu elden birakirsam ipin ucu kacar..

Cok iyi yapmissin, bende her zaman kendi kendime isimi kolaylastiracak seyler yapmaya calisiyorum.En cokta duzen..Onu elden birakirsam ipin ucu kacar..
Valla arada ipin ucu kaçıyor. Kaçtı mi da bende de birşeyler kaçıyor. Beni, benim ufaklık zorluyor. Aldığını aldığı yerde bırakıyor. Topla arkanı don sanki yine aynı herşey

Valla arada ipin ucu kaçıyor. Kaçtı mi da bende de birşeyler kaçıyor. Beni, benim ufaklık zorluyor. Aldığını aldığı yerde bırakıyor. Topla arkanı don sanki yine aynı herşey
Biz okul calisanlari ise basladik ama cocuklar okula gitmeye yarin baslayacak.Arada sadece cocuklar okula gitmezken ben 5 gun gittim ama hergun isten eve dondum ev ne hale gelmis, gozlerime inanamadim.Hergun 1 saatten fazla temizlik yapiyorum.Ertesi gunun yemegini hazirliyorum,bulasik-camasir.Annelerin yuzu gulur mu

İşte bizde 1 Eylül'de başlayacağız. Okul 8 Eylül'de açılacak. O ev daginikligini ve cildirmama anını az çok tahmin edebiliyorum.

İşte bizde 1 Eylül'de başlayacağız. Okul 8 Eylül'de açılacak. O ev daginikligini ve cildirmama anını az çok tahmin edebiliyorum.
Butun hafta sakin kaldim da, sadece birgun malesef cirladim. 2oglum meyveli yogurt yapacağız diye, yogurt, meyve, sekeri karistirmislar.Nasil olduysa mutfak dolaplari, tezgahlar,yerler her yer sekerli yogurt.Patlamis misir yemisler, her yer misir..Geldi gelenler, dedim yeter be ya, insanim bende, kulkedisi miyim arkadas..

Çocuklar küçük mü?
Benimkiler bir nebze halden anlıyorlar. Ama işin büyüğü eşimde sağolsun o olmasa ben tamamen pertingen olurum
Biri 8, biri 12 yasinda..Esim evden calisiyor ama inanilmaz stresli ve yogun bir isi var.Sadece oglen odasindan cikip cocuklarin yemegini isitip veriyor o kadar.Gece gunduz calistigi icinde evde her sey benim uzerimde..Oyuzden 2 iste calisiyor gibiyim.Dun gece 12bucukta yatip, sabah 4bucukta uyandim

Ya çocuklar bir alem. Ver ellerine temizlesinler.

Benimkiler gibi desene. Benimkide büyük eylülde 12 diyecek. Ortanca ocakta 8 diyecek. Ama ufaklık hani derler ya tam bir eşkıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…