Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Vajinal mantar sorunum var son cocuktan sonra inatci bi sekilde yapisti yakama kurtulamadim.
Bu kontrole gittigimde doktorum zolax yazdi ve agir bi ilacmis karaciger enzimlerime baktirmam gerekiyormus burda kullananlarin yorumlarina da baktimda 2 haftada 5 kilo aldirmis ya🤯🤯😱 napsam bilemedim gorumcemin dugunden sonrami baslasam acaba ilaca ya aranizda kullanan varmi

Ellerine emeğine sağlık boncukum :KK200:
Nasıl geçti doktor kontrolün önemli bişey mi var bugün hastane işim var deyince sordum
KBB ye gittim tekrar 1 ay sonra gel dedi diye, ultrason istedi tekrar boynum için kulak temizlemesi vesaire bugünlük bir şey yok şükür kaptanım, oğluşu götürdüm bir de kan tahlili yapılmamış hiç bu zamana kadar hep kan gazı bakılmış hemogram falan bakılmamış yaptırdık, onunkiler de gayet güzel çıktı kendim baktım sonuçlara da, doktor belki demir verebilir sınırın bir tık üstünde Başka bir şey yok 😇 iyiyiz hamd olsun kaptanım❤️
Kaptanım kilomu yanlış yazmışım 71.45 olacaktı
Sen mi yanlış yazmışsın ben mi 🥴
Sonuçları merakla bekliyorum canım.
9 eylülde çekilecek kaptanım, doktorum da ay sonuna kadar yokmuş zaten ben de o sırada gitmem gereken diğer yerlere giderim artık 🥴 check UP misali oluyor benimki 😂 nerem ağrıyor bir sorun varsa gideceğim, izmirde gidemiyorum tek başına çocukla

Günaydın 💐🤗

Bayadır yeşil çay içmiyordum bakalim icerken çok zorlaniyorum ya hic bana gore degil 🤦🙄

Eklentiler

• IMG_20250812_084105.webp
    IMG_20250812_084105.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 8
Canim nasilsin,beni hatirlarsin belki 4.takimdan Ozge, cok gecmis olsun.Acil sifalar diliyorum..🙏💕

Guzel bir menu olmus , hele su miktari, ben zorlayarak su iciyorum resmen…
Teşekkür ederim canım ❤️
KBB ye gittim tekrar 1 ay sonra gel dedi diye, ultrason istedi tekrar boynum için kulak temizlemesi vesaire bugünlük bir şey yok şükür kaptanım, oğluşu götürdüm bir de kan tahlili yapılmamış hiç bu zamana kadar hep kan gazı bakılmış hemogram falan bakılmamış yaptırdık, onunkiler de gayet güzel çıktı kendim baktım sonuçlara da, doktor belki demir verebilir sınırın bir tık üstünde Başka bir şey yok 😇 iyiyiz hamd olsun kaptanım❤️

Sen mi yanlış yazmışsın ben mi 🥴

9 eylülde çekilecek kaptanım, doktorum da ay sonuna kadar yokmuş zaten ben de o sırada gitmem gereken diğer yerlere giderim artık 🥴 check UP misali oluyor benimki 😂 nerem ağrıyor bir sorun varsa gideceğim, izmirde gidemiyorum tek başına çocukla
Çok geçmiş olsun canım

Selamlar dünkü menümü hemen yazayım
Kahvaltı 10
Iki haşlanmış yumurta,kk peynir,5 zeytin, yeşil biber
12de bir bardak kefir

Öğle sonrası 14

Bir ciltim üzüm, bir elma tarçınlı, 2 ceviz,
Malesef meyve beni açmıyor sürekli açılırdı

Bir ara kapya yedim sonra bebe salatalık
Akşam 6 da 4yk etli dövme pilavı, 5 tane çiçek dolma içlerini çok çok az koymustum salata küçük tabak
Hal3n açlık hissi vardı eşimle tarhana c3viz yedim beni mahvetti🤦‍♂️ meyve yememeliyim galiba çok fazla açlıkla savaştım hiç bu kadar olmamaistim yürüyüş de yapmadim🤦‍♂️
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Yawrukush Yawrukush

Selam kızlar menümü ekliyorum

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 ince galeta
1/2 nektari

Ara
Kahve 1 züber

İkindi
3 kaşık gronala
4 kaşık yoğurt

Akşam
2 haşlanmış yumartadan salata

Son öğün
1/2 kase chialı şeftalili puding üstüne çok az Çikolata

Spor yapmadım umarım yapacağım gece uzun😂

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84
Menü güzel sporda olsa daha güzel olurdu

Bende dün akşam saat dokuzda yürüyüşe çıktım. Ama sorun ki yürüyüşe cikacak halin var mıydı? Kollarımı kimildatacak gücüm yoktu ama en azından 5000 adım atarım dedik. 8000 adım atıp geldik. Duş alıp öylece düşüp uyumuşum.

Arkadaşlar bişey sorucam garip geliyo herkese biliyorum ama ben normalde su içmeyi seven bi insan değilim zayıflama döneminde su içmeye kendimi zorluyorum ama su bana kilo verdirmiyo 🫣 daha çok sisiyorum

Hayirli geceler ayy ben çok yogunum ya bi hastane bi is annemler tasinacak gorumcem evlenecek bekar evinden evlenecegi evine esya tasiyoruz.
Ben dugune elbise aldim bugun 3 tane kizim var onlara elbise alacagim bu hafta esimin memlkete gidecez valiz hazirlamam lazim daha bana misafir gelecek ayy yazana kadar yoeuldum valla 🤣
Ve elimde telefonu gorup telefon krizine giren bebem var delik köşe telefon sakliyorum 🤦Bu arada kocamlada ugrasiyorum onu saymasam olmaz sagolsun oda beni cok yoruyor 😒
Bu sabah ki kilom 60.6 dü ayy ben yine 1 ileri 2 geri moduna girdim ya 🙄
60 kiloyu görünce kutlama yapacağım 🤣

Vajinal mantar sorunum var son cocuktan sonra inatci bi sekilde yapisti yakama kurtulamadim.
Bu kontrole gittigimde doktorum zolax yazdi ve agir bi ilacmis karaciger enzimlerime baktirmam gerekiyormus burda kullananlarin yorumlarina da baktimda 2 haftada 5 kilo aldirmis ya🤯🤯😱 napsam bilemedim gorumcemin dugunden sonrami baslasam acaba ilaca ya aranizda kullanan varmi
Sağlık bu bence başla canım kilo için de yediğine içtiğine bir tık dikkat et suyu boooool iç

Arkadaşlar bişey sorucam garip geliyo herkese biliyorum ama ben normalde su içmeyi seven bi insan değilim zayıflama döneminde su içmeye kendimi zorluyorum ama su bana kilo verdirmiyo 🫣 daha çok sisiyorum
Canım su ödem attırıyor tok tutuyor sen farketmiyorsundur

Ha bu arada suyun içine chia tohumu limon kabuk tarçın at bir de öyle dene inanılmaz tok tutar ödem atar

Back
X